Alinda.hu kedvezményre feljogosító kuponok

5%

5% kedvezmény

  • Korlátlanul érvényes
  • Még senki sem használta ki
Akció

Kerti szék kedvezményes áron!

  • Korlátlanul érvényes
  • Még senki sem használta ki

Lejárt kuponok

7%
Kedvezmény

Black friday kedvezmények!

  • Még senki sem használta ki
Akció

Feltekerhető napellenző AKCIÓ

Csíkos teraszt álmodtunk meg idén nyárra! ☀️

  • Még senki sem használta ki
Akció

Vásárolj akciós áron napernyőt!

Kényelem és árnyék - az igazi pihenés ismérvei. ? Most lehetőséged van kedvezményes áron beszerezni e termékeket!

  • Még senki sem használta ki

A Alinda.hu leírása

A Megbízható Bolt tanúsítvánnyal rendelkező Alinda.hu webáruházban praktikus kiegészítőket, eszközöket szerezhetünk be a háztartásba. Ezen kívül elektronikai eszközök és sporteszközök is vásárolhatóak itt. Pár kattintással igazán hasznos tárgyakra tehetünk szert, melyek kiszállítása 20 000 Ft felett ingyenes. A megrendelt termékek a Pick-Pack pontok egyikén is átvehetőek. Termékek, melyek megkönnyítik számunkra a hétköznapokat.

Háztartás, életmód és szabadidő

A mindennapok hasznos eszközeit, kiegészítőit kínálja vásárlóinak az Alinda.hu webáruház. Óriási a választék, így ha valamire szüksége van a ház körül vagy mondjuk sportoláshoz, akkor itt szinte biztosan megtalálja. Vannak olyan hasznos tárgyak, melyek megkönnyítik számunkra a hétköznapokat, az Alinda.hu padig pont ilyen eszközöket kínál. Ilyen lehet mondjuk egy wifi jelerősítő, hogy a ház összes zugában tudjuk használni az internetet.

Ha nyáron ki szeretnénk ülni a teraszra, akkor elengedhetetlen számunkra egy kerti pavilon beszerzése, amely az Alindán csak pár kattintás. A többi pedig jön magától, hiszen napozóágyra, elektromos rovarcsapdára vagy akár napelemes lámpákra is szüksége lehet. Ha szeretné az ajtaját egy előtetővel megvédeni, az Alinda.hu ebben is a segítségére lesz.

Segítség a konyhában és a sportban is

Mik azok az apróságok, amik nélkül nem igazi egy konyha? Bár olajspray vagy maghőmérő nélkül még talán boldogul egy háziasszony, de mondjuk egy edényszárítónak mindig a keze ügyében kell lenni. Ebben a webáruházban viszont mindezt könnyen és jó áron beszerezheti.

Ha igazán felszabadultan szeretnénk sportolni, akkor nem hiányozhatnak bizonyos eszközök a készletünkből, legyen az egy jógatörölköző vagy egy jó kulacs. Otthoni sportoláshoz pedig evezőgépet, vibrációs trénert, illetve akár kettlebell szett is található az Alinda.hu kínálatában.

A termékek kiszállítása futárszolgálattal történik, illetve a megrendelés átvehető a választott Pick-Pack ponton is.

Az Alinda.hu webáruház előnyei

MEGBÍZHATÓ BOLT tanúsítvány

Gyors kiszállítás

Kommunikáció

Outlet kategória kiváló akciókkal

A Alinda.hu webáruház hátrányai

Meghibásodott termék

Nem a várt minőség

Mi a vásárlók véleménye az Alinda.hu webshopról?

A vásárlók dicsérik a gyors kiszállítást, hiszen van, hogy a termék már a megrendelés másnapján megérkezik a vásárlóhoz. Továbbá a vásárlók visszajelzéseiből kiderül, az ügyfélszolgálat korrekt és készséges hozzáállást tanúsít. A vásárlók egy része viszont jelezte, hogy hiányos, esetleg meghibásodott termék érkezett, ezt a hibát az áruház igyekezett minél hamarabb orvosolni. A futárszolgálat működését, a megrendelés nehézkességét is nehezményezték páran. A nyilvános fórumokon az Alinda.hu munkatársai minden előforduló panaszra illedelmesen és naprakészen reagáltak és megoldási lehetőséget is kínáltak.

Hasonló kuponok