eDigital.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Minden kupon

Akció

Leárazás!

 • Érvényes 2021. szept. 30.-ig
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a eDigital.hu oldalon

 1. Válaszd ki a kuponkódot!

  Válaszd ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretnéd az eDigital.hu-n, majd kattints a "Kérem a kupont" gombra

 2. Másold ki a kuponkódot!

  Másold ki a kuponkódot!

 3. Helyezd el a kuponkódot!

  Jelentkezz be, majd a a kosárban kattints a vásárlási lista melletti mezőbe, másold be a kuponkódot, majd erősítsd meg az "Ellenőrzés és aktiválás" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a eDigital.hu számára

 • Mi az az utánvét kezelési költség?
  Leegyszerűsítve ez egy adminisztrációs költség. A rendeléskor azonnal ki nem fizetett vételár esetén, mi mindaddig meghitelezzük Számodra a termékek és szolgáltatások díját, míg a csomagot át nem veszed és ki nem fizeted, akár ott a helyszínen történő tartalom ellenőrzés mellett, ami egy plusz ellenőrzési pont, biztosíték számodra. Éppen ezért az utánvét kezelési költség csak utánvétes fizetési mód esetén jelenik meg, a biztonságos online előre fizetések vagy az előre utalás esetén ezt a díjat elengedjük (pl. online bankkártya, Barion, áruhitel, ED ajándékkártya, előre utalás). Szaküzletes átvétel esetén a költség szintén elengedésre kerül, függetlenül attól, hogy a helyszínen milyen fizetési móddal egyenlíted ki a vételárat. Ráadásul szaküzletes átvétel esetén az értesítést követő 3 napon belül bármikor bejöhetsz átvenni a rendelést, így nem kell a futárhoz igazodnod. Értékhatártól függetlenül, az utánvétes (futárnál, átvételkor fizetendő) fizetési móddal kért házhoz szállítás esetén bruttó 490 Ft utánvét kezelési költség kerül felszámításra.
 • Hogyan tudok hitelt igényelni? Mi a menete?
  Hiteligénylésed online áruházunkban és szakülzeteinkben egyaránt elkezdheted az éppen aktuális hitelkostrukciók alapján. Amennyiben személyesen szeretnéd igényelni, úgy rendelésed leadhatod online áruházunkban, ahol a rendelési folyamat során az átvételi módot kérd szaküzletben történő átvétellel, fizetési lehetőségként pedig a készpénz, a bankkártya vagy az áruhitel módot válaszd. Amint a termék elérhető lesz az üzletben (akár azonnal) már mehetsz is érte, értékesítőinknek pedig jelezd, hogy hitelre vásárolnál. Az ügyintézési idő akár 30-40 perc is lehet, így kérjük, hogy időben érkezz! Természetesen előzetes online rendelés nélkül is vásárolhatsz, de ebben az esetben a készlet nem garantált. Bármelyiket is válaszd, ne felejtesd otthon a szükséges dokumentumokat! Abban az esetben, ha otthonról szeretnéd igényelni, úgy rendelésed online áruházunkban adhatod le, ahol a rendelési folyamat során az átvételi módok közül (a termék jellemzőinek megfelelően) bármelyiket választhatod, fizetési lehetőségként pedig jelöld az online hitel módot! A rendelés véglegesítését követően elektronikus formában kapod meg az igényléshez szükséges dokumentumokat, melyeket postai úton kell visszajuttatnod a Cetelem Bank részére, mely bank elérhetőségeit a sikeres hitelbírálatot követő e-mailben kapod meg. Ennek feldolgozását követően, a bank elindítja az azonosítási folyamatot. A sikeres azonosítást követően az Extreme Digital megkapja a zöld lámpát és márküldjük is az általad választott terméket, az általad választott átvételi mód szerint. Az átfutási időt a hiánytalan dokumentumok biztosítása, a termék elérhetősége is befolyásolhatja!
 • Mit jelent a 0% THM hitel, és hogyan vehetem igénybe?
  A 0% THM hitelkonstrukcióval kiválasztott, és a feltételeknek megfelelő terméket részletre, kamatmentesen megvásárolhatod. Ilyen hitelkonstrukcióval nálunk bizonyos időszakokban találkozhatsz, és kizárólag az akcióban meghirdetett termékek esetén veheted igénybe azt. Attól függően, hogy az adott hitelt melyik banki partnerünk szolgáltatja, szaküzleteinkben, illetve online is kezdeményezheted a hiteligénylést. Fontos, hogy ilyen hitelakciók során az adott konstrukció részletei és feltételei az irányadóak, az igénylés menete pedig egy normál áruhitel folyamatával megegyezik.
 • A rendelésem díjmentesen szállítjátok házhoz?
  A nagyméretű csomagok megjelölt szaküzletekben történő átvétele továbbra is ingyenes. Amennyiben rendelésed nagyméretű csomagot és normál csomagot is tartalmaz, akkor a bruttó kiszállítási a nagyméretű csomagnak megfelelő szállítási díj. A rendelési folyamatban a szállítási költséget az átvételi mód kiválasztásánál is ellenőrizheted. A mindenkor aktuális, házhoz szállítással kapcsolatos díjazást a www.edigital.hu/hazhozszallitas oldalon ismerheted meg!
 • Mennyi időt vesz igénybe a hiteligénylés?
  Ha minden feltétel adott, úgy szaküzleteinkben 30-40 perc alatt elbírálásra kerülhet a hiteligényed! Fontos, hogy ezt nem cégünk értékesítője, hanem a hitelt szolgáltató bank bírálja el! Online áruházunkban, az igényelt hitel elbírálási ideje függ a termék elérhetőségétől, a postára adás napjától, illetve attól is, hogy a dokumentumok hiánytalanul vannak-e kitöltve. A kitöltött dokumentumokat a Cetelem Bank számára kell vissza küldened, mely bank elérhetőségeit a hitelbírálatot követően kapott e-mailben találod, ahonnan a szerződéscsomagot is letöltheted.
 • Hol találok információt az adott termék márkaszervizéről?
  Termékeink többségére gyártói garanciát adunk, melyek biztosítják, hogy probléma esetén készüléked hozzáértő kezekbe kerüljön. A garanciális ügyintézés gyorsabb átfutási ideje érdekében, kérjük, fordulj közvetlenül a márka szervizekhez, melyek elérhetőségeit a Szerviz menüpontban tudod megtekinteni. Egyes márkaszervizek díjmentes, háztól - házig szolgáltatással is rendelkeznek, melyek megkönnyítik a terméked oda- és visszajuttatását. Természetesen, mi is szívesen segítünk az adott márkaszervizhez történő eljuttatásban, azonban - saját logisztikai folyamataink miatt - ilyenkor hosszabb átfutási idővel kell számolnod!

A eDigital.hu leírása

Mi az Extreme Digital-nál nap, mint nap azon dolgozunk, hogy olyan online vásárlási élményt nyújtsunk, amellyel Te, kedves vásárló, mindig gyorsan, kényelmesen megkapod, amit szeretnél! Széles termékkínálatunkkal, fizetési- és szállítási módok sokaságával és szaküzleteinkkel a számodra legjobb módon szolgáljuk ki igényeidet, hogy Te mindig biztos lehess abban: jól döntöttél.

Ma már a minket jellemző műszaki- és fotós termékek választéka számos termékkategóriával bővült. Arra törekszünk, hogy folyamatosan szélesedő kínálatunkkal minden vásárlónk számára a lehető legkedvezőbb feltételekkel és a tőlünk telhető legkényelmesebb szolgáltatásokkal biztosítsuk termékeinket. A klasszikus műszaki termékek (TV&szórakozás, notebook&IT, tablet&okostelefon, fotó&videó) mellett a háztartás, az otthon és az iroda egyre több szükséges eszközét, újdonságát és érdekességét elérhetővé tegyük a legrövidebb időn belül vásárlóink számára. Éppen ezért fejlett logisztikai szolgáltatásainkkal és óriási raktárkészletünkkel igyekszünk a legtöbb terméket azonnal elérhetővé tenni az ország egész területén.

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANI?

Mert kényelmes….

Egy kicsit mindig igyekszünk többet adni, mint amit vársz. Az egyszerűen és gyorsan böngészhetsz, vásárolhatsz weboldalunkon vagy szaküzleteinkben.

 • Részletes termékinformációk.

 • Könnyű és gyors vásárlás.

 • Számos fizetési- és átvételi mód.

 • Kedvező részletfizetési lehetőségek akár online is.

 • Extra Garancia és töréskár biztosítások azonnal, online.

 

Mert megbízható…

Az elektronikai piac legtöbb gyártójával közvetlen kapcsolatban állva minden szükséges terméktámogatást biztosítani tudunk az általunk forgalmazott termékekhez.

 • Széles termékportfólió.

 • Magyar nyelvű használati utasítás és dokumentáció.

 • Jótállás és szavatosság, szervízhálózat.

 • Árgarancia.

 

Mert biztonságos…

Az online vásárlás meghatározó szereplői vagyunk 2004 óta, együtt nőttünk az iparággal és követjük annak minden  jogi- és technológiai fejlődését és szabályozását.

 • A 14 napos elállási jogon túl 40 napos visszavásárlási garanciát nyújtunk!

 • Szaküzleteinkben országszerte akár személyesen is állunk rendelkezésedre!

 • Ügyfélszolgálatunk készségesen segít telefonon és levélben is!