Bonprix.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

Iratkozz fel a hírlevélre, és 1500 ft kedvezményt kapsz!

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Bonprix.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné a Bonprix.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra.

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  A kosárban írja be a kuponkódot a lenti mezőbe, majd erősítse meg az "Aktiváld" gombbal!

Gyakran ismételt kérdések a Bonprix.hu számára

 • Lehet változtatni a már leadott megrendelésen?
  Az áruk kiszállítása a rendelés beérkezésétől számított 4-7 munkanapon belül történik.
 • Lehet változtatni a már leadott megrendelésen?
  A leadott megrendeléseken már nem tudunk olyan változtatásokat végrehajtani, mint pl. méretmódosítás, szín módosítása vagy további árucikk hozzáadása
 • Visszaadhatom a már megvásárolt terméket?
  Biztosítjuk a szerződéstől való elállás jogát, valamint az áru indoklás nélküli visszaküldésének lehetőségét. A szerződéstől elállni a megvásárolt áru kézhezvételétől számított 100 napon belül lehetséges, illetve a megrendelés és a termék átvétele közötti időben is élhet elállási jogával. Amennyiben az áru az Ön elvárásainak nem felelt meg, azt saját költségen a bonprix címére kell visszaküldenie. A csomaghoz szíveskedjen mellékelni az ügyfél és a termék beazonosításához szükséges adatokat. Az alábbi sablon ebben segítségére lehet, illetve elállási nyilatkozatmintánkat találja. Javasoljuk, hogy a terméket az eredeti csomagolásban és a csomaghoz mellékelt visszárú nyomtatvánnyal küldje vissza, mert ez a visszaküldött termékekkel kapcsolatos ügyintézést gyorsabbá teszi.
 • Mennyi idő múlva érkezik vissza a pénz a visszaküldött áruért?
  A Bonprix haladéktalanul, de legkésőbb a Vevő elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatéríti a Vevő által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a szállítási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a Vevő a Bonprix által felkínált, legolcsóbb szokásos szállítási módtól eltérő szállítási módot választott).A visszatérítést a Bonprix mindaddig visszatarthatja, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a Vevő nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.
 • Milyen módon kapom vissza a visszaküldött cikkért járó pénzt?
  Ha a kézbesített termékért bankkártyával fizetett, akkor a pénzt ugyanarra a bankszámlára utaljuk vissza, amelyről kifizette az árut. Ha az áruért utánvétellel fizetett, akkor választhat egyet az alábbi lehetőségek közül: bankszámlaszám – a visszautaláshoz adja meg a bankszámlaszámát postai kifizetési utalványon keresztül az ügyfél címére

A Bonprix.hu leírása

A bonprix.hu webáruház kedvező áron kínál divatotos darabokat. Itt ruhákat, cipőket, fehérneműket, kiegészítőket, valamint háztartási cikkeket is talál. Ez az online áruház nagy méretű ruházatot is kínál, amelyiket a többi webshopon nem biztos, hogy megtalál. 

Minden nőnek, életkortól és mérettől függetlenül újabb és újabb divatinspirációt és élményt kínálunk.

bonprix - it´s me. Mottónk kifejezi a divatvilágunkat és a hozzáállásunkat. Olyan divatvilágot hozunk létre, amely tökéletesen illik vásárlóink életéhez. Mindemellett nem szűkítjük le ügyfeleink csoportját az ideális méretű vagy általános alakformájú hölgyekre. Pontosan tudjuk, hogy az igazi nők mennyire különbözők, s ezirányú észrevételeink megjelennek a termékeinken. Ennek köszönhetően megbízható partnerei vagyunk ügyfeleinknek mindenféle divattal kapcsolatos kérdéskörben, akár gyermek vagy férfidivatról, akár a lakás belterének dekorálásáról van szó. A bonprixnél nem csak a családot öltöztetjük fel tetőtől-talpig, hanem számtalan ötlettel szolgálunk a ház és a kert díszítéséhez, s mindezt sokkal olcsóbban kínáljuk a ruhák kinézete és minősége által sugallt árnál.

Reméljük, hogy a jó közérzetet. Ruháinkban a nőknek nem csak káprázatosan kell kinézniük, hanem jól is érezniük magukat.

Megbeszélés a munkahelyen reggel, gyerekzsúr délután, este pedig a rég várt randevú. Divatunk olyan sokszínű, mint a valós élet. Elkíséri vásárlóinkat a mindennapos kihívások során. Szeretnénk, hogy ügyfeleink valóban jól éreznék magukat termékeinkben. Minden ruhának olyan csodálatosnak kell kinéznie és olyan jó szabásúnak kell lennie, hogy a Kedvenced lehessen, miközben jó árával és kiváló minőségével is meggyőző legyen. Különösen fontos számunkra az ügyfeleinkkel való kapcsolat. A termékek értékelésénél megjelenő vásárlói kívánságok és vélemények segítenek abban, hogy még jobbak lehessünk. Webáruházunkban szívesen segítünk a vásárlásban. E célból többféle segédeszközt kínálunk, pl. a megfelelő méret vagy fazon kiválasztásához. A bonprix divatcikkeinek ugyanis sokkal többet kell nyújtaniuk a lenyűgöző kinézetnél. Célunk, hogy vásárlóink elégedettek legyenek és örömüket leljék bennük minden nap.

Ajánlatunkat katalógus tartalmazza, amelyet kérésükre ingyen kapnak meg.Függetlenül attól, hogy nagyvárosban, vagy kis településen laknak, katalógusunk mindenhova eljut. A bon prix-től kockázat nélkül vásárolhat, mert az összes termékre kedvező visszavásárlási és reklamációs feltételek vonatkoznak. A katalógusban található cikkeket az egész világból importáljuk, de egyre több terméket állítanak elő Lengyelországban. A gyártás a bon prix szigorú ellenőrzése alatt folyik. A bon prix vásárlói elsősorban nők, de ajánlatunkban férfi- és gyermekruházat is található. Rendelkezésükre állunk. Vevőink rendelkezésére állunk.. Gyorsan teljesítjük rendelésüket, melyet elektronikusan, postai úton, faxon vagy telefonon adhatnak meg. A bon prix biztosítja a kényelmes vásárlást közvetlenül az otthonukból, családi és baráti környezetben, ahol mindenki talál magának valamit a megfelelő méretben és kedvező áron.