Alensa.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

Napszemüveg-outlet!

 • Érvényes 2021. okt. 31.-ig
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Alensa.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné az Alensa.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra.

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot.

 3. Helyezze el a kuponkódot

  A kosárban kattintson a " Kuponkód használata" gombra a kuponkód megadásához, majd erősítse meg a "Kód aktiválása" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a Alensa.hu számára

 • Már van receptem szemüvegre és ismerem a szemüvegem paramétereit. Használhatom ugyanazt a receptet és paramétereket a kontaktlencsék megrendeléséhez?
  A szemüveg adatai nem egyeznek meg a legtöbb esetben a kontaktlencse adataival – különösen magas értékek esetén. A kontaktlencsék közvetlenül a szemgolyón ülnek, a szemüveg pedig távolabb van a szemtől, ami a paraméterek változásához vezet. A kontaktlencse egy másik, ugyanolyan fontos paramétere a görbület. A lencse görbéjének pontosan illeszkednie kell a szaruhártya görbéjéhez. Kezdje egy a szemvizsgálat beütemezésével. Az Ön szemészeti szakembere (optometrista vagy kontaktológus) ezután meghatározza a görbület paraméterét és az Ön számára legmegfelelőbb paramétereket.
 • Hogyan kell leolvasnom a recepten szereplő adatokat?
  Nehezen tudja leolvasni az összes számot, értéket és paramétert a lencse receptjén? Olvassa el lencse receptre vonatkozó hasznos útmutatónkat.
 • Tudok recept nélkül vásárolni?
  Ön vásárolhat kontaktlencséket online recept nélkül. A vevőnek azonban rendelkeznie kell érvényes recepttel szemészeti szolgáltatótól, de vásárláskor nincs rá szüksége, az eladónak pedig nem kell ezt érvényesítenie.
 • Biztonságos az online kontaktlencse vásárlás?
  Mindig fontos, hogy vigyázzon az online vásárlás során, különösen a kontaktlencsék esetében. Tudjuk, mennyire fontos, hogy az értékes szemei egészségesek és legyenek. Ezért szállítunk csak eredeti termékeket, amelyeket közvetlenül a világ legelismertebb gyártóitól vásárolunk meg. Ha valaha is problémája lenne valamelyik lencsével, akkor közvetlenül a gyártóhoz fordulunk. És a legmegbízhatóbb szállítási cégekkel dolgozunk, így biztos lehet benne, hogy a megrendelése biztonságban és időben megérkezik.
 • Mi a rendelés megerősítő e-mail?
  Ezt az e-mailt automatikusan elküldjük, miután megrendelést adott le az Alensa.hu-n. Leellenőrizheti a megrendelt termékek és a kiválasztott fizetési mód helyességét.
 • Miért kell szállítási díjat fizetnem?
  Örömmel kínálunk megfizethető és hatékony házhozszállítási és személyes átvételi lehetőséget. 13.000 feletti megrendelésekre mindig ingyenes a kiszállítás. Időnként ezt a limitet lejjebb visszük, amiről a hírleveleinkre való feliratkozással értesülhet.
 • A rendszer nem fogadja el az irányítószámomat
  Kérjük az irányítószámot magyarországi formátum szerint adja meg (4 betű). A nemzetközi irányítószámokat nem fogadjuk el. Kérjük, forduljon ügyfélszolgála­tunkhoz, ha hibát észlel.

A Alensa.hu leírása

Az Alensa.hu webáruház kontaktlencsék, kontaktlencse folyadékok és tárolók, szemcseppek, szemüvegkeretek és napszemüvegek széles választékát kínálja a vásárlóknak. A szállítási díj alacsony, a vevők több fizetési mód közül is választhatnak. A webáruház Megbízható Bolt tanúsítvánnyal is rendelkezik, mely azt bizonyítja, hogy a vásárlók általában elégedettek a rendelt termékekkel. Mindezek mellett a webáruház kiváló akciókkal is megörvendezteti a vásárlókat.

Az Alensa.hu segítségével megszabadulhat a szemüvegétől

Ha már megunta a szemüveg viselését, az Alensa.hu webáruházból online is beszerezheti a kontaktlencséjét, hiszen ma már a kontaktlencse rendelés is csak pár kattintás. A bolt napi, kétheti és havi kontaktlencséket, tórikus és multifokális kontaktlencséket, valamint színes kontaktlencséket is kínál. Mindemellett megvásárolhatók itt további kiegészítők, mint például kontaktlencse folyadékok és tárolók, illetve szemüvegkeretek és napszemüvegek között is válogathat.

Mindent az egészséges szemért

Ha az ember kontaktlencsét használ, akkor biztosan szüksége lesz egy tároló szettre, valamint kontaktlencse folyadékra is. Emellett fontos lehet, hogy megfelelő szemcseppel és szemsprayvel is rendelkezzen, hiszen ezek jelentősen csökkenthetik a száraz, piros, irritált szemek kényelmetlenségét. Persze nem csak kontaktlencsét viselők számára lehet hasznos egy refresh szemcsepp, mely megszünteti a szemszárazságot. A napszemüvegek pedig nemcsak divatosak, hanem megvédik a viselőjük szemét a káros sugárzástól. Ha a vásárlónak konkrét kérdése van egy adott termékkel kapcsolatban, azt a weboldalon, a termék alatt felteheti és itt közvetlen választ is kap rá.

Az Alensa.hu webáruház előnyei

Olcsó és általában gyors kiszállítás

Megfelelő termékek

Széles választék

Információ a termékekről első kézből

MEGBÍZHATÓ BOLT tanúsítvány

A Alensa.hu webáruház hátrányai

Meghibásodhat a  csomagolás

Néha később érkezik csak meg a termék

Mi a vásárlók véleménye az Alensa.hu weboldalról?

A vásárlók díjazzák a termékek minőségét, a kiszállítás gyorsaságát, valamint az alacsony szállítási díjat is többen értékelik. A vásárlások általában rendben zajlanak, a weboldal széles választéka sem okoz csalódást. Kivételes esetekben megtörténik, hogy nem ér oda a vevőhöz a megrendelés az ígért szállítási idő alatt, illetve meghibásodhat a csomagolás is. Szerencsére a hibák ritkák, a minőséggel szinte mindenki elégedett, ezen kívül a különböző akciókat is kedvelik a vásárlók, hiszen jutányosabb áron juthatnak így a termékekhez.