Dm.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Ez a bolt most nem kínál semmilyen kupont vagy akciót

Gyakran ismételt kérdések a Dm.hu számára

 • Milyen kínálat kapható a dm Online Shopban?
  Online választékunkat folyamatosan bővítjük, jelenleg nem található meg a bolthálózatban kapható összes termék
 • Milyen fizetési módok közül lehet választani?
  - Bankkártyás fizetés: Visa, Mastercard és Maestro. - Utánvét: készpénzzel és bankkártyával.
 • Van minimum/maximum rendelési érték/mennyiség?
  - minimum rendelési mennyiség nincs meghatározva - minimum rendelési érték nincs meghatározva - maximum rendelési mennyiség: háztartási mennyiség - maximum rendelési érték: 200.000 Ft (ÁFÁ-val)
 • Visszaküldött termék esetén, mikor és hogyan kapom vissza a vásárlás összegét?
  Elállás esetén a dm haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül visszatéríti az Ön által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is. A dm mindaddig visszatartja az Ön által fizetett összeget, amíg Ön a terméket vissza nem szolgáltatta vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte; a kettő közül a korábbi időpontot vesszük figyelembe.
 • Milyen bizonylat kerül kiállításra a dm Online Shopban történt vásárlásról?
  Az online shopban történt vásárlásról minden esetben elektronikus számla kerül kiállításra, amely a felszámított áfa összegét is tartalmazza. Számla kiállításra csak természetes személyek számára van mód tekintettel arra, hogy az online shopban történő vásárlás lehetőségét a dm Kft. csak természetes személyek számára biztosítja.

A Dm.hu leírása

A dm webshop az a hely, ahol kozmetikumok, tisztítószerek, parfümök és sok más termék széles választéka található. Amennyiben kedvezményesen szeretne illatszert vagy más kozmetikai terméket vásárolni, tegye azt az oldalon található remek dm akcióik által. Náluk biztosan megtalálható az Ön számára legmegfelelőbb Dm akció. Vásároljon olcsóbban a Dm kupon felhasználásával.

Itt vagyok önmagam, itt vásárolok.

Szlogenünk az egyediséget helyezi a középpontba, mind vásárlóként, mind pedig munkatársként. A dm-nél mindenki számára biztosítjuk annak a lehetőségét, hogy kihangsúlyozhassa saját egyéniségét és önmaga lehessen. Filozófiánkat széles és kiváló minőségű áruválasztékunkkal, vásárlóink hozzáértő és barátságos kiszolgálásával, valamint üzleteink kiváló elérhetőségével valósítjuk meg. 

Vásárlóinkkal kapcsolatos alapelveink

Minden arra alkalmas eszközzel megkülönböztetjük magunkat, hogy olyan törzsvásárlóink legyenek, akik tudatosan vásárolnak, és akiknek az igényeit kínálatunkkal nemesebbé tesszük.

Munkatársainkkal kapcsolatos alapelveink

Minden munkatársunknak segítséget adunk abban, hogy megismerje vállalatunk méretét és szerkezetét, és biztosítjuk afelől, hogy munkájukat objektíven ítéljük meg. Minden munkatársunknak lehetőséget adunk arra, hogy közösen tanuljanak egymástól, hogy partnereknek tekintsék egymást, és hogy elismerjék egymás egyéniségét. Ezzel teremtjük meg a feltételeket ahhoz, hogy önmagukat megismerjék és tovább akarják fejleszteni, és azonosulni tudjanak a kitűzött feladatokkal.