Biotechusa.hu kedvezményre feljogosító kuponok

5%

5%

  • Korlátlanul érvényes
  • Még senki sem használta ki
Kérem a kupont

A BioTechUSA webáruházban sportolóknak és azoknak érdemes böngészni, akik a fogyás, a szálkásítás, illetve az egészségesebb életmód mellett tették le voksukat. Étrend-kiegészítők, edzéstervek, videók, cikkek mind elérhetőek a BioTechUSA weboldalán. A szállítási díj alacsony, a kiszállítás a vásárlók visszajelzései alapján pedig kimondottan gyors. Mindemellett a vásárlókat különböző akciók és csomagajánlatok is várják.

Elkötelezett a sport és az egészséges életmód mellett

A BioTechUSA weboldalán, ahogy az üzletekben is minőségi, elismert termékek széles kínálatát találják a vásárlók. A bolt elkötelezte magát a sport és az egészséges életmód mellett, mivel a legnagyobb kincsnek a világon az egészséget tartják. A weboldal nem csak egy webshop, hiszen itt szakértőket kérdezhetünk a termékekről, étrendekről, sportról, cikkeket olvashatunk a sport és az egészséges életmód témájában, megismerhetjük a cég által szponzorált sikeres sportolókat és még edzésterveket is találunk.

Táplálék kiegészítők minden mennyiségben

A BioTechUSA webáruházban többek között fehérjék, aminosavak, multivitaminok, kreatinok és testsúly-kontroll formulák között válogathatunk. Mindemellett találhatók a kínálatban a szénhidrát-komplexek, izomtömeg-növelők, hormon optimalizálók, omega 3 az idegrendszer és a szív védelméért. Az egyik legnépszerűbb termék az Iso Whey Zero, mely egy tejsavófehérje izolátum, mely segítségével pótolhatjuk szervezetünkben a fehérjéket, növelhetjük a sportteljesítményünket.

A kategóriák között csomagajánlatokat, akciós termékeket, valamint havi törzsvásárlói akciókat is találunk.

A BioTechUSA.hu webshop előnyei

Átlátható és modern weboldal

Olcsó szállítás

Jó minőségű termékek

Részletes ismertetők

Hasznos információk

Közvetlen kommunikáció az ügyfelekkel a nyilvános webfelületen

A BioTechUSA.hu webshop hátrányai

Magasabb ár

Mi a vásárlók véleménye a BioTechUSA.hu weboldalról?

Az oldalon és különböző fórumokon is elégedettségüket fejezik ki a vásárlók. Nagy elégedettséget vált ki, hogy az oldalon közvetlenül lehet kérdezni és tanácsot kérni egy adott termékkel kapcsolatban. A kiszállítás olcsó és gyors, viszont a termékek nem biztos, hogy mindenki számára megfigyelhetőek. A weboldal modern, jól kezelhető, az ügyfélszolgálat készséges. Ha valamilyen hibát jeleznek a vevők, azonnal megpróbálják megtalálni a megfelelő megoldást.