BHPgumi.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

Akciós gumik!

 • Korlátlanul érvényes
 • 1 vásárló használta ki

Hogyan kell használni a kódot a BHPgumi.hu oldalon

 1. Válaszd ki a kuponkódot!

  Válaszd ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretnéd a bhpgumi.hu-n, majd kattints a "Kérem a kupont" gombra!

 2. Másold ki a kuponkódot!

  Másold ki a kuponkódot!

 3. Helyezd el a kuponkódot!

  A kosárban helyezd el a kuponkódot, majd erősítsd meg a "Beváltás" gombbal!

Gyakran ismételt kérdések a BHPgumi.hu számára

A BHPgumi.hu leírása

A BHPgumi.hu webáruház környezetbarátabb és fentarthatóbb módon kínál vásárlói számára gumiabroncsokat, legyen szó téli vagy nyári használatról. A cégnek fontosak a zöldebb megoldások, ezért törekszik arra, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjon maga után.

Maximálisan elkötelezettek vagyunk a természet védelme és a fenntarthatóság ügye mellett. Hiszünk abban, hogy látszólag kis dolgokkal is hatalmas változást lehet érni. Emellett, ha példamutató módon cselekszünk, a gyerekeink generációja ezt fogja megtanulni, ezt a szemléletet fogja tovább vinni. Lehet, hogy néhány dolog apróságnak tűnik, de mi úgy gondoljuk, hogy ha mindenki megtesz pár parányi változtatást az életében, az összhatás jelentős lesz.


Miben hiszünk?

 • Hiszünk abban, hogy kitartó és becsületes munkával szép eredményeket lehet elérni.
 • Hiszünk abban, hogy a Vásárlóink, Munkatársaink tisztességes és igazságos kezelése hosszútávon mindig megtérül.
 • Hiszünk a folyamatos tanulás és fejlődés szükségességében. Angolul így tudnánk tömören megfogalmazni (Darren Hardy (https://darrenhardy.com/) szavaival élve)„better every day”

A BHPgumi számokban

A 2010-es indulásunk óta több olyan év is volt, amikor sikerült dupláznunk az előző évi forgalmi számokat. 2012-ben 62 millió Ft volt az árbevételünk, 2017-ben átléptük a nettó 700 milliós értéket és több mint 50.000 abroncsot adtunk el 1 év alatt.

Valós vásárlói vélemények

A 2010 óta működő vállalkozásunk az elmúlt évek alatt megtöbbszörözte a forgalmát, eddig több mint 50.000 Ügyfelünknek tudtunk segíteni gumiabroncs beszerzésben. 4.800 valós vásárlói visszajelzés alapján 96%-os a Vásárlói értékelésük. Ennek ellenére tudjuk, hogy mi sem vagyunk tökéletesek, de igyekszünk a hibáinkból tanulni, arra törekszünk, hogy a kiszolgálásunkat, kommunikációnkat folyamatosan javítsuk.