eCipo.hu kedvezményre feljogosító kuponok

KIÁRUSÍTÁS

Final sale 60%-ig

  • Korlátlanul érvényes
  • 6 vásárló használta ki
Akció kihasználása

Az ecipo.hu webáruház cipők, táskák és egyéb kiegészítők széles választékát kínálja vásárlóinak. Egy helyen elérhető rengeteg márka, köztük prémium márkák is. Átlátható weboldalon válogathatnak az érdeklődőt, sőt, még pár akció és kedvezmény is szembe jöhet. Ha nem felel meg a termék, a visszaküldésre 30 nap áll rendelkezésre. A kiszállítás gyors és 9990 forinttól ráadásul ingyenes.

Cipők széles választékát kínálja az ecipo.hu webáruház

Az Ecipő oldalán férfi, női és gyermek cipőket, sportcipőket, táskákat és más kiegészítőket is talál az érdeklődő. Egy áttekinthető weboldal, mely több mint 400 márka cipőit kínálja. Olyan, mintha egymás mellett lenne a polcon az Adidas, a CCC vagy a Nike gyerek cipő, mellettük lennének még a Guess, Lasocki, Devergo női cipők, és akár a New Banace, Converse vagy Reebook férfi cipők. Mindezeken túl olyan prémium márkák cipőit és más termékeit is kínálja a bolt, mint például a Diesel, a Pinko vagy a Michael Kors.

Nem csak a méret, hanem a stílus, a szín, az anyag, a márka, a talp típusa és sok más kritérium alapján szűkíthetik a keresett termékek listáját a vásárlók. A hatalmas választék és a számos választási lehetőség ellenére a weboldal átlátható, logikus felépítésű. Cipőre pedig, ugye, mindenkinek szüksége van. Az ecipo.hu webáruházban pedig tényleg van miből válogatni.

Az ecipo.hu webshop előnyei

Széles választék

Prémium márkák

Kedvezmények és akciók

Gyors kiszállítás

Az ecipo.hu webshop hátrányai

Lassú a csere és a pénzvisszafizetés

Nem mindenkit elégít ki a minőség

Sokszor foglalt ügyfélszolgálat

Mi a vásárlók véleménye az ecipo.hu webáruházról?

Az Ecipőn óriási a választék és nagyon egyszerű megtalálni, kiválasztani és megvásárolni a megfelelő cipőt. A kiszállítás folyamata általában elég gyors, az ügyfélszolgálat a felmerülő problémákat kezeli, ám nem mindig lehet őket elérni, mivel többször sokáig foglalt a vonal. A legtöbben elégedettek a megrendelt áru minőségével, de olvashatóak negatív visszajelzések is ezzel kapcsolatban. A csere vagy javítás, illetve a pénzvisszafizetés garantált, de ennek gyorsasága pár vásárlónak nem felel meg. Az ecipo.hu összességébe véve egy nagy választékkal, jó termékekkel, de talán kissé elfoglalt ügyfélszolgálattal rendelkező, jól működő webshop.