Autodesk - Europe HU kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

Akció

Az AutoCAD LT és Revit LT termékekre 25% kedvezmény. Az akció október 25ig tart.

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Autodesk - Europe HU oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretne az www.autodesk.hu-n, majd kattints a "Kérem a kupont" gombra

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  A kosárban helyezze el a kuponkódot a "Promóciós kód" alatt.

Gyakran ismételt kérdések a Autodesk - Europe HU számára

 • Mire használhatók az Autodesk-szoftverek?
  Az Autodesk termékeinek és szolgáltatásainak széles választéka lehetővé teszi ügyfeleink számára az innováció előmozdítását, a tervek optimalizálását és javítását, az idő- és pénzmegtakarítást, a minőség javítását, a tervek kommunikálását és a másokkal való együttműködést. Az építészethez, mérnöki tervezéshez és kivitelezéshez használható szoftvereink javítják az épületek, gyárak és infrastruktúrák tervezésének, kivitelezésének és használatának módját. Termékfejlesztési és gépipari szoftvereink az autóipar, a szállítás, az ipari gépek, a fogyasztói termékek és az építőipari termékek területén működő gyártók számára olyan átfogó digitális mérnöki megoldásokat kínálnak, amelyek egy helyen gyűjtik össze a termékfejlesztés és a gyártás valamennyi fázisából származó adatokat.
 • Mi a különbség az AutoCAD és az Autodesk között?
  Az Autodesk egy vállalat, amely az alkotó emberek számára alkot szoftvereket. Az AutoCAD az egyik olyan szoftver-előfizetés, amelyet az Autodesk fejlesztett ki és kínál a tervezőknek világszerte. Az AutoCAD egy számítógéppel segített tervezési (CAD-) szoftver, amelyre számos építész, mérnök és kivitelezési szakember támaszkodik a pontos 2D és 3D rajzok elkészítéséhez.
 • Hogyan alakíthatom át Autodesk-szoftvereim ingyenes próbaverzióját előfizetéssé?
  Indítsa el a próbaverziót, kattintson az ELŐFIZETÉS MOST gombra, és kövesse az előfizetés megvásárlásához szükséges lépéseket. Ha a vásárlás befejeződött, egyszerűen indítsa újra a terméket az előfizetés azonnali eléréséhez. A terméket nem szükséges újra letölteni vagy telepíteni. További segítségért keresse fel az Autodesk Knowledge Network webhelyet.
 • Áttérhetek Maintenance Plan követésről előfizetésre?
  Igen. A megnevezett felhasználói csomagokra való áttérés elősegítése érdekében 2020 májusától új beszámítási ajánlatok lesznek elérhetők az ügyfelek számára.
 • Hogyan újíthatom meg a licencem?
  A szoftver megújítására több lehetőség is van a szoftver beszerzési módjától függően. A megújítással kapcsolatos bővebb útmutatóért lásd: Az előfizetés megújítása.

A Autodesk - Europe HU leírása

„Az Autodesk olyan szoftvereket fejleszt, amelyek segítenek elképzelni, megtervezni és megalkotni egy jobb világot.” Az autodesk.hu webáruházban szoftvereket és szolgáltatásokat kínál az épület- és infrastruktúratervezés, kivitelezés, terméktervezés, gépipar, üzemelrendezés, modellezés és animáció készítés, vizuális effektusok készítése és a rendelés területén otthonosan mozgók számára. Ha pedig egy komolyabb projekten dolgoznak, nem szeretnének egyszerre több licencet kezelni, akkor érdemes az adott iparág szerinti gyűjteményt megvásárolniuk.

Autodesk, az alkotók szoftverei

Az autodesk.hu webáruházban szoftvereket és szolgáltatásokat kínál az épület- és infrastruktúratervezés, kivitelezés, terméktervezés, gépipar, üzemelrendezés, modellezés és animáció készítés, vizuális effektusok készítése és a rendelés területén otthonosan mozgók számára. Mai modern világunkban nem idegen fogalom a 3D nyomtatás, a grafikai szoftverek, melyek segítségével 3D modellek is készíthetőek, szinte minden iparágban nélkülözhetetlenek. I

Legnépszerűbb termékeik többek között az autoCAD, Civil 3D,  Infraworks, Inventor CAM, Fusion 360, 3ds MAX, Maya, SketchBook for Enterprise, Character Generator, és még sorolhatnánk. Mindezeket iparágak szerinti gyűjteményekben is kínálják, melyek egyszerűbbé teszik az összetett projekthez használt eszközök kezelését. Nem kell egyszerre több terméklicencet kezelnie, illetve hozzáférhet a legújabb és a régebbi verziókhoz is egyaránt.

Ha nem tudja a vevő, mit válasszon, akkor segíthetnek az ingyenes próbaverziók, és persze a forgalmazó és szívesen válaszol a kérdéseire. A forgalmazók tisztában vannak a jövő generációja képzésének, fejlesztésének fontosságával, így a diákoknak a szoftverek ingyenes verzióit kínálják.

Az autodesk.hu webáruház előnyei

 • Modern eszközök modern köntösben
 • Iparági gyűjtemények
 • Információk sokasága
 • Naprakész

Az autodesk.hu webáruház hátrányai

Kizárólag szakmabeliek weboldala - ha ezt egyáltalán hátránynak nevezhetjük

Az autodesk sok éve van a piacon, rengeteg szoftvert forgalmaz, ez a profik gyűjtőhelye. Több mint negyven államban, mind a négy kontinensen sikeresen működik. Kell ennél több?