Általános felhasználási feltételek

Általános felhasználási feltételek

 

A Lead Media s.r.o., székhelye Karpatská 6, 811 05 Bratislava, Slovensko, nyilvántartási szám: 47726601, adószám: 2024084216, cégjegyzékszám: SK2024084216 (továbbiakban csak „Lead Media“) üzemelteti a  weboldalt  www.bonipo.hu  (továbbiakban szintén „Oldal“), amely árkedvezményes Kuponokat tesz közzé („továbbiakban csak „Kuponok“) és akciókat a kiválasztott  hirdetőknek. Az Oldalt kizárólag az alábbi  általános felhasználási feltételekkel összhangban használhatja fel (továbbiakban csak „ÁKF“).

 

 1. bonipo.hu oldal
 2. A bonipo.hu oldalán rendszeresen közzéteszik a Hirdetők az aktuális ajánlataikat, amelyek alapján a Felhasználó a közzétett Kuponokat felhasználhatja és ezeket teljes terjedelmükben érvényesítheti a Hirdetőnél. A Kuponokból kifolyólag minden jogot és kedvezményt a Felhasználó a Hirdetővel szemben igényelhet, amelyek a felhasználási feltételeihez igazodnak. Az üzemeltető nem lép szerződési kapcsolatba a Felhasználóval és nem vállal felelősséget.   
 3. A Kupont különböző módszerekkel lehet felhasználni, nyomtatott formában a Hirdető bolti kereskedelmében átirányítva az ő honlapjára, vagy a javaslat szerinti egyéb engedmény érvényesítésével, amelyet a Hirdető a Kuponon tüntet fel.
 4. A fogalmak meghatározásai, alapszabályok
 5. A Felhasználó az Oldal látogatója, aki elhatározta a kedvezményes akciók és a Kuponok felhasználását.  
 6. A Hirdetők internetes vagy szállító üzletek vagy egyéb szubjektumok, amelyek az Oldal közvetítésével hirdetik saját áruikat, szolgáltatásaikat, kedvezményes Kuponaikat és előnyös akciókat nyújtanak a Felhasználónak.
 7. A Kupon fogalom alatt értendő az Oldalon publikált kedvezmény vagy egyéb előny, melynek közvetítésével a Felhasználó bevásárlásakor érvényesítheti az ajánlott kedvezményt bolti, csomagküldő vaygy internetes kereskedelemben a Kuponokban megnevezett feltételek szerint.
 8. A regisztrált Felhasználó, vagy a Felhasználó, aki a Kupont regisztráció nélkül érvényesíti az Oldalon egyúttal egyetért az „ÁKF“-el és a szerződési viszonyok aplikációjával a Felhasználó és Szolgáltató közt.
 9. Az Oldal weboldal URL: https:://www.bonipo.hu székhellyel, amelyre a Hirdetők az Üzemeltető közvetítésével közzéteszik a kedvezményes akciókat és Kuponokat

 

III. Kuponok

 1. A Kuponok összegezhetik az engedményeket, akciókat, speciális kínálatokat, kiárusításokat és egyéb kedvezményeket a Hirdetők árui vagy szolgáltatásai támogatásához.
 2. Az oldalról szerzett Kuponokat a felhasználó regisztrálhatja az utasítások valamint az ajánlat szerint kinyomtathatja, alkalmazhatja a Hirdető kereskedelmi boltjaiban vagy a webközpontban. A Kuponnak tartalmaznia kell az egyértelmű feltételeket és felhasználásuk módszerét.
 3. Az Oldal és az Adatkezelő nem közvetlen részesítői az áruknak és szolgáltatásoknak, amelyeket a Kupon tartalmaz.
 4. A felhasználás feltételei
 5. Az Oldalon közzétett Kuponokat regisztráció nélkül is használhatja a Felhasználó.
 6. A nem kötelező regisztrációjánál a Felhasználó feltünteti nemét és e-mail címét. Az ilyen regisztráció anonim, a Kuponokhoz való hozzáférhetőség módszereként használandó fel, akár a Felhasználó Akciójaként szintén reklám és marketing céljából a Felhasználó e-mail címére. Ezek az információk hasonló céllal átnyújthatók hermadik személynek is. 
 7. Az Oldalon regisztrált Felhasználó köteles bebiztosítani a saját számláját és a személyes hozzáférhetőségi adatait úgy, hogy ne lehessen velük visszaélni. Az Adatkezelő kötelezi magát, hogy a Felhasználó regisztrált adatait titokban tartja és csak az esetben teszi hozzáférhetővé, ha a megfelelő törvény vagy a jogi előírás határozata utasítja. A Felhasználó felelős azokért a tevékenységekért, amelyek a helyesen regisztrált használati számla révén valósulnak meg.
 8. Az Adatkezelő a Felhasználó készülékein az Oldalkereső megtekintése közben felhasználhatja az adattárakat, az ún,“cookies“-t azzal a céllal, hogy magának az Oldalnak a hatásosabb működését bitosítsa. Végezetül a Felhasználó tudatában van annak, hogy az információk bizonyos ideg rögződnek és saját döntése alapján ezeket bármikor ellenőrizheti, kitörölheti vagy rögzítésüket elutasíthatja.

 

 1. Az Adatkezelő felelőssége
 2. Az Adatkezelő semmilyen körülmények közt nem vállal felelősséget a Felhasználó bármilyen speciális, közvetett, következetes vagy véletlen káraiért, véletlen fordulatokért nyereségéért , jutalékaiért, bevételeiért, tekintet nélkül az ÁKH többi rendelkezésével szemben. Egyaránt nem vállal feleőésséget az egyéb közvetett károkért, amelyek a Felhasználónak az Oldalak használatával vagy a Kuponok érvényesítésével következnek be vagy keletkeznek, hacsak a kárt nem szándékosan okozta az Adatkezelő.
 3. Az Adatkezelőnek joga van bármikot figyelmeztetés nélkül elutasítani, meggátolni, megállítani vagy megszakítani az eredményes akciót, a Kupon érvénxességét, ugyancsak az Oldal hozzáférhetőségét részben vagy teljes mértékben meggátolni.
 4. Az Adatkezelő nem kezeskedik az Oldalak és Kuponok hozzáférhetőségéért minden területben és körzetben, az Oldalak szolgáltatásainak időbeli érvényességéért, hozzáférhetőségéért a műszaki hibák esetén. 
 5. A Felhasználó jogai és kötelességei
 6. A Felhasználó beleegyezését adja ahhoz, hogy az Oldalak szolgáltatásait az ÁKF értelmében és az általánosan kötelező jogok előírásainak megfelelően fogja alkalmazni. Kötelezi magát, hogy a Kuponokkal nem fog visszaélni, nyereségesen szétosztani, átváltani, üzletelni velük, hacsak a Hirdető, Adatkezelő vagy az Oldal nem adja beleegyezését.
 7. Az Adatkezelő írásbeli beleegyezés nélkül megtiltja a Kuponok automatikus elérhetőségét és sokszorosítását, fénymásolását, átdolgozását vagy más adattárba való besorolását. A Felhasználó tudatában van, hogy az Oldalakkal és Kuponokkal való visszaélés büntetendő lehet.

VII. Bezáró állaspontok

 1. Az ÁKF hatékonysága , amelyet az Adatkezelő megváltoztathat vagy kiegészíthet, 2019.8.1-jéig van érvényben.
 2. Az Adatkezelő írásbeli beleegyezése nélkül a Felhasználó nem továbbíthat semmilyen jogot és kötelességet az ÁKH Oldalaiból kifolyólag vagy a rájuk vonatkozó regisztráció alapján.