Footshop.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Minden kupon

Akció

Leárazás!

 • Érvényes 2021. szept. 30.-ig
 • Még senki sem használta ki
Akció

LEÁRAZÁSOK

Akciós termékeket keresel a Footshoban? Akkor jó helyen vagy. Itt minden cipőt, pólót, sapkát, egyszerűen mindent ami akcióban van megtalálsz. Ne habozz ezek a darabok már holnap valaki máshoz lehetnek úton. Akciós férfi cipők Akciós női cipők Akciós ruházat Akciós kiegészítők

 • Korlátlanul érvényes
 • 112 vásárló használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Footshop.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné a footshop.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  A fizetésnél kattintson a " Rendelkezem kuponkóddal" gombra a kuponkód megadásához, majd erősítse meg a "Használat" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a Footshop.hu számára

 • Hogyan tudom törölni a megrendelésemet?
  Amennyiben törölni szeretnéd a megrendelését, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz a lehető legrövidebb időn belül a rendelés számával, és töröljük a rendelésed, amennyiben még nem lett elküldve.
 • Hogyan tudom kicserélni az árut?
  Egy új megrendelést kell létrehoznod annak biztosítására, hogy senki más ne ragadhassa meg a méreted! Csak írd be a régi rendelés számát a megjegyzésbe - ne feledd, ha ez nincs benne a megjegyzésben, rendszer nem tudja, hogy cseréről van szó. Választhatod a banki átutalást, vagy az online bankkártyás fizetést, de zárd be az ablakot, amikor a rendszer kéri a kártya adatait. Az árut ide küldd: FROGMAN s.r.o. Rendelési azonosító: _______ Footshop Környei út 44 2800 Tatabánya A csomagot személyesen is vissza tudod vinni a pesti üzletbe, és Csomagküldő pontra is visszaviheted. Ehhez szükséged lesz egy visszaküldési címkére, melyet a help@footshop.hu e-mail címen kell kérned. Amint megérkezik az eredeti rendelés a raktárunkba, e-mailben értesítünk és elküldjük az új megrendelést. További információk: https://www.footshop.hu/hu/content/16-reklamacio
 • Mennyi időbe telik a pénzem visszafizetése/csereáru elküldése, ha visszaküldöm az árut?
  Amint megérkezik az áru a központi raktárunkba, e-mail visszaigazolást küldünk Neked, és körülbelül 5 napon belül vissza fogjuk utalni a pénzt, csere esetén pedig azonnal küldjük a csereárut. Természetesen megpróbáljuk visszatéríteni a lehető leghamarabb. Ha azt szeretnéd, hogy még hivatalosabb legyen: ha a Vevő a jelen Szerződési Feltételek 8.2. pontja értelmében az elállási jogot gyakorolja, az Eladó köteles legkésőbb 14 (tizennégy) naptári napon belül megtéríteni a Vevőtől a Termékhez kapcsolódó teljes összeget a Vevőnek az értékesítési szerződésből való kilépésére vonatkozó döntésétől számítva.
 • A csomagom még nem érkezett meg, mit kell tennem?
  Ha a megrendelésednek már meg kellett volna érkeznie, kérjük, fordulj hozzánk a lehető leghamarabb. Lehetséges, hogy elveszett a szállítás során. Ebben az esetben kapcsolatba lépünk a fuvarozóval, és megpróbáljuk kideríteni, mi történt. Ha elveszett, új rendelést küldünk Neked - a készletünk rendelkezésre állása szerint.
 • Meg szeretném reklamálni a vásárolt árut, mi ennek a folyamata?
  Csak töltsd ki a visszaküldési papírt, csomagold be az árut és küldd el ide: FROGMAN s.r.o. Rendelési azonosító: _______ Footshop Környei út 44 2800 Tatabánya Töltsd le a reklamációs űrlapot és tedd bele a csomagba a számlával együtt. Ha nem vagy biztos valamiben, nyugodtan fordulj hozzánk.😉

A Footshop.hu leírása

Ha sneakers, akkor footshop.hu. A szubkultúra képviselői működtetik a boltok Közép - Európa több országában, exkluzív, limintált termékekkel, óriási lelkesedéssel és dinamikával fűszerezve, ragaszkodva a stílushoz. Vanc, Converse, Reebok, New Balance és sok olyan márka cipői, ruhái, kiegészítői vannak a kínálatban, amit máshol nem, vagy csak nagyon nehezen lehet beszerezni. Többféle szállítási és fizetési mód áll a vásárlók rendelkezésére, a kiszállítás ideje általában nincs több 2-3 munkanapnál.

Footshop.hu - nem egy egyszerű cipőbolt

A Footshop a sneakers szubkultúra alfája és omegája lehetne az online és offline térben egyaránt. Azt mondják 2011-ben kezdődött 50 pár cipővel a raktáron, mostanra viszont az egyik legkeresettebb, sőt, talán az egyetlen olyan bolt, amely a legjobb márkák cipőit forgalmazza, ragaszkodva a stílushoz. Exkluzív, limitált termékek, rendezvények, dinamizmus, ez jellemzi a Footshopot.

A legnagyobb márkák (nem csak) cipői

Vans, Converse, Adidas, Puma, Reebok, Karhu, New Balance és további márkák cipői mellett kaphatóak még ruházati cikkek és kiegészítők is. Ray Ban napszemüveg, Secrid pénztárca, Fila póló és még sok más a legnagyobb, de nem sok helyen kapható márkáktól.

Nem kell a sneakers szubkultúrához tartozni ahhoz, hogy ezen a weboldalon böngészve bárki elcsábuljon. Kényelmes, minőségi, modern lábbelik, divatos, lezser ruhák, praktikus kiegészítők mindenkinek. Persze ne itt próbáljunk estélyi ruhára vadászni, de ha a kényelem és az egyediség a fő szempont, akkor biztosan jó helyen járunk.

A Footshop.hu előnyei

 • Prémium márkák
 • Odaadás az alapítók részéről
 • Modern és dinamikus
 • Nagy választék prémium márkákból is

A Footshop.hu hátrányai

 • Nehézkes ügyfélszolgálati kommunikáció
 • Határidők betartása nem mindig sikerül

A vásárlók véleménye a Footshop.hu webshopról

Mind online, mind a boltban Budapesten rengetegen vásárolnak, hiszen a Footshopban olyan márkák is elérhetőek, amelyeket máshol hiába is keresnénk. Bár megjelenik egy-két kritikus, akiknek az ügyfélszolgálattal esetleg bizonyos határidőkkel vannak problémái, viszont a termékek minőségére, csomagolására, illetve a weboldal működésére senki sem panaszkodik. Olyannyira túlsőlyban vannak a pozitív visszajelzések, hogy a Footshop.hu Megbízható Bolt tanúsítvánnyal is rendelkezik.