Extremaudio.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

Kiemelt ajánlatok!

  • Korlátlanul érvényes
  • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Extremaudio.hu oldalon

  1. Válaszd ki a kuponkódot!

    Válaszd ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretnél az Extremaudio.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra.

  2. Másold ki a kuponkódot!

    Másold ki a kuponkódot!

  3. Helyezd el a kuponkódot!

    A pénztárnál helyezd el a kuponkódot, majd erősítsd meg a "Beváltás" gombbal.

A Extremaudio.hu leírása

Márkaboltunkat azzal a céllal nyitottuk meg, hogy legyen egy olyan hely a minőségi zenehallgatás ill. filmnézés szerelmeseinek, ahol széles választékból, kellemes környezetben tudja az érdeklődő a számára leginkább megfelelő rendszert kiválasztani, meghallgatni és megvásárolni.

A jó hangzás nem csupán pénz kérdése, de mindenképpen minőségi alapanyagok kellenek hozzá. Üzletünk kínálatát neves gyártók minőségi termékeiből állítottuk össze a belépő szinttől a felső kategóriáig. A különböző gyártókkal és forgalmazókkal való szoros kapcsolatunknak köszönhetően ügyfeleinknek naprakész információkat adhatunk az elérhető készülékekről és technológiákról, így munkatársaink segítségével megalapozottan hozhatják meg vásárlási döntésüket.
Márkaoltunban többek között JBL, Harman Kardon, AKG, Yamaha, Jamo, Triangle, Musical Fidelity, Marley, Jam Audio, Sonos, Dali, Denon, Bose, Sennheiser, Beyerdinamic, Audio-technica, Renegade, Pioneer, Sony és EPSON termékeket forgalmazunk. Látogasson el egyedülálló 400 nm-es üzletünkbe, ahol profi szaktanácsadóink nyújtanak segítséget a választásban.
A széles választék és a szaktanácsadás mellett természetesen az ár is fontos szempont nálunk. Üzletünk kínálatában több akciós ill. kedvező áru bemutató terméket is megtalálhatnak az érdeklődők. Jöjjön el egyedülálló budapesti, debreceni vagy győri márkaboltjaink egyikébe és merüljön el a minőségi zenehallgatás világában!

Az Extremaudio.hu webáruház előnyei

Könnyen használható felület

Korrekt kiszolgálás

Gyors kiszállítás

Megbízható bolt tanusítvány

Az Extremaudio.hu webáruház hátrányai

Nem részletes a termékleírás

Különleges szórólapok a Extremaudio.hu