Butor-szonyeg.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

Akciós termékek!

 • Érvényes 2021. okt. 31.-ig
 • Még senki sem használta ki
Akció

Akciós termékek!

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki
Akció

Akció

Őszi vásár a készlet erejéig!

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Butor-szonyeg.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné a butor-szonyeg.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra.

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  A pénztárnál illessze be a kuponkódot, majd erősítse meg a "Beváltás" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a Butor-szonyeg.hu számára

 • Hol találom a számlát?
  Számlát minden esetben készítünk és legkésőbb a kiszállításkor, e-mailben vagy postán küldjük el Önnek. Utánvétel esetén a termékek árát és a szállítási díjat a csomag átvételekor kérjük készpénzben kiegyenlíteni.
 • Van lehetőség személyes átvételre?
  Igen. A Halmar, Cama és Antares termékek esetében lehetőség van a csomag személyes átvételére is. Ennek további részleteiről az "Információk" rovatban olvashat.
 • Tartalmazza a megrendelés a szállítás költségét?
  A szállítás költségét a megrendelés minden esetben tartalmazza. A termékek adatlapján az 1 db termék kiszállítására érvényes díjat tüntetjük fel, amely egységes az ország egész területén. Több darabos megrendelésnél a termékek összsúlya és összértéke után érvényes szállítási díjat számítja fel rendszerünk, automatikusan - ez a megfelelő mennyiségű termék kosárba helyezésekor is látható.
 • Van lehetőség külföldre rendelni?
  Kiszállítást jelenleg csak Magyarországon belül vállalunk. (Külföldről érkező megrendeléseket a vevő saját szervezésében tudja külföldi címre házhoz szállíttatni.)
 • Milyen szállítási lehetőség állnak rendelkezésre?
  A kiszállításokat általában, de nem kizárólag a GLS és a Pannon XP futárszolgálata végzi (a szállító cégről és elérhetőségeikről e-mailben tájékoztatjuk a kiszállítás kezdetekor).

A Butor-szonyeg.hu leírása

Bútorok és lakberendezési tárgyak széles választékát találják butor-szonyeg.hu webáruházban. A cím alatt működő A-Z Bútor Webáruház kielégíti azon vásárlók igényeit, akik az otthonuk kényelméből, egy laptop segítségével szeretnék szebbé varázsolni a lakást vagy a teraszt. Bútorok, szőnyegek, lámpák, biokandallók és további lakberendezési tárgyak közül válogathatunk az áttekinthető webáruházban. A kiszállított termékek reklamációja lehetséges, a hatályos törvények értelmében természetesen garanciát is vállal a forgalmazó, a szállítási díj a termékek súlya alapján van meghatározva. Akik regisztrálnak, vásárláskor hűségpontokat szerezhetnek, melyeket a további vásárlások során beválthatnak.

Lakberendezés pár kattintással

Annak, aki nem szeret a zsúfolt bútorboltokban keresgélni, annak akár a butor-szonyeg.hu cím alatt található A-Z Bútor Webáruház is jelentheti a megoldást. Pár kattintással rendezhető be az iroda, az étkező és a konyha, a nappali, az előszoba, a hálószoba, a fürdőszoba, illetve a kültér, mint például a kert vagy a terasz. Párnákkal, takarókkal, szőnyegekkel teheti szebbé lakását, valamint kiválaszthatja a helyiségbe legjobban illő és legpraktikusabb lámpát is. Biokandallóval még meghittebbé teheti a hideg, összebújós téli estéket. Természetesen a bútorok nagy része lapra szerelten érkezik, de az összeszereléshez mindig biztosított a rajzos útmutató. Egy étkezőasztal ügyes, önálló összeszerelése csakis sikerélmény lehet.

Otthon a pihenésé legyen a főszerep

Mai rohanó világunkban fontos, hogy tudjunk időt szakítani magunkra, kiszálljunk kicsit a mókuskerékből és megpihenjünk. Talán ezért akkora a kereslet az ebben a bútor webáruházban is megtalálható, úgynevezett ralx-fotelek iránt. E kényelmes fotelok puhák és párnázottak, háttámlájuk és lábtartójuk a pihenni kívánó igényei szerint dönthető.  Vannak darabok, melyek masszázs funkcióval is rendelkeznek. Ha igazán fontos önnek a kényelem, akkor a szintén állítható támlájú és lábtartójú TV fotelek között is érdemes körülnézni. Ha fotel már van, de a meleg teát még nincs hová letenni a nappaliban, akkor egy dohányzóasztalra is szüksége lesz. Talán nem meglepő, hogy a butor-szonyeg.hu webáruház oldalára kattintva azt is találhat. Relaxálás közben a fotelből válogathat.

A butor-szonyeg.hu webáruház előnyei

Letisztult, átlátható weboldal

Széles választék

Megfelelő tájékoztatás

Pontosság

Ár-érték arány

A butor-szonyeg.hu webáruház hátrányai

Kizárólag házhozszállítás

Hiányzó apróbb alkatrészek

Mi a vásárlók véleménye a butor-szonyeg.hu weboldalról?

A vásárlók általában a kiváló ár-érték arány miatt vásárolnak ebben a webáruházban, és persze az átlátható weboldal is meghozza a vásárlási kedvet. Megfelelő a termékek minősége, pontos azok leírása. A vásárlók közül páran panaszkodtak a lassú kiszállításra, illetve a kiszállítást érintő információk hiányára, de az általában a szállítócégen vagy konkrétan a futáron múlik. Ha hiányzik egy-egy apróbb alkatrész vagy hibás termék érkezik, a webáruház igyekszik azonnal orvosolni a problémát. Megtörtént már, hogy a minőség nem elégítette ki a vásárló igényeit, esetleg az ügyfélszolgálat nem válaszolt időben. Viszont pozitív, pontosságot és kiváló kapcsolattartást érintő visszajelzések között elenyésző a kritikák száma. Láthatóan sokan nagyon szívesen vásárolnak itt.