Coolvision.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

Akciós termékek!

Akár 50% kedvezmény!

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Coolvision.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné a coolvision.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra.

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  A kosárban kattintson a "Kupon kód" alatti mezőre a kuponkód megadásához, majd erősítse meg a "Érvényesít" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a Coolvision.hu számára

 • A webáruházban található összes termék megvásárolható?
  IGEN. Webáruházunk egyszerű, hatékony és gyors vásárlást tesz lehetővé, amely gyors szállítással párosul. Ebből kifolyólag webáruházunkban csak olyan szemüveget illetve napszemüveget tudsz megrendelni, amely megtalálható raktárkészletünkön, azaz azonnal szállítható. A megrendelt termék, telefonos egyeztetés után, a megrendelési napon, vagy legkésőbb a következő munkanapon már postázásra is kerül.
 • Hogyan történik a megrendelt termék kiszállítása és megfizettetése?
  A megrendelt termékek igény szerint a Magyar Posta ZRT.-vel vagy a GLS Hungary KFT. futárszolgálattal kerülnek kiszállításra. Bármelyiket is választod, fizetned a futárnak kell személyesen a csomag átvételekor. Ha megrendeléskor Pay-Pal-os vagy bankkártyás fizetést választottál, a termék megfizettetése már a termék megrendelésekor megtörténik, így kiszállításkor nincs fizetnivaló.
 • Miért van feltüntetve kétféle csomagküldési díj?
  Cégünk a Magyar Posta ZRT.-vel és a GLS Hungary KFT. futárszolgálattal áll szerződésben. A Magyar Posta ZRT. -vel a szállítási díj: 1490 HUF. Amennyiben nem tartózkodsz a csomagon feltüntetett címen, akkor egy értesítőt fogsz találni postaládádban, és személyesen kell felvenned a csomagot az értesítőn található címen. Erre 10 munkanap áll rendelkezésedre, utána a csomagot visszaküldik a feladó címére. A GLS HUngary KFT. futárszolgálattal történő kiszállítás összege 1290 HUF, amely telefonos értesítést is tartalmaz. A GLS futár a kiszállítás előtt felhív, és informál a kiszállítás várható időpontjáról. Amennyiben neked nem felel meg ez az időpont, lehetőség van, bizonyos határok között, a szállítási időpont vagy cím megváltoztatására.
 • Mennyi időre van szükség a megrendelt termék kiszállításáig?
  Amennyiben munkanapokon (hétfőtől – péntekig) 13:00 óráig megrendeled a terméket, és elérünk a megadott telefonszámon, hogy egyeztessünk, akkor még aznap át tudjuk adni a futárnak a csomagodat. A 13:00 óra után leadott rendelést másnap veszi át a futár. A postai vagy futárszolgálattal történő szállítástól függően, az átadástól számított 1-3 napon belül megérkezik a címedre a csomag.
 • Mi történik ha nem vagyok elégedett a napszemüveggel?
  Cégünk visszafizetési garanciát biztosít a jogszabályoknak megfelelően a nálunk megrendelt termékekre, amennyiben az elállási szándékát a kézhezvételtől számított 14 napon belül jelzi. Részletes információkért látogass el az Általános Szerződési Feltételek oldalra.

A Coolvision.hu leírása

A coolvison.hu webáruház napszemüveget, optikai kereteket, illetve ezekhez tartozó kiegészítőket kínál nőknek, férfiaknak és gyerekeknek. A bolt saját raktárkészlettel rendelkezik, így a kiszállítás sokkal gyorsabb az átlagnál. A CoolVision webshopban más boltoknál olcsóbban találhatja meg divatos (vagy éppen retró) napszemüvegét és optikai  keretét.

A legdivatosabb napszemüvegek

A coolvision.hu webáruházban a vásárló tényleg a legcoolabb kínálatot találja. Nők, férfiak és gyerekek is válogathatnak polarizált, sport, motoros, UV szűrős napszemüvegek között. Persze van, aki inkább dioptriás napszemüveget választ, de ezeket a modelleket látva a leginkább szemüvegpártiak is biztosan elgondolkoznak a kontaktlencsén. Nem csak divatos, hanem igazán hasznos is, hiszen megvédi a szemet a káros napsugaraktól, miközben kifejezi valódi egyéniségünket. Ha nem tudunk választani, akkor érdemes az információ kategóriára kattintani. Itt böngészve hasznos tanácsokat kapunk, valamint megtudjuk, milyen volt az elmúlt évek napszemüveg divatja.

Optikai keretek széles választéka

A szemüveg nem csupán egy látássegítő eszköz, hiszen egy jól megválasztott keret viselőjét stílusossá, az arcot egyedivé teheti. Fontos, hogy mindenki jól válassza meg az arcához és a stílusához illő színt, méretet és formát. A coolvision.hu webáruházban ez nem probléma, hiszen mindezeken kívül a vásárló még a keret anyagát és típusát is kiválaszthatja. Itt szinte bármilyen keretet megtalál, legyen az retró vagy akár a legdivatosabb típus.

Persze egy jó szemüvegre vigyázni kell, így érdemes beszerezni hozzá egy praktikus tokot, törlőkendőt, tisztítófolyadékot vagy akár egy szemüvegpántot.

A coolvision.hu webáruház előnyei

Ár-érték arány

Saját raktárkészlet

Gyors kiszállítás

Vevőkkel való kapcsolattartás

A coolvision.hu webáruház hátrányai

A kelleténél zsúfoltabb weboldal