Decathlon.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

Utolsó darabok!

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Decathlon.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válaszd ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretnéd a Decathlon.hu-n, majd kattints a "Kérem a kupont" gombra.

 2. Másold ki a kuponkódot!

  Másold ki a kuponkódot!

 3. Helyezd el a kuponkódot!

  A kosárban helyezd el a kuponkódot, majd erősítsd meg az "Érvényesítés" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a Decathlon.hu számára

 • Lehet terméket foglalni az áruházban?
  Amennyiben van készlet a keresett termékből, azonnal meg tudod rendelni, 2 órán belül értesítünk és jöhetsz is érte. A rendelést kártyával előre kell fizetni, 7 napig veheted át. Ha meggondoltad magad, jelezd ügyfélszolgálatunknak és visszairányítjuk a kifizetést a kártyádra!
 • Értesítést kaptam elérhető termékről, de nem tudom megrendelni.
  Az értesítést minden érdeklődő megkapja, így előfordulhat, hogy más gyorsabban rendelte meg a terméket. Folyamatosan kapunk készleteket, iratkozz fel újra!
 • Nem látom a szállító oldalán a csomagomat, pedig már kaptam értesítést, mit tegyek?
  Az informatikai és fizikai csomagáramlás nem mindig van szoros szinkronban, kérjük, térj vissza holnap a szállító oldalára!
 • Hogyan vehetek át rendelést?
  Május 18-tól a házhozszállítás mellett a személyes átvétel is elérhető minden áruházunkban.
 • Tudom módosítani a leadott rendelésemet?
  Rendelés törlésében tudunk segíteni, átvételi mód, termékek vagy számla adatok változtatására nincs lehetőségünk sajnos.
 • Meddig hozhatom vissza a terméket, ha nem felelt meg?
  365 napot biztosítunk a visszahozatalra, javasoljuk őrizd meg a vásárlást igazoló blokkodat és áruházaink újranyitását követően hozd vissza hozzánk.
 • Meghibásodott a termékem, mit tegyek?
  Amennyiben könnyen szállítható a termék, hozd be áruházunkba. Nehezen mozdítható termék esetén kérjük, hogy regisztráld a hibát a https://support.decathlon.hu/ oldalon és műhelyes kollégáink 48 órán belül felveszik veled a kapcsolatot. Jótállás érvényesítéséről ÁSZF-ünkben tájékozódhatsz.
 • Rendelhetek regisztráció nélkül?
  Webáruházunkban mindenképp szükséges regisztrálni, szigorú adatvédelmi szabályzatunk, ÁSZF-ünk és céges filozófiánk sem teszi lehetővé, hogy bármi módon visszaéljünk adataiddal. A regisztráció számos előnnyel jár számodra, pl. nem kell blokkot őrizgetned, bővített cserelehetőséget, kedvezményes sportolási lehetőségeket biztosítunk. Bővebben: https://www.decathlon.hu/dsk.html

A Decathlon.hu leírása

A Decathlon Európában a legnagyobb sportszerkereskedő vállalat. Vásárlóink 70 sportág termékei közül válogathatnak, 24 magyarországi áruházunkban.
 
 

A Decathlon neve egyet jelent a sport szeretetével. Az áruház már a kezdetektől azon fáradozik, hogy ezt a szenvedélyt eljuttassa az emberekhez, az alábbi szempontok betartásával:

- Az alacsony árakkal, ügyelve a kiváló minőség fenntartására a termékek fejlesztése során.
- Az ésszerű kialakítású áruházakkal, az optimális logisztikával és a hatékony szervezeti felépítéssel.
- A költségek folyamatos ellenőrzésével, hogy a termékek árát rendszeresen csökkenteni tudjuk.
- A sporttermékek széles választéka révén: e választékban egyaránt szerepelnek saját „Passion” elnevezésű márkáink, mint például a Quechua, a b'Twin, a Kipsta vagy a Tribord, illetve a nemzetközi márkák termékei.

Ezen felül a Decathlon számos olyan szolgáltatást kínál, amelyek szintén népszerűsítik a mozgást: ezt a célt szolgálják műhelyeink, a termékek személyessé tételét célzó szolgáltatások, valamint a választható finanszírozási módok és az ajándékkártya is.

Néhány éve a Decathlon még tovább erősítette kapcsolatát a vásárlóival, és a sportágakat vásárlói rendezvények keretében népszerűsíti. Ezek az ingyenes rendezvények lehetővé teszik vásárlóink számára, hogy családi körben fedezzék fel és gyakorolják a sportokat az áruház dolgozóinak társaságában.

A Decathlonnál 1300 munkatárs dolgozik Magyarországon és több, mint 60 000 ember világszerte, akiknek szenvedélyük a sport, akik nap mint nap hozzájárulnak vásárlóink elégedettségéhez, és akik a vállalat legfontosabb „vagyonát” képezik.

 

A DECATHLON.HU webáruház előnyei

 

Rövid szállítási idő
Rendkívül kedvező árak
Széleskörű választék
A termékek jó minősége
Barátságos kommunikáció az ügyfelekkel
Foglalási lehetőség a boltban
Szerviz

A DECATHLON.HU webáruház hátrányai

Időnként késedelmes kiszállítás
Sérült vagy hibás áru
Nem áttekinthető weboldal (eshop)