AliExpress kedvezményre feljogosító kuponok

Sleva 6 $ při nákupu nad 50 $

  • Érvényes 2022. okt. 1.-ig
  • Még senki sem használta ki

Sleva 9 $ při nákupu nad 80 $

  • Érvényes 2022. okt. 1.-ig
  • Még senki sem használta ki

Sleva 14 $ při nákupu nad 140 $

  • Érvényes 2022. okt. 1.-ig
  • Még senki sem használta ki

Sleva 24 $ při nákupu nad 200 $

  • Érvényes 2022. okt. 1.-ig
  • Még senki sem használta ki
Akció

✅ ZĽAVY až 70% ! - široký výber produktov (vhodné ako 🎁 DARČEK)

Na Aliexpresse prebiehajú zaujímavé akcie na super produkty!

  • Korlátlanul érvényes
  • Még senki sem használta ki

A AliExpress leírása

AliExpress online áruház világszerte az alacsony árakról híres. Néhány évvel ezelőtt Kínában, úgymond zöldmezős alapítású platform mára a világ egyik legismertebb vállalatává nőtte ki magát. Ami azonban még ennél is érdekesebb, hogy nem hagyományos kiskereskedő. Alapvetően egy olyan virtuális piactérről beszélünk, amely saját értékesítési csatornáin keresztül aktívan összekapcsolja a vásárlókat a gyártókkal. Működési módja nagyon hasonlít a versenytársakhoz, az eBayhez és az Amazonhoz, azzal a különbséggel, hogy nem kínál aukciós rendszert. Mit jelent ez neked, mint végfelhasználó számára? Végtelenül sokféle termékhez juthatsz hozzá alacsony áron - ruházat, játékok, ékszerek, kiegészítők, elektronikai cikkek, , alkatrészek és tartozékok, háztartási cikkek, sőt kozmetikumokhoz is. Ha azon tűnődsz, hogy hol a bökkenő, a válasz elsősorban a minőségben rejlik. Hosszabb szállítási idővel és gyakorlatilag nulla garanciális időszakkal is számolni kell. Maga a vásárlás kizárólag a webes felületen vagy a hivatalos mobilalkalmazáson keresztül történik. Mivel az AliExpress a világ egyik legnagyobb vállalata, az érzékeny adataidnak (fizetési és személyes adatok) erős védelme mellett egy hitelesítőrendszerrel is rendelkezik, amely kiszűri a csaló eladókat a platformon. Annak ellenére, hogy minden vásárlás során közvetlenül az eladóval kell üzletet kötni, technikailag az AliExpress végig fedezetet nyújt, és kártalanít, ha a megrendelést nem szállítják ki, vagy az megsérül.

Működési módja nagyon hasonlít a versenytársakhoz, az eBayhez és az Amazonhoz, azzal a különbséggel, hogy nem kínál aukciós rendszert. Mit jelent ez neked, mint végfelhasználó számára? Végtelenül sokféle termékhez juthatsz hozzá alacsony áron - ruházat, játékok, ékszerek, kiegészítők, elektronikai cikkek, , alkatrészek és tartozékok, háztartási cikkek, sőt kozmetikumokhoz is. Ha azon tűnődsz, hogy hol a bökkenő, a válasz elsősorban a minőségben rejlik. Hosszabb szállítási idővel és gyakorlatilag nulla garanciális időszakkal is számolni kell. Maga a vásárlás kizárólag a webes felületen vagy a hivatalos mobilalkalmazáson keresztül történik. Mivel az AliExpress a világ egyik legnagyobb vállalata, az érzékeny adataidnak (fizetési és személyes adatok) erős védelme mellett egy hitelesítőrendszerrel is rendelkezik, amely kiszűri a csaló eladókat a platformon. Annak ellenére, hogy minden vásárlás során közvetlenül az eladóval kell üzletet kötni, technikailag az AliExpress végig fedezetet nyújt, és kártalanít, ha a megrendelést nem szállítják ki, vagy az megsérül.

Az AliExpress korlátlan termékkínálatot kínál, de van egy "de"...

Az AliExpressen történő vásárlás legnagyobb értelme főként az olyan apróságok, mint az olcsóbb szórakoztató elektronikai cikkek, ajándéktárgyak, alkatrészek, különböző kiegészítők vagy mobil tartozékok. Ezeken a kategóriákon belül sok pénzt takaríthatsz meg a helyi kiskereskedőkhöz képest, és az esetleges reklamációk kockázatát is minimalizálhatja, mivel ebben a választékban nem fordulnak elő olyan gyakran hibák. Az elektronikai cikkek, például telefonok vagy számítógépek vásárlásakor az alacsony árak is csábítóak lehetnek, de ebben az esetben számolnia kell a garanciális igényekkel kapcsolatos esetleges bonyodalmakkal. Bár az AliExpress legtöbb eladója egyéves garanciát kínál, ne számítson gyors megoldásra, mint egy hazai eladó esetében. A kínai eladót ebben az esetben nem kötik a szlovák vagy az európai jogszabályok. Sok esetben a sérült terméknek a kereskedőhöz való szállításáról is gondoskodnia kell. Kerülje az olyan kozmetikumok és élelmiszerek vásárlását is, amelyek nem tartoznak az egészségügyi biztonságot garantáló szigorú európai szabályozás hatálya alá. Ha úgynevezett "no-name" gyártóktól (márka nélküli termékek) vásárol termékeket, legyen tisztában azzal, hogy a minőség megfelel az árnak. Az azonban, hogy végül az AliExpressen mit vásárolsz, csakis rajtad múlik. A választék határozottan nagyon gazdag, az árak pedig vonzóak. Úgy gondoljuk, hogy biztosan választani tudsz valamit a kínálatból.

Az AliExpress előnyei

      Alacsony árak

      A legtöbb eladó ingyenes szállítást kínál

      Hatalmas választék

      Hatékony védelem a csalókkal szemben, beleértve egy pénzvisszafizetési garanciarendszert a megrendelések leszállításának elmaradása esetére.

      Mennyiségi kedvezmények egyes eladóknál

 

Az AliExpress hátrányai

    Problémás visszatérítések a drágább áruk esetében

    Hamisítványok jelenléte

    Az áruk hosszú szállítási ideje (főként Ázsiából)

AliExpress kedvezménykód

Ezen a piactéren történő vásárláskor kedvezményes kuponokat is beválthatsz. Mint az már ismert, a kedvezménykód megadásának helye a kosárban található a fizetési részen belül, ahol a rendszer közvetlenül megmutatja a vásárlásra vonatkozó kedvezmény konkrét összegét. Természetesen megtalálod a legújabb és legfrissebb AliExpress kedvezménykuponokat is, amelyekkel még olcsóbban vásárolhatsz!

Hasonló kuponok

Népszerű kuponok a AliExpress-ra