Biotechusa.hu kedvezményre feljogosító kuponok

5%

5%

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Biotechusa.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné az Biotechusa.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  A kosárban írja be a "Kosarad tartalma" alatti résznél, majd erősítse meg az "Alkalmaz" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a Biotechusa.hu számára

 • Mikorra dolgozzák fel a rendelésem?
  A rendelések feldolgozása minden hétköznapon 72 órán belül megtörténik.
 • Kapok visszaigazolást a rendelésemről?
  Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kap a rendelés beérkezéséről és (később) egyet a várható szállítási időpontról. Telefonos egyeztetés esetén hívja az ügyfélszolgálatot vagy a weboldalon található telefonszámok bármelyikét.
 • Mik a fizetési feltételek?
  Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kap a rendelés beérkezéséről és (később) egyet a várható szállítási időpontról. Telefonos egyeztetés esetén hívja az ügyfélszolgálatot vagy a weboldalon található telefonszámok bármelyikét. Fizetési feltételek Áruházunkban utánvéttel történő, valamint SimplePay rendszeren keresztüli kártyás fizetésre van lehetőség. Utánvét esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával a küldemény kézbesítőjének. Webáruházunk az OTP Mobil Kft. által biztosított biztonságos SimplePay szolgáltatáson keresztüli fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A SimplePay Szolgáltatást bárki jogosult igénybe venni, amennyiben magára nézve kötelezőnek ismeri el az OTP Mobil Kft. SIMPLEPAY SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKBEN (a továbbiakban: Simple ÁSZF) foglaltakat és a tranzakció teljesítéséhez szükséges adatokat megadja. Elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron*, Maestro*. * Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte, abban az esetben a rendszer képes elfogadni. A SimplePay Szolgáltatás igénybevételével kapcsolatban a vevőt az OTP Mobil Kft.-vel szemben külön díj nem terheli. A fizetés lépései: a) A vevő a Webáruházban összeállítja a megrendelését. b) A Webáruház online felületén elhelyezett „Rendelés véglegesítése” gombra kattintva a vevő a SimplePay rendszerhez kapcsolódik. c) A SimplePay rendszer online felületén a vevő egy, az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett biztonságos online fizetési felületre kerül, ahol a vevő megadja a kártyaadatait. A SimplePay rendszer a vevő kártyája adatait nem tárolja és azokhoz az OTP Mobil Kft. később sem fér hozzá. d) A „Rendelés véglegesítése” gombra történő kattintással a vevő elfogadja a Simple ÁSZF-et és az OTP Mobil Kft. adatkezelési szabályzatát. e) az OTP Mobil Kft. a vevő által megadott kártyaadatokkal banki engedélyeztetésre (ún. authorizációra) továbbítja a tranzakciót. Amennyiben az engedélyezés sikeres, a vevő kártyáját a vevő bankja zárolja/megterheli a megrendelés ellenértékének összegével. f) az OTP Mobil Kft. ezután e-mailben visszaigazolja a vevőnek, hogy a vevő a BioTech USA Kft. felé fennálló fizetési kötelezettségét teljesítette. g) A tranzakció megtörténtéről az OTP Mobil Kft. értesíti a BioTech USA Kft.-t is, amely ez alapján teljesíti a megrendelést.
 • Mik a szállítási feltételek?
  A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik, illetve csomagpont átvétellel. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni az alábbi telefonszámon. (Telefonszám:+36 1 453 2716) Szállítási módok: Futárszolgálat, csomagpontok Kiszállítási idő: 2-7 munkanapon belül. Szállítási díjak: Futárszolgálat – 10.000 Ft alatti vásárlás esetén a kiszállítási díj 990 Ft. 10.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás Magyarország területén ingyenes. (Külföldre nem áll módunkban szállítani.) Csomagpont átvétel – Foxpost: szállítási díj 600 Ft.
 • Tudom módosítani/törölni a rendelésem?
  Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé. Amennyiben a vásárlóhoz ez az értesítés 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek. Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló e-mailben és/vagy telefonon értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak a "Kapcsolat" menüpontok alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül van lehetőség rendelésének visszavonására A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában e-mailben, vagy telefonon kerülhet sor (Telefon: +36 1 453 2716, info@biotechusa.com).

A Biotechusa.hu leírása

A BioTechUSA webáruházban sportolóknak és azoknak érdemes böngészni, akik a fogyás, a szálkásítás, illetve az egészségesebb életmód mellett tették le voksukat. Étrend-kiegészítők, edzéstervek, videók, cikkek mind elérhetőek a BioTechUSA weboldalán. A szállítási díj alacsony, a kiszállítás a vásárlók visszajelzései alapján pedig kimondottan gyors. Mindemellett a vásárlókat különböző akciók és csomagajánlatok is várják.

Elkötelezett a sport és az egészséges életmód mellett

A BioTechUSA weboldalán, ahogy az üzletekben is minőségi, elismert termékek széles kínálatát találják a vásárlók. A bolt elkötelezte magát a sport és az egészséges életmód mellett, mivel a legnagyobb kincsnek a világon az egészséget tartják. A weboldal nem csak egy webshop, hiszen itt szakértőket kérdezhetünk a termékekről, étrendekről, sportról, cikkeket olvashatunk a sport és az egészséges életmód témájában, megismerhetjük a cég által szponzorált sikeres sportolókat és még edzésterveket is találunk.

Táplálék kiegészítők minden mennyiségben

A BioTechUSA webáruházban többek között fehérjék, aminosavak, multivitaminok, kreatinok és testsúly-kontroll formulák között válogathatunk. Mindemellett találhatók a kínálatban a szénhidrát-komplexek, izomtömeg-növelők, hormon optimalizálók, omega 3 az idegrendszer és a szív védelméért. Az egyik legnépszerűbb termék az Iso Whey Zero, mely egy tejsavófehérje izolátum, mely segítségével pótolhatjuk szervezetünkben a fehérjéket, növelhetjük a sportteljesítményünket.

A kategóriák között csomagajánlatokat, akciós termékeket, valamint havi törzsvásárlói akciókat is találunk.

A BioTechUSA.hu webshop előnyei

Átlátható és modern weboldal

Olcsó szállítás

Jó minőségű termékek

Részletes ismertetők

Hasznos információk

Közvetlen kommunikáció az ügyfelekkel a nyilvános webfelületen

A BioTechUSA.hu webshop hátrányai

Magasabb ár

Mi a vásárlók véleménye a BioTechUSA.hu weboldalról?

Az oldalon és különböző fórumokon is elégedettségüket fejezik ki a vásárlók. Nagy elégedettséget vált ki, hogy az oldalon közvetlenül lehet kérdezni és tanácsot kérni egy adott termékkel kapcsolatban. A kiszállítás olcsó és gyors, viszont a termékek nem biztos, hogy mindenki számára megfigyelhetőek. A weboldal modern, jól kezelhető, az ügyfélszolgálat készséges. Ha valamilyen hibát jeleznek a vevők, azonnal megpróbálják megtalálni a megfelelő megoldást.