4home.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Bonipo

Mik találhatók épp a 4home.hu kiárusításában? Inspirálódj

INGYENES SZÁLLÍTÁS

7 500 Ft feletti vásarlás esetén

  • Érvényes 2019 nov. 25-ig
  • Még senki sem használta ki
Akció kihasználása

Akciós kínálat

  • Korlátlanul érvényes
  • 17 vásárló használta ki
Akció kihasználása

A 4home.hu webáruház lakberendezési tárgyak, otthoni segédeszközök széles választékát kínálja a vásárlóknak. Rengeteg hasznos tárgy egy helyen a fazekaktól a porszívóig, a vázáktól a piknikkosárig. Minden termék elérhető áron kapható, a szállítás 15 000 Ft felett ingyenes, Magyar Postával vagy GLS Futárszolgálattal is történhet. A termékek a Csomagküldő.hu pontjain is átvehetőek. A megrendelés utánvéttel vagy előre, online bankkártyával is kifizethető.

Lakberendezés felső fokon

A 4home.hu webáruházban lakberendezési tárgyak, háztartási gépek, takarítóeszközök, szépségápolási és sport segédeszközök, gyerekszobai kiegészítők és további hasznos tárgyak széles választékát találja. A vásárlást az átlátható, modern weboldal teszi még élvezetesebbé. A kínált termékek elérhető áron kaphatóak, több mint 50 %-os kedvezményeket is kínál a bolt.

Itt mindent megtalál, amire csak szüksége van

Hatalmas a választéka a konyhai segédeszközöknek, hiszen itt megvásárolható a só- és borsszórótól kezdve, a sonkakészítőn át, a vákuumos dobozokig vagy akár a teáskannáig minden. Kapható itt öntapadós lépcsőszőnyeg szett, mikroszálas gyapjúpléd és metszőolló is. Gondolhat előre az ünnepekre is, hiszen itt pár kattintással beszerezheti a karácsonyi ajándékokat és még a karácsonyfa talpat is.

A 4home.hu webshop előnyei

Széles választék

Sok kedvezmény

Pontosság

A 4home.hu webshop hátrányai

Néhány sérült vagy meghibásodott termék

Visszajelzés, válaszadás hiánya

Mi a vásárlók véleménye a 4home.hu weboldalról?

A 4home.hu webáruházra rákeresve rengeteg vásárlói visszajelzést találhatunk, melynek nagy többsége pozitív. Általában pontos a kiszállítás, a termék megfelel az elvárásoknak, az ügyfélszolgálat pedig készséges. Néha megtörténik, hogy meghibásodott vagy törött termék érkezik, illetve nem érkezik válasz egy-egy vásárlói e-mailre. A hibák nem túl gyakoriak és mindig igyekeznek megtalálni a megoldást a dolgozók. Ezt bizonyítja a Megbízható Bolt tanúsítvány is.