Ekszer-eshop.hu kedvezményre feljogosító kuponok

12%
Kedvezmény

12% kedvezmény a nem kedvezményes termékekre

 • Érvényes 2021. dec. 31.-ig
 • 62 vásárló használta ki
Akció

Akciós termékek

 • Érvényes 2021. okt. 31.-ig
 • Még senki sem használta ki
Akció

Vásároljon kedvezményes áron!

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Ekszer-eshop.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné az ekszer-eshop.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  A kosárban kattintson a "Kuponok" gombra a kuponkód megadásához, majd erősítse meg a "Hozzáadás" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a Ekszer-eshop.hu számára

 • Mennyibe kerül a szállítás/postaköltség?
  A megrendelt termékeket a Magyar posta és a GLS futárszolgálat segítségével szállítjuk, valamint megrendelését átveheti személyesen is Pick Pack Ponton keresztül. A szállítási költség függ a megrendelés végösszegétől. Ha Ön a Magyar postát választja a postaköltség 992 Ft, 10 000 Ft alatti megrendelés esetén. Amennyiben a GLS futárszolgálatot jelöli meg szállítóként, akkor a szállítási költség 992 Ft, 10 000 Ft alatti végösszegnél. A Pick Pack Pont csomagpontba való szállítás díja pedig 790Ft, szintén 10 000 Ft alatti megrendelés esetén. 10 000 Ft feletti vásárlásnál, mindhárom szállítás esetében, a szállítási költség INGYENES.
 • Hogyan fizethetek?
  A termékeket 4 féle módon lehet kifizetni: Fizetés utánvétellel – a csomagért átvételekor fizet. Banki átutalással – a megrendelést az összeg beérkezése után szállítjuk. PayPal-os fizetési mód - a PayPal számláján keresztül, ha rendelkezik ilyen számlával. Bankkártyás fizetési mód (VISA, VISA ELECTRON, MAESTRO, MASTERCARD) – biztonságos fizetés, egyenesen a bank oldalán.
 • Hány napon belül érkezik meg a csomag?
  Ha a megrendelését munkanapokon 13:00 óráig elkészíti, a csomag még aznap feladásra kerül. A 13:00 óra utáni, illetve a hétvégén elkészített megrendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel. Szállítási idő Magyar postával 2-3 munkanap, GLS futárszolgálattal 1-2 munkanap, Pick Pack Ponton 2-3 munkanap. A szállítás (Magyar posta és GLS esetében) csak munkanapokon lehetséges! Ha a csomagja a megadott időn belül nem érkezik meg, kérem, jelezze ezt nekünk és mi megadjuk a csomag számát, illetve a szállító elérhetőségét.
 • Hogyan kérhetem a termék cseréjét / reklamációját?
  A reklamációt 30 napon belül rendezzük. A termékeinkre 24 hónapos garanciát vállalunk az előírásoknak megfelelően. Reklamáció menete: Vissza kell küldeni a terméket a sátoraljaújhelyi postafiókunk címére (Sperky s.r.o., Kazinczy u. 10, 3980 Sátoraljaújhely) a számla fénymásolatával együtt, ajánlott küldeményként 14 napon belül. Egy új megrendelést kell létrehozni az oldalunkon. A további információkhoz oda kell írni, hogy cseréről van szó, valamint az eredeti megrendelésének a számát. Csere esetén ugyanolyan árban vagy pedig magasabb árban kell vásárolnia. A csomag megérkezésétől számítva 30 munkanapunk van a csere, ill. a reklamációk lebonyolítására, de igyekszünk a lehető leghamarabb intézkedni. Amennyiben már nem érhető el az előzőleg vásárolt termék, kérjük, válasszon másat hasonló árban. Ha a pénzt szeretné visszaigényelni, akkor, írja rá a számla fénymásolatára a bankszámlaszámot. Ebben az esetben természetesen nem kell új megrendelést készítenie. Abban az esetben, ha megrendelt ékszerrel nem elégedett 14 napon belül visszaküldheti hozzánk. Az arany ékszereket 30 napon belül cserélheti ki. Ha bármilyen további kérdése van, kérem, írjon a tamogatas@ekszer-eshop.hu e-mail címre.
 • Visszaküldhetem reklamáció/csere esetén a megrendelésem csak egy részét?
  Igen, visszaküldheti megrendelése csak egy részét is. Reklamáció esetén él a pénzvisszafizetési lehetőség. Amennyiben választana helyette egy másik ékszert, visszafizetjük az esetleges különbséget az új és az eredeti megrendelés között.
 • Hogyan érvényesíthetem a kedvezményes kupon kódomat?
  A weboldalunkon minden termék mellett fel van tüntetve, mennyi pontot szerezhet megvásárlásuk esetén, és hogy milyen értékben van a kedvezményes kuponja. Ahhoz, hogy érvényesíteni tudja a kedvezményes kuponokat az elkészített megrendelések után, regisztráció szükséges az oldalunkon. Több termék megrendelése után ezek a pontok összeadódnak. Az összegyűjtött pontokat kedvezményes kuponokra válthatja, közvetlenül a fiókjában. Kattintson a „Jutalompontjaim“ hivatkozásra és változtassa át kedvezményes kuponná. Ez után a rendszerünk egy kupon kódot szerkeszt, amelyet felhasználhat a következő vásárlásánál. A jutalompontok felhasználásánál a kedvezmény levonódik a megrendelés végösszegéből. A kuponokat a vásárlást követő 14 nap után tudja felhasználni. Amennyiben eltelt a 14 nap és nem sikerül a kedvezményt a megrendeléshez csatolni kérem, jelezze ezt (megjegyzésben tüntesse fel a kódját és rendszerileg hozzá tesszük).
 • Foglalkoznak az ékszerek módosításával – rövidítés, gravírozás?
  Ékszerkészítéssel és módosítással nem foglalkozunk. Ezért fontos tudnivaló, hogy ha a weboldalunkon vásárolt ékszerek utólag módosítva lesznek ékszerésznél, a termékre vonatkozó két éves garancia érvényét veszti.

A Ekszer-eshop.hu leírása

Az ekszer-eshop.hu webáruházban arany, ezüst, nemesacél, titánium és még sok más ékszerből válogathat kedvére. Itt a gyémántgyűrűtől a bőrkarkötőig mindent megtalál a kedves vásárló. Nemcsak nőknek, hanem férfiaknak és gyerekeknek is van választék. Az áruház Megbízható Bolt tanúsítvánnyal rendelkezik, hiszen a kiszállítás gyors, a termékek kifizetése biztonságos, sőt, még akciókkal is kedveskednek a vevőknek.

Ékszerek minden mennyiségben

Az ekszer-eshop.hu webáruház számtalan ékszert kínál nőknek, férfiaknak, sőt, még gyerekeknek is. Ha kedvesét, barátját, vagy éppen saját magát szeretné megajándékozni, akkor nagyon jó helyen jár. Hát ki ne örülne egy stílusához illő ékszernek? Az elegáns ruhákhoz például szinte minden esetben illik egy letisztult, fehérarany fülbevaló. Ha az urak közül valaki épp kedvese kezét készül megkérni, akkor az eljegyzési gyűrűt akár itt is beszerezheti. A boldogító igenhez pedig elengedhetetlen egy karikagyűrű, de a rengeteg fajtából már-már nehéz kiválasztani azt, amit egész életünkben viselni szeretnénk. Válogathatunk a klasszikus sárgaarany, fehérarany, titánium, wolfrám vagy ezüst karikagyűrűk közt.

Nemesacél nyaklánctól a gyémánt medálokig

Gyémánt, arany, ezüst, nemesacél, wolfrám és titánium ékszerek egy helyen. Gyűrűk, karkötők, nyakláncok, fülbevalók, piercingek, ékszerszettek – valóban sokféle termék közül válogathatnak az érdeklődők. Ha valaki nem a csillogás híve, az sem gond, hiszen kaucsuk vagy bőr ékszerek, vagány piercingek is találhatók a kínálatban. Az ekszer-eshop.hu webáruházban könnyen talál ajándékot akár keresztelőre, elsőáldozásra vagy bérmálkozásra is. Ha pedig a csomagolással sem szeretne bajlódni, ajándékdobozokat is vásárolhat.

Az ekszer-eshop.hu előnyei

Széles választék

Gyors kiszállítás

Biztonságos fizetés

MEGBÍZHATÓ BOLT tanúsítvány

Az ekszer-eshop.hu hátrányai

Kusza webshop

Pontatlan keresőfelület

Mit mondanak a vásárlók az ekszer-eshop.hu webáruházról?

A pozitív visszajelzések azt igazolják, hogy a termékek általában megfelelnek a várakozásnak, a kézbesítés folyamata gyors, a vevők az árakkal is meg vannak elégedve. Az ügyfélszolgálatra sincs igazán panasz, persze ők sem érhetőek el a nap huszonnégy órájában. Tapasztalatlan netes vásárlóknak kissé kusza és telített a webshop, mondhatni kicsit régimódi, viszont minden a helyén van a megfelelő kategóriában.