Alza.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

Oszd meg és spórolj!

Az „Oszd meg és spórolj“ keretein belül elég összegyűjtened pár barátot, akikkel azonos termékre vágytok és közösen, csoportban megvásárolnátok. A termékre mindenki kivételes kedvezményt kap. Minél többen lesztek, az érte járó kedvezmény is annál nagyobb! Több száz termék választható és meg is osztható azok közül, amelyek ezzel a logóval vannak ellátva „Oszd meg és spórolj“.

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Lejárt kuponok

20 %
Kedvezmény

Vásárolj BAYBY termékeket 20 % kedvezménnyel!

A BAYBY termékei innovatív megközelítésük révén jelentősen megkönnyítik a mindennapi babaápolást. Most a HU20BAYBY kód megadásával 20% kedvezménnyel juthatsz hozzájuk.

 • Még senki sem használta ki
20%
Kedvezmény

20% kedvezmény a porszívókra és 15% egyes háztartási gépekre!

Az Alza által biztosított kedvezmények azokra a kiválasztott termékekre vonatkoznak, melyek fel vannak sorolva ezen a weboldalon és melyeken kedvezmény kód szerepel, illetve zöld matricával szerepel rajtuk a 15 %-os vagy 20 %-os kedvezmény. A kódot a Kampányban részt vevő termékek esetén a képernyő alsó részében találod. Ezen felül az Alza ezen a weboldalon listáz olyan termékeket is, amelyek a kampányban nem vesznek részt, de a takarításhoz kapcsolódnak, ezeket mindig az ott feltüntetett aktuális áron vásárolhatod meg.

 • Még senki sem használta ki
Akció

Többet adunk kevesebbért!

 • Még senki sem használta ki
Akció

Hatalmas nyári kiárusítás az Alzánál!

Nézd meg legjobb ajánlatainkat!

 • Még senki sem használta ki

A Alza.hu leírása

Az Alza.hu az egyik legnagyobb webshop, elektronikai készülékek széles választékát kínálja a piacon. Akár új háztartási készülékeket keres megfizethető áron, akár professzionális legjobb elektronikát, a megfelelő helyen van az alza.hu online áruházban. Ha értékes ajándékot keres édesanyának, lányának, fának, édesapjának vagy bármelyik családtagjának, akkor biztosan megtalálja az igazi meglepetést az elektromos készülékek kínálatában. Még akkor is, ha a címzett nem kedveli az ajándékot, az alza.hu-nak lehetősége van az árut 60 napon belül visszaküldeni. A szolgáltatáskínálat magában foglalja az áruk azonnali cseréjét, a garancia meghosszabbítását és a sérülés és lopás elleni biztosítást. Az ügyfelek az alza.hu webshop szolgáltatásait a szokásosnál magasabb szintűnek tartják.

Az Alza.hu-n mindent megtalál, amire szüksége van A kínálatban jelenleg több, mint 90 ezer féle termék kapható, melyek közül több, mint 70 ezer termék raktárról elérhető. Az Alza.hu a termékek széles skáláját kínálja az elektronika, mobiltelefonok, számítógépek, számítógép kiegészítők, játékok, sporteszközök, hobbi, szépség és divat kategóriákban. Az Alza prémium klub tagjai számára a fő előnyök az ingyenes szállítás, kedvezmények és kuponokkódok, elsőbbségi kiadások, fekete péntek, a panaszok azonnali kezelése és egyéb előnyök. Az Alza.hu az elektronika és készülékek, például intelligens otthoni készülékek, intelligens órák, drónok, laptopok, számítógépek, mobiltelefonok és okostelefonok, valamint az azokhoz tartozó kiegészítők, televíziók, házimozi, hangszórók, nyomtatók, fénymásolók és elektromos készülékek széles választékát kínálja Önnek kiváló áron. Háztartási gépek, például hűtőszekrények, fagyasztók, mosogatógépek, mosógépek, légkondicionálók, valamint fűnyírók, robogók, kozmetikumok, parfümök és még sok más. Ne habozzon, élvezze a gyakori értékesítés és a szokásosnál magasabb szintű szolgáltatások előnyeit, függetlenül attól, amit keres.

Alza kedvezmény kód

Az elektronikai cikkek és készülékek vásárlása nem olcsó dolog. Mi a bonipenál tudjuk ezt, ezért hozunk egy alza kedvezményes kódot. A KUPONT AKAROK gombra kattintás után tudod generálni, majd ezt a kódot használod a megrendeléskor. Egyszerű, gyors, és segít spórolni. Az Alza akciós kupon minden nem akciós árukategóriára érvényes. Az üzletben gyakran tartanak érdekes akciókat és akciókat, amelyeket nehéz lenne kihagyni. Ügyeljen azonban arra, hogy a kódok és kuponok eltarthatósági ideje korlátozott, ezért javasoljuk, hogy még ma használja fel őket.

A webshop előnyei

 • Széleskörű választék
 • Szerviz szolgáltatások
 • Azonnali árucsere
 • Prémium ügyfélklub
 • Lehetőség az áru visszatérésére 60 napon belül
 • Biztosított áru lopás vagy sérülés ellen.

Hátrányai

 • Alkalmi késések
 • Néhány terméknél magasabb árak, mint a más cégeknél

Mit mondnak az ügyfelek az Alza.hu-ról?

Az ügyfelek különösen szeretik a fenti szabványos szolgáltatásokat és a lehetőséget, hogy megkapják a megrendelt árut a megrendelésének napján. A szolgáltatás minőségének és árának arányát az ügyfelek optimálisnak ítélik meg. A hétvégén történő nyitvatartás szintén nagy előnye lehet. Magát a webshopot nagyon áttekinthetőnek találják, és könnyű keresgélni benne. Egyes esetekben az ügyfelek elégedetlenek voltak a megrendelés helytelen feldolgozása miatt, de ez emberi tényező hibájának tekinthető.

Vélemények

Szinte mindent megtalál az Alzán. A hatalmas mennyiségű áru ellenére a weboldal rendkívül egyszerű. A szolgáltató a szokásosnál magasabb szintű szolgáltatást nyújtja, az áruk visszatérítésének problémamentes lehetőségét, a biztosításukat, és az előnye, hogy jobb vagy jobb áron új vagy kicsomagolt árukat vásárolhat. Az esetek túlnyomó többségében számíthat az áruk gyors szállítására is. Ennek ellenére Alzát kritizálják a túlárak miatt. Mit mondnak az ügyfelek?
Árukereső.hu

A bolt vásárlói közül

94.41% ajánlaná ismerősének a boltot

99.11% kapta meg a terméket 10 napon belül


Az e-shop vásárlóinak általános értékelése Alza.hu

0%


Pozitív értékelés: 0
Negatív értékelés: 0
Szállítási idő (nap): 0

Az Ön e-shop áttekintése Alza.hu

33 / 5000 Translation results Köszönjük az e-shop felülvizsgálatát Alza.hu.
Nem sikerült elküldeni az e-boltot itt: Alza.hu

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Népszerű kuponok a Alza.hu-ra

Akció

Akciók és outlet

Kihagyhatatlan akciók és kiárusítás

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hasonló kuponok

Sleva 6 $ při nákupu nad 50 $

 • Érvényes 2022. okt. 1.-ig
 • Még senki sem használta ki

Sleva 9 $ při nákupu nad 80 $

 • Érvényes 2022. okt. 1.-ig
 • Még senki sem használta ki

Sleva 14 $ při nákupu nad 140 $

 • Érvényes 2022. okt. 1.-ig
 • Még senki sem használta ki

Sleva 24 $ při nákupu nad 200 $

 • Érvényes 2022. okt. 1.-ig
 • Még senki sem használta ki