A védelem feltételei, az érintett személy adatainak feldolgozása és jogai

Összhangban a z Európai Parlament Tanácsának a rendeletével (EU) 2016/679  2016 április 27-én a személyek védelméről, összhangban a feldolgogzott személyi adatokkal a  Lead media s.r.o., székhelye Karpatská 6, 811 09 Bratislava, Szlovák Köztársaság, nyilvántartási száma: 47726601, adószáma: 2024084216 társaság lett kijelölve a személyi adatok intézményeként és feldolgozójaként. Egyúttal Önnek, mint érintett személynek információkat szolgáltat az Ön jogairól.

 

A személyi adatok használatának célja

 

Személyi adatokat olyan célokra dolgozunk fel, amelyekről informálva van. Oldalalink révénszemélyes adatait a következőképp szolgáltathatják:

 

Web tájékoztató „Newsletter“

 

Web tájékoztató az újdonságokról való értesülésre szolgál e-mail formájában. Ebben az esetben az Ön személyes adataitterjedelmükben jogosult céllal dolgozzuk fel a kövekezőképpen:

 

Az újdonságok elküldése e-mail formájában – e-mail elérhetőséget dolgozunk fel, nemmel és jogi címmel Felhatalmazott érdeklődés – az ügyféllel való kapcsolatfelvétel a saját kérésére

 

Megemlítjük, hogy az említett személyes adatok felvétele az Ön részéről önkéntes, amelyek nélkül Önnek az újdonságokat e-mailben nem tudjuk elküldeni.

 

Abban az esetben, ha személyes adatai feldolgozásával nem ért egyet, az újdonságok    e-mail általi küldeményeit nem igényli, kifejtheti ellenvetését. Egyértelmű ellenvetése alapján az újdonságok igénylése és a velük kapcsolatos személyes adatok feldolgozása halaszthatatlanul befejezettek. Ehhez a célhoz üzenetet is alkalmazhat a hírlevelek megsemmisítésére, amelyet a megkapott e-mail végén talál.

 

Használó kapcsolatfelvételi lapja

 

A kapcsolatfelvételi lap a használót szolgálja, mint a kapcsolat lehetőségét . Ezesetben a következőképppen dolgozzuk fel jogosultságának megfelelően az Ön személyes adatait:

 

Társaságunk szolgáltatásának ajánlata e-mail címre küldve -  Felhatalmazott érdeklődés jelentős szolgáltatásaink kínálatáról.

 

Emlékeztetjük, hogy az említett személyes adatok feltüntetése az Ön részéről önkéntes, amelyek feltüntetése nélkül nem tudunk Önnel kapcsolatot létesíteni.

 

A kapcsolatfelvételi lapjába iktatott adatokat szintén a hasonló termékek ajánlata végettdolgozzuk fel, amelyeket a mi weboldalunkon vett meg. Abban az esetben, ha nem ért egyet az Ön személyes adatainak feldolgozásával, kijelentheti elutasítását. Az egyértelmű elutasításának hozzáállásával kereskedelmi értesítést küldünk  valamint az ezzel kapcsolatos személyi adatok feldolgozása halaszthatatlanul befejeződnek. E cél érdekében felhasználhatja a megfelelő üzenetet a kereskedelmi értesítések megszüntetéséhez, amelyet valamennyi kereskedelmi értesítés végen megtalál.

 

Az adatkezelés időtartama

 

Minden személyi adat a Lead media s.r.o. társaság saját rendszerében tárolódnak, a fontos célok eléréséért az okvetlenül szükséges időn belüli teljesítéshez, amelyek végett az Ön személyes adatai össze lettek gyűjtve. A személyes adatok idejének elhelyezése a web XY.sk-n a következő terjedelemben van meghatározva: je stanovená v nasledujúcom rozsahu:

 

Registráció űrlap – A felhasználó regisztrálása a megszüntetésének pillanatáig az adatkat feldolgozzuk, maximálisan 5 évig az utolsó bejelelntkezéstől/ regisztrációjától

Web tájékoztató – A felhasználó regisztrálása megszüntetésének pillanatáig, maximálisan 5 évig az utolsó bejelentkezésétől/regisztrációjától

Kapcsolatfelvételi lap a felhasználó részére – A felhasználó regisztrálása megszüntetésének pillanatáig, maximálisan 5 éveg az utolsó bejelentkezésétől/regisztrációjától

 

Személyes adatok felhasználása további ügyfelek által

 

Tekintettel a valóságra, hogy a részesített szolgáltatásokat kizárólag nem csupán a Lead media s.r.o. társaság nyújtja, hozzáférhetővé tesszük az információkat a lehetséges átvevőkről és okokról, amelyek végett az Ön személyes adatai áthelyezhetők további ügyfelekhez:

 

 Az átvevő lehet:

 

A web és softvwar (számítógépes rendszer) társaság működését biztosító személy-

Aktuálisana softwares ellátók szolgáltatásait használjuk fel, amely a közvetítő szerepében tartja karban  az internetes oldalainkat és számítógépes rendszerünk mőködését.

 

Az e-mail szétküldését biztosító személy-

Szükség esetén az e-mail szétküldédével egy 3.személy is meglehet bízva, akinek e célból átnyújtjuk az Ön e-mail címét.

 

A CRM rendszer üzemeltetését biztosító személy - 

A CRM rendszert időszerűen alkalmazzuk, amelynek működését saját szükségleteinkhez egy 3.személy biztosítja.

 

Érdeklődés esetén szívesen teljesítjük az Ön jogát informálódni az Ön személyes adatainak felhasználásának módszereiről és rendszerezéséről, amelyeket önszántából nyújtott át nekünk.