Auchan.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

Akciók!

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Auchan.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné az Auchan.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra.

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  Helyezze el a kuponkódot a "Kuponkód megadása" mezőbe, majd kattintson az "Érvényesítem" gombra. Ezzel a kedvezmény érvényesítésre kerül.

Gyakran ismételt kérdések a Auchan.hu számára

 • Házhoz is szállítják az általam megvásárolt tartós fogyasztási cikket az áruházból, és ha igen milyen díjszabással?
  Egységes az Auchanban kapható nem élelmiszer termékek – elsősorban elektronikai cikkek és háztartási gépek – házhozszállítási díjszabása. Ugyanazok a szállítási tarifák vonatkoznak az áruházakban vásárolt cikkekre, mint az online rendelt termékekre. Az egész ország területére legkésőbb 7 munkanapon belül vállaljuk a házhozszállítást. A tarifákat a rendelés mérete és súlya, valamint a távolság alapján állapítottuk meg és a háztartási mennyiségekre vonatkozóan kategóriákat határoztunk meg.
 • Elszállítják régi készülékemet?
  Igen, ha kívánja, az új készülék kiszállításának alkalmával elhozzuk a régit.
 • Ha nem jó méretű az általam kiválasztott ruhadarab, vállalnak-e méretre igazítást?
  A méretre igazítás feltételei áruházanként változhatnak, a pontos részletekért nézze meg a kiválasztott áruház odalát vagy érdeklődjön a vevőszolgálaton!
 • Biztos lehetek-e az Auchan saját gyártású termékeinek minőségében?
  Az Auchan dolgozóinak rendszeres képzésével és az áruházak HACCP minősítésével garantálja az élelmiszerbiztonságot saját gyártású termékeink esetében, a pékség, cukrászat osztályokon és a grillpulton. A HACCP nemzetközileg elfogadott, szisztematikus módszer az élelmiszerek biztonságának megteremtésére, a lehetséges kockázatok, veszélyek megállapítása, értékelése és kezelése révén. Az összes Auchan hipermarketben auditált HACCP rendszer működik, aminek felülvizsgálata évenként megtörténik. A rendszeres HACCP felülvizsgálatok célja: az élelmiszerek biztonságosságának megteremtése, megőrzése, és a termékek nyomon követhetőségének biztosítása. Szabályozza az élelmiszerbiztonsági szempontból fontos technológiai műveleteket. Tartalmazza a higiéniai elvárásokat és paramétereket.
 • Milyen akciós újságokat ad ki az Auchan?
  Az Auchan többféle akciós újságot ad ki, országos és helyi érvényességgel, speciális témákban is (sport, kertészet). Kérjük, vásárlás előtt ellenőrizze az érvényességet, és hogy az ajánlat pontosan melyik áruházra vonatkozik. Az érvényességi adatokat megtalálja minden kiadvány hátoldalán.

A Auchan.hu leírása

A cégcsoport alapvetően a hipermarketekre specializálódott, és létrehozása óta hű maradt a vállalati tervében előírt filozófiához, mely szerint minél jobban meg kell felelni a vásárlók igényeinek, korrekt, partnerségen alapuló munkakapcsolatot kell kialakítani a szállítókkal, valamint segíteni kell a vállalat alkalmazottait a fejlődésben, a hatékonyságban, s lehetővé kell tenni, hogy a munkatársak részesüljenek a közös sikerekből.

Mivel a vásárlói szokások folyamatosan változnak, fontosnak tartjuk, hogy az új vagy megváltozott igényeket nyomon kövessük és azokra a lehető legjobb megoldásokkal reagáljunk. Ezért az elmúlt években számos új formátumú üzlettel bővítettük áruházaink listáját, köztük széles választékot kínáló és a napi bevásárláshoz is alkalmas szupermarketeket és superstore áruházakat több vidéki városban.

Felelős áruházként nagy gonddal választjuk ki beszállítóinkat, és minden esetben előnyben részesítjük a helyi termelőket a tájegységenként jellemző frissáru termékek beszerzése során. Többek között ezzel is biztosítjuk, hogy az élelmiszerek kiváló minőségben és a legrövidebb úton jussanak el vásárlóinkhoz.


Az Auchan.hu webáruház előnyei

- Nagy választék

- Jó árak

- Gyakori akciók

Az Auchan.hu webáruház hátrányai

- Problémás házhoz szállítás