Bubulakovo.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

Akció

Tudtad, hogy a 10,000 Ft. feletti rendelésnél csak 500 Ft.-os szállítasi költséget fizetsz? És hogy a 25,000 Ft- feletti rendelésnél ingyen szállítjuk ki neked a csomagot?

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Bubulakovo.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné az 4home.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  A kosárban kattintson a " Kedvezmény kupon" feletti mezőre a kuponkód megadásához, majd erősítse meg a "Kód alkalmazása" gombbal

Gyakran ismételt kérdések a Bubulakovo.hu számára

A Bubulakovo.hu leírása

A bubulakovo.hu textil webáruházban kiváló minőségű, divatos és gyönyörű anyagok sokaságát találhatják meg a vásárlók. A bolt igyekszik minden igényt kielégíteni, így itt természetes a gyors kiszállítás, a korrekt ügyintézés. A webshop több országban is nagyon sikeresen működik, hiszen a megálmodói igyekeznek minden vásárlói igényt kielégíteni.

Az anyagok és a színek világa

A Bubulákovo.hu nem egy egyszerű méteráru webáruház, itt modern, divatos és minőségi anyagokat vásárolhat fantasztikus tervezőktől. A gyönyörű színek és minták világa gyönyörködteti a szemet és a lelket egyaránt. A forgalmazók odafigyelnek az egészségre is, így találhatunk a legkisebbeknek is megfelelő textileket. Varrónőknek, hobbiból varró anyukáknak, apukáknak tökéletes választás.  Kereshetünk az anyag típusa, színe és súlya szerint is.

Beszerezhető itt lenvászon és pamutvászon, parafa és softshell, plüssbársony, szatén, farmer, fürdőruha anyag és még sok más. Ebben a textil webáruházban a rövidáru és a különböző kellékek között is válogathat a vásárló, többek között szalagokat, tépőzárat, zsinórokat, patenteket is könnyen beszerezhet. Az anyagok minimális rendelési mennyisége általában 20 cm. Akik nem varrnak, azoknak is érdemes itt körülnézni, ha éppen egy új ruhához, kiegészítőhöz vagy éppen lakberendezéshez keresnek anyagot.

A bubulakovo.hu webshop előnyei

Profi hozzáállás, hozzáértés

Átlátható weboldal

Széles választék

Kiváló kommunikáció

Korrektség

Gyors kiszállítás

A bubulakkovo.hu webshop hátrányai

Apróbb hibák az anyagon

Mi a vásárlók véleménye a bubulakovo.hu webáruházról?

A vásárlók visszajelzései magukért beszélnek. A webshop több országban forgalmazza a vélemények alapján is kiváló minőségű és gyönyörű anyagait, a kiszállítás általában gyors, az ügyintézés korrekt. A varrónők szeretnek az innen rendelt anyagokkal dolgozni, hiszen mind felnőtteknek, mind gyermekeknek tökéletesen megfelelnek, maximálisan kielégítik a vásárlók igényeit. A megrendelő által észrevett hibákért természetesen vállalják a felelősséget, a terméket kicserélik.