Electronic-star.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

Black Friday ŐRÜLT KEDVEZMÉNYEK AKÁR 70%-IG

 • Érvényes 2021. nov. 28.-ig
 • Még senki sem használta ki
Akció

Summer sale, kedvezmények akár -60%

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Electronic-star.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné az electronic-star.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot

  A kosárban kattintson az " Utalvány" felirat melletti mezőre a kuponkód megadásához, majd erősítse meg a "Megfizetni" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a Electronic-star.hu számára

 • MI MINDENRE LESZ SZÜKSÉGEM A MEGRENDELÉS LÉTREHOZÁSÁHOZ?
  Ahhoz, hogy rendelni tudjon webáruházunkból, egy érvényes e-mail címre lesz szüksége. A megrendelés visszaigazolásáról szóló üzenetet, a szállítás aktuális állapotát, valamint a vásárlásról kiállított számlát a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük el. Webáruházunkban természetesen regisztráció nélkül is vásárolhat.
 • TÖRÖLHETEM A MEGRENDELÉST?
  Amennyiben még nem küldtük el a csomagot, törölheti a megrendelését. Elég e-mailben vagy telefonon felvenni velünk a kapcsolatot.
 • FELADTÁK A CSOMAGOMAT?
  A megrendelés elküldése után egy megerősítő e-mailt kap, amely tartalmazza a csomag nyomon követéséhez szükséges linket. A szállítás állapotát felhasználói fiókjában is figyelemmel követheti a "Megrendeléseim" menüpont alatt.
 • MILYEN GYORSAN KÜLDIK EL A SZÁLLÍTMÁNYT?
  A megrendelést általában a fizetésről szóló igazolás beérkezése, vagy a fizetést közvetítő harmadik fél (PayPal) által kiállított igazolás beérkezését követő munkanapon küldjük. Kérjük, vegye figyelembe, hogy banki átutalás esetén számolni kell az átutalás időtartamával is.
 • MIKORRA VÁRHATOM A CSOMAGOM ÉRKEZÉSÉT?
  Megrendelését egy munkanapon belül elküldjük raktárunkból. A csomag szállítása általában max. 3-5 munkanapig tart. Az árut Trans-O-Flex futárszolgálattal küldjük, és minden küldemény rendelkezik biztosítással.

A Electronic-star.hu leírása

Az electronic-star.hu webáruház hangtechnikai eszközök, háztartási gépek, sporteszközök és további, leginkább elektrotechnikai eszközök széles választékát kínálja a vásárlóknak. A termékekre a webshop 3 éves garanciát vállal. A weboldal átlátható, a termékek megrendelése egyszerű. A weboldal kínálatában profiknak szánt hang- és fénytechnikai eszközök is megtalálhatóak.

Hangtechnika és fénytechnika – akár rendezvényekre

A 21. században mi sem természetesebb annál, hogy körülvesznek minket az elektrotechnikai eszközök. Gondoljunk csak a zenére: hallgatjuk otthon, munkában, szórakozás közben és még sorolhatnánk. Ha szeretnénk még jobb zenei élményt, akkor az elektronic-star.hu webáruházban is érdemes keresgélni. Mélynyomó, hangfal, erősítő és persze ez még nem minden. A hangtechnika kategóriára kattintva profi hangtechnikusok is válogathatnak, hiszen itt a hangfal állványtól kezdve, a stúdió mikrofonon át a kábelekig, csatlakozókig, adapterekig mindent megtalálnak. Egy rendezvényhez nem csak a megfelelő hang, hanem a kiváló fény is fontos. Az electronic-star.hu webáruházban fénytechnikai eszközöket is talál. Az autónkba is vásárolhatunk autohifit, erősítőt vagy akár bluetooth autórádiót is.

Háztartási gépek, sport és fitnesz eszközök, elektromos rollerek -  itt tényleg minden van

Érdemes az electronic-star.hu webáruházat böngészni, ha mondjuk porszívót, légkondit, kerti kaput vagy eseteg szobabiciklit szeretnénk vásárolni. A termékek kategóriákba rendezve várják, hogy a vevő rájuk találjon. A keresést kimondottan egyszerűvé teszi az átlátható weboldal, ahol a termékekről minden fontos információt megtalál.

Az electronic-star.hu weboldal előnyei

Széles választék

Átlátható kategóriák

Részletes termékleírások

Az electronic-star.hu weboldal hátrányai

Lassú kiszállítás

Nehézkes kommunikáció

Mit mondanak a vásárlók az eletronic-star.hu weboldalról?

A vásárlók nagy része elégedett termékkínálat sokrétűségével, a kiszállított termékekkel, illetve a vásárlás lefolyásával, a megrendelés módjával. Sajnos a webshopnak többször nem sikerül betartania a beígért kiszállítási időt, de ha megkésve is, a termék mindig odaér a megrendelőhöz. Az ügyfélszolgálatot nem mindig sikerül elérni, de összességébe véve, ha problémába ütközik a vásárló, azt mindig sikerül megoldani.