Dedoles.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Kiárusítás!

Karácsonyi kiárusítás, akár -60%!

  • Korlátlanul érvényes
  • Még senki sem használta ki
Akció kihasználása

A dedoles.hu webáruház igazán egyedi ruházatot, kiegészítőket, ajándéktárgyakat, lakberendezési tárgyakat kínál a legszínesebb egyéniségeknek is. A legismertebb termékek, a vidám zoknik mellett pólók, pulcsik, pénztárcák, nadrágok, ékszerek is szerepelnek a kínálatban. A megrendelést utánvéttel vagy akár előre kártyával is kifizetheti, a postaköltség a megrendelés értékétől függően egyre alacsonyabb, 19 000 Ft felett pedig ingyenes. A vásárlással pedig jó ügyet is támogat, hiszen a Dedoles csapata minden évben több mint 1000 fát ültet el a Dedoles erdőt ültet akció során.

A színes egyéniségek webáruháza

Ha valaki igazán szeret kitűnni a tömegből, akkor ezt a weboldalat igazán érdemes átböngésznie. Itt mindenki eredeti, az egyéniségét valóban kifejező ruházati cikkekre és kiegészítőkre lelhet. Nőknek, férfiaknak és gyermekeknek is kínálnak többek között vidám zoknikat, dizájnos pólókat, ötletes párnákat, bögréket, pulcsikat és még sok minden mást. A színek és formák világa mindenkit magával ragad. Maga a weboldal is színes és vidám, de mindemellett teljes mértékben átlátható.

Természetbarát vásárlás

A Dedoles csapata elkötelezetten védi a természetet, segít annak megújulásában. Ha a vásárló úgy dönt, akkor a vásárlás végösszegét tetszés szerint felkerekítheti, és az így kapott többletet a dedoles.hu faültetésre használja fel. A Dedoles erdőt ültet csapata2018 őszén az összegyűlt pénzből több mint 1000 fát ültetett, 2019-ben pedig szintén ezt tűzték ki célul.

A dedoles.hu webáruház előnyei

Színek és formák

Átlátható weboldal

Outlet akciók

Természetbarát

A dedoles.hu webáruház hátrányai

Hosszú kiszállítási idő

Kommunikációs hibák

Mit gondolnak a vevők a dedoles.hu webáruházról?

A vásárlók általában szívesen vásárolnak ebben a webáruházban, hiszen a kínálat valóban egyedi. A kiszállítási idő viszont túl hosszúra tud nyúlni, amit többen nehezményeznek. Így tehát, ha ebben a webáruházban szeretne vásárolni, akkor azt semmiképp se hagyja az utolsó pillanatra.