CDRmarket HU kedvezményre feljogosító kuponok

Minden kupon

Akció

Vásároljon patronokat a legolcsóbb áron!

 • Korlátlanul érvényes
 • 104 vásárló használta ki

Hogyan kell használni a kódot a CDRmarket HU oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné a cdrmarket.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  A pénztárnál írja be a kuponkódot, majd erősítse meg az "Ellenőrizni" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a CDRmarket HU számára

 • Honnét tudom, milyen tintapatront kell rendelni?
  Találni nálunk tonert vagy tintapatront igazán egyszerű. Blogunkon egy cikkben, Hogyan válasszunk helyesen tonert vagy tintapatront, írtunk egy áttekinthető útmutatót. Ha ennek ellenére sem tudja megtalálni amit keres, ne habozzon és lépjen velünk kapcsolatba. Minden szükséges adatot megtalál a kapcsolat oldalon, és a jobb alsó sarokban a weben ott a Chat.
 • Mit tegyek, ha a megrendelés nem érkezett meg?
  A megrendelés visszaigazolása tartalmazza a szállítmány követési számát. Ha a szállítmány nem nyomon követhető, lépjen velünk kapcsolatba. Minden bizonnyal megtaláljuk.
 • Nincs információm a rendelés állapotáról?
  Ellenőrizze e-mailjeit a „Spam“ mappában, lehetséges, hogy a rendelést vagy elküldést megerősítő e-mail itt végezte. Ha webáruházunkban regisztrált, akkor elég csak bejelentkezni és profiljában látni fogja az összes rendelést és azok állapotát is. Ha ennek ellenére még mindig nem talál tőlünk semmilyen üzenetet, akkor kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
 • Lehetséges a személyes átvétel?
  Igen, lehetséges személyes átvétel, ami INGYENES, mégpedig üzletünkben Plzen-ben. Továbbá tudjuk javasolni a csomagküldő szolgáltatást, kb. 3500 átvevőhellyel.
 • Állami intézmény vagyunk. Fizethetünk számla alapján?
  Igen, természetesen. Állami intézmények, hivatalok, iskolák, önkormányzatok, intézetek és egyéb állami, regionális vagy városi intézmények számára biztosítunk lehetőséget számla alapján fizetni. A megrendelés leadásánál webáruházunkban írja be ezt a kérését a megjegyzésbe.

A CDRmarket HU leírása

A CDRmarket webáruházban mindent megtalál, ami az otthoni, munkahelyi vagy akár a professzionális nyomtatáshoz szükséges. Tintapatronok, lézernyomtatóba való tonerek, papírtekercsek, fotópapírok, címkék, színezőhengerek, öntapadó szalagok és további nyomtatáshoz szükséges eszközök találhatóak a kínálatban. A termékeket gyorsan kiszállítják egész Magyarország területére, vásárlás előtt akár ingyenes szakértői tanácsadást is biztosít a bolt.

Tonerek és tintapatronok óriási választékban a DCRmarket.hu webshopban

Ma már szinte minden munkahelyen, sőt, szinte minden háztartásban is található legalább egy nyomtató. Annyi mindent és annyi mindenre nyomtatunk, hogy szinte nem is tudatosítjuk. Iratok, számlák, címkék, ajándéktárgyak, újságok, plakátok, ruházati cikkek és még sorolhatnánk.

A CDRmarket.hu webáruház tonerek, tintapatronok rendkívül széles választékát kínálja cégeknek és magánembereknek egyaránt. Többek Canon, Epson, HP és Brother, Lexmark, Panasonic nyomtatókba vásárolhatunk tintapatronokat, és persze tonereket, ha éppen lézernyomtatónk van. Ha nyomtatás, akkor papír. A CDRmarket webáruházban Papírtekercseket, pénztárképtekercseket és öntapadós címkéket is vásárolhat.

Nem csak a papír és tinta

A szalagok és címkék kategóriában többek között címke és etikett tekercseket, festék- és öntapadó szalagokat, nyomtatható kábeljelölőket, zsugrocsöveket, színezőhengereket találhat az érdeklődő. Itt a fent említett márkákon kívül találkozhatunk még Dymo, Casio, Brady és Partex termékekkel is. A nyomtatók közül a kínálatban a címkenyomtatók kapták a legnagyobb helyet.

A CDRmarket webshop előnyei

 • Nemzetközi jelenlét
 • Sokéves tapasztalat
 • Széles választék
 • Gyors kiszállítás

A CDRmarket webshop hátrányai

 • Nem mindig elérhető a megrendelt áru
 • Néha nem elérhető telefonon az ügyfélszolgálat

Mit mondanak a vevők a CDRmarket.hu webáruházról?

Mivel a webáruház több országban köztük Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában is működik, több nyelven is olvashatunk véleményeket. Szerencsére azok nagytöbbsége pozitív, a vevők általában időben megkapták a megrendelt termékeket, melyeknek megfelelő a minősége. Persze olvashatunk egy két negatív visszajelzést elérhetetlen ügyfélszolgálatról vagy összecserélt csomagokról, de szerencsére ezek mennyisége elenyésző a pozitív reakciók mellett.