Alinda.hu kedvezményre feljogosító kuponok

5%

5% kedvezmény

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki
Akció

Digitális húshőmérő kedvezményes áron!

 • Ma lejár
 • Még senki sem használta ki
Akció

Csillagfény LED-lámpa kedvezményes áron!

 • Holnap lejár
 • Még senki sem használta ki
Akció

Az összes akciós termék!

 • Érvényes 2021. okt. 31.-ig
 • Még senki sem használta ki
Akció

Cipőtároló kedvezményes áron!

 • Érvényes 2021. okt. 31.-ig
 • Még senki sem használta ki
Akció

Mozgatható WiFi kamera 2 antennával kedvezményes áron!

 • Érvényes 2021. okt. 31.-ig
 • Még senki sem használta ki
Akció

Sodrófa nyújtólappal kedvezményes áron!

 • Érvényes 2021. okt. 31.-ig
 • Még senki sem használta ki
Akció

Kerti szék kedvezményes áron!

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Alinda.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné az Alinda.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot

  A kosárban kattintson a "Kedvezmény kód megadása" gombra a kuponkód megadásához, majd erősítse meg a "Kupon beváltása" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a Alinda.hu számára

 • Milyen fizetési módok állnak rendelkezésünkre?
  Készpénzes fizetés (utánvétel), online bankkártyás fizetés (Simple), A Maestro és Visa Electron kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben rendszerünk képes elfogadni.
 • MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI?
  1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót. 2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét. 3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben. 4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.
 • Van lehetőség külföldre rendelni?
  A kiszállítás Magyarország területére korlátozódik. Amennyiben külföldre szeretnéd szállítani a megvásárolt termék(ek)et, úgy vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal. (ugyfelszolgalat@alinda.hu)
 • Van lehetőség ingyen kiszállításra?
  20.000 Ft feletti megrendelés esetén mi fizetjük a szállítási költséget.
 • Van lehetőség visszavásárlásra?
  A vételár kifizetésének napjától 50 naptári napig visszaküldheted* hozzánk a még használatba nem vett terméket, gyári, bontatlan csomagolásában**, sértetlenül, az eredeti számlával és mi becseréljük bármelyik másik termékre kínálatunkból, vagy visszavásároljuk Tőled. Igény estén a vevőszolgálatunkkal kell felvenni a kapcsolatot az ugyfelszolgalat@alinda.hu e-mail címen vagy a 06-1-445-5200 telefonszámon. A visszavásárlási garancia kizárólag fogyasztókra vonatkozik. Fogyasztó: a szakmája, önálló foglalkozása vagy gazdasági tevékenysége körén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személy (PTK meghatározása szerint). A visszajuttatás költsége az ügyfelet terheli. Utánvéttel feladott küldeményeket nem áll módunkban átvenni. A visszavétel feltétele az eredeti bontatlan gyári csomagolás.

A Alinda.hu leírása

A Megbízható Bolt tanúsítvánnyal rendelkező Alinda.hu webáruházban praktikus kiegészítőket, eszközöket szerezhetünk be a háztartásba. Ezen kívül elektronikai eszközök és sporteszközök is vásárolhatóak itt. Pár kattintással igazán hasznos tárgyakra tehetünk szert, melyek kiszállítása 20 000 Ft felett ingyenes. A megrendelt termékek a Pick-Pack pontok egyikén is átvehetőek. Termékek, melyek megkönnyítik számunkra a hétköznapokat.

Háztartás, életmód és szabadidő

A mindennapok hasznos eszközeit, kiegészítőit kínálja vásárlóinak az Alinda.hu webáruház. Óriási a választék, így ha valamire szüksége van a ház körül vagy mondjuk sportoláshoz, akkor itt szinte biztosan megtalálja. Vannak olyan hasznos tárgyak, melyek megkönnyítik számunkra a hétköznapokat, az Alinda.hu padig pont ilyen eszközöket kínál. Ilyen lehet mondjuk egy wifi jelerősítő, hogy a ház összes zugában tudjuk használni az internetet.

Ha nyáron ki szeretnénk ülni a teraszra, akkor elengedhetetlen számunkra egy kerti pavilon beszerzése, amely az Alindán csak pár kattintás. A többi pedig jön magától, hiszen napozóágyra, elektromos rovarcsapdára vagy akár napelemes lámpákra is szüksége lehet. Ha szeretné az ajtaját egy előtetővel megvédeni, az Alinda.hu ebben is a segítségére lesz.

Segítség a konyhában és a sportban is

Mik azok az apróságok, amik nélkül nem igazi egy konyha? Bár olajspray vagy maghőmérő nélkül még talán boldogul egy háziasszony, de mondjuk egy edényszárítónak mindig a keze ügyében kell lenni. Ebben a webáruházban viszont mindezt könnyen és jó áron beszerezheti.

Ha igazán felszabadultan szeretnénk sportolni, akkor nem hiányozhatnak bizonyos eszközök a készletünkből, legyen az egy jógatörölköző vagy egy jó kulacs. Otthoni sportoláshoz pedig evezőgépet, vibrációs trénert, illetve akár kettlebell szett is található az Alinda.hu kínálatában.

A termékek kiszállítása futárszolgálattal történik, illetve a megrendelés átvehető a választott Pick-Pack ponton is.

Az Alinda.hu webáruház előnyei

MEGBÍZHATÓ BOLT tanúsítvány

Gyors kiszállítás

Kommunikáció

Outlet kategória kiváló akciókkal

A Alinda.hu webáruház hátrányai

Meghibásodott termék

Nem a várt minőség

Mi a vásárlók véleménye az Alinda.hu webshopról?

A vásárlók dicsérik a gyors kiszállítást, hiszen van, hogy a termék már a megrendelés másnapján megérkezik a vásárlóhoz. Továbbá a vásárlók visszajelzéseiből kiderül, az ügyfélszolgálat korrekt és készséges hozzáállást tanúsít. A vásárlók egy része viszont jelezte, hogy hiányos, esetleg meghibásodott termék érkezett, ezt a hibát az áruház igyekezett minél hamarabb orvosolni. A futárszolgálat működését, a megrendelés nehézkességét is nehezményezték páran. A nyilvános fórumokon az Alinda.hu munkatársai minden előforduló panaszra illedelmesen és naprakészen reagáltak és megoldási lehetőséget is kínáltak.