4home.hu kedvezményre feljogosító kuponok

5%
Kedvezmény

Kedvezmény 5%

 • Érvényes 2021. dec. 31.-ig
 • Még senki sem használta ki
Akció

Mezei virág pamut ágyneműhuzat kedvezményes áron!

 • Érvényes 2022. jan. 18.-ig
 • Még senki sem használta ki
Akció

Akciós kínálat

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a 4home.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné az 4home.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  A kosárban kattintson a " Kedvezmény kód beváltása" gombra a kuponkód megadásához, majd erősítse meg az "Ellenőrzés" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a 4home.hu számára

A 4home.hu leírása

A 4home.hu webáruház lakberendezési tárgyak, otthoni segédeszközök széles választékát kínálja a vásárlóknak. Rengeteg hasznos tárgy egy helyen a fazekaktól a porszívóig, a vázáktól a piknikkosárig. Minden termék elérhető áron kapható, a szállítás 15 000 Ft felett ingyenes, Magyar Postával vagy GLS Futárszolgálattal is történhet. A termékek a Csomagküldő.hu pontjain is átvehetőek. A megrendelés utánvéttel vagy előre, online bankkártyával is kifizethető.

Lakberendezés felső fokon

A 4home.hu webáruházban lakberendezési tárgyak, háztartási gépek, takarítóeszközök, szépségápolási és sport segédeszközök, gyerekszobai kiegészítők és további hasznos tárgyak széles választékát találja. A vásárlást az átlátható, modern weboldal teszi még élvezetesebbé. A kínált termékek elérhető áron kaphatóak, több mint 50 %-os kedvezményeket is kínál a bolt.

Itt mindent megtalál, amire csak szüksége van

Hatalmas a választéka a konyhai segédeszközöknek, hiszen itt megvásárolható a só- és borsszórótól kezdve, a sonkakészítőn át, a vákuumos dobozokig vagy akár a teáskannáig minden. Kapható itt öntapadós lépcsőszőnyeg szett, mikroszálas gyapjúpléd és metszőolló is. Gondolhat előre az ünnepekre is, hiszen itt pár kattintással beszerezheti a karácsonyi ajándékokat és még a karácsonyfa talpat is.

A 4home.hu webshop előnyei

Széles választék

Sok kedvezmény

Pontosság

A 4home.hu webshop hátrányai

Néhány sérült vagy meghibásodott termék

Visszajelzés, válaszadás hiánya

Mi a vásárlók véleménye a 4home.hu weboldalról?

A 4home.hu webáruházra rákeresve rengeteg vásárlói visszajelzést találhatunk, melynek nagy többsége pozitív. Általában pontos a kiszállítás, a termék megfelel az elvárásoknak, az ügyfélszolgálat pedig készséges. Néha megtörténik, hogy meghibásodott vagy törött termék érkezik, illetve nem érkezik válasz egy-egy vásárlói e-mailre. A hibák nem túl gyakoriak és mindig igyekeznek megtalálni a megoldást a dolgozók. Ezt bizonyítja a Megbízható Bolt tanúsítvány is.

Mik találhatók épp a 4home.hu kiárusításában? Inspirálódj

A legalacsonyabb árú termék