Alza.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

Oszd meg és spórolj!

Az „Oszd meg és spórolj“ keretein belül elég összegyűjtened pár barátot, akikkel azonos termékre vágytok és közösen, csoportban megvásárolnátok. A termékre mindenki kivételes kedvezményt kap. Minél többen lesztek, az érte járó kedvezmény is annál nagyobb! Több száz termék választható és meg is osztható azok közül, amelyek ezzel a logóval vannak ellátva „Oszd meg és spórolj“.

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Alza.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné az Alza.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot

 3. Helyezze el a kuponkódot

  A kosárban kattintson a " Add meg a kedvezményes kódot vagy az ajándékutalvány kódját" gombra a kuponkód megadásához, majd erősítse meg a "Hozzáadás" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a Alza.hu számára

A Alza.hu leírása

Az Alza.hu az egyik legnagyobb webshop, elektronikai készülékek széles választékát kínálja a piacon. Akár új háztartási készülékeket keres megfizethető áron, akár professzionális legjobb elektronikát, a megfelelő helyen van az alza.hu online áruházban. Ha értékes ajándékot keres édesanyának, lányának, fának, édesapjának vagy bármelyik családtagjának, akkor biztosan megtalálja az igazi meglepetést az elektromos készülékek kínálatában. Még akkor is, ha a címzett nem kedveli az ajándékot, az alza.hu-nak lehetősége van az árut 60 napon belül visszaküldeni. A szolgáltatáskínálat magában foglalja az áruk azonnali cseréjét, a garancia meghosszabbítását és a sérülés és lopás elleni biztosítást. Az ügyfelek az alza.hu webshop szolgáltatásait a szokásosnál magasabb szintűnek tartják.

Az Alza.hu-n mindent megtalál, amire szüksége van


A kínálatban jelenleg több, mint 90 ezer féle termék kapható, melyek közül több, mint 70 ezer termék raktárról elérhető. Az Alza.hu a termékek széles skáláját kínálja az elektronika, mobiltelefonok, számítógépek, számítógép kiegészítők, játékok, sporteszközök, hobbi, szépség és divat kategóriákban. Az Alza prémium klub tagjai számára a fő előnyök az ingyenes szállítás, kedvezmények és kuponokkódok, elsőbbségi kiadások, fekete péntek, a panaszok azonnali kezelése és egyéb előnyök. Az Alza.hu az elektronika és készülékek, például intelligens otthoni készülékek, intelligens órák, drónok, laptopok, számítógépek, mobiltelefonok és okostelefonok, valamint az azokhoz tartozó kiegészítők, televíziók, házimozi, hangszórók, nyomtatók, fénymásolók és elektromos készülékek széles választékát kínálja Önnek kiváló áron. Háztartási gépek, például hűtőszekrények, fagyasztók, mosogatógépek, mosógépek, légkondicionálók, valamint fűnyírók, robogók, kozmetikumok, parfümök és még sok más. Ne habozzon, élvezze a gyakori értékesítés és a szokásosnál magasabb szintű szolgáltatások előnyeit, függetlenül attól, amit keres.


A webshop előnyei

Széleskörű választék
Szerviz szolgáltatások
Azonnali árucsere
Prémium ügyfélklub
Lehetőség az áru visszatérésére 60 napon belül
Biztosított áru lopás vagy sérülés ellen.

Hátrányai

Alkalmi késések
Néhány terméknél magasabb árak, mint a más cégeknél

Mit mondnak az ügyfelek az Alza.hu-ról?

Az ügyfelek különösen szeretik a fenti szabványos szolgáltatásokat és a lehetőséget, hogy megkapják a megrendelt árut a megrendelésének napján. A szolgáltatás minőségének és árának arányát az ügyfelek optimálisnak ítélik meg. A hétvégén történő nyitvatartás szintén nagy előnye lehet. Magát a webshopot nagyon áttekinthetőnek találják, és könnyű keresgélni benne. Egyes esetekben az ügyfelek elégedetlenek voltak a megrendelés helytelen feldolgozása miatt, de ez emberi tényező hibájának tekinthető.