Heliumking.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

18 000FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki
Akció

AJÁNDÉK A VÁSÁRLÁSHOZ

A király pártfogóit szeretné megörvendeztetni, ezért 15 000Ft feletti vásárlás esetén azok ajándékot kapnak

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Heliumking.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné az Heliumking.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  A kosárban kattintson a " Kedvezménykupon" gombra a kuponkód megadásához, majd erősítse meg a "Hozzáadás" gombbal.

A Heliumking.hu leírása

A HeliumKing.hu webáruház egy igazi partiszerviz. Mindenféle méretű és formájú léggömb, bulikellékek minden mennyiségben megtalálhatók egy helyen. Ha nem tudjuk, hogy mit válasszunk mondjuk egy lánybúcsúra, akkor itt még ötleteket is kapunk. Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt érdemes válogatni. A szállítási költség 990 forint, a kiszállítás GLS futárszolgálattal történik. Buliszervezés előtt szinte kötelező a webshop böngészése.

 Heliumking.hu, a színes partikirály

Léggömbök, parti-kiegészítők, maszkok szalagok és még sok más termék is beszerezhető a heliumking.hu webáruházban. Egy szülinaphoz, évfordulóhoz, osztálytalálkozóhoz vagy bármilyen más igazán jó bulihoz hozzátartoznak a dekorációhoz illő lufik is. A HeliumKingnél pedig még héliumot is vásárolhat, hogy a léggömbök lebeghessenek is. Sőt, mi több, a többször felfújható, airwalker lufik lehetővé teszik, hogy velünk legyen a partin mondjuk Elza hercegnő vagy akár Mickey egér.

Nem csak lufikból áll a világ

A heliumking.hu webáruházban óriási a választék más partikellékekből is. A választást is megkönnyíti a bolt, hiszen kategóriák, mint például lánybúcsú és legénybúcsú, esküvő, illetve színek alapján is kereshetünk a dekorációk közt.  Gyertyák, matricák, lampionok, szalvéták, szalagok, evőeszközök, csak hogy pár terméket említsünk a valóban színes kínálatból. Buliszervezők, figyelem! Sörsisakotok már van?

A HeliumKing.hu előnyei

Alacsony szállítási költség

Kategóriák szerinti keresési lehetőség

Széles választék

A HeliumKing.hu hátrányai

Kommunikációs problémák

Néha nem a várt termék kerül a csomagba

 

A vásárlók véleménye a HeliumKing.hu webáruházról

A vásárlók elégedettek a széles választékkal, hiszen gyermek, felnőttnek, bármilyen buliba megtalálják, amit keresnek. Előfordul persze, hogy a vevő nem elégedett az áru minőségével, de ebben az esetben természetesen vissza lehet küldeni a termékeket. A bolt gyors kiszállítást ígér, de persze ezt nem mindig sikerül betartani, ha a termék nincs raktáron. De egy buli szervezésénél tudjuk, hogy időben el kell kezdeni, így biztosan minden kész lesz és minden kelléket időben be tudunk szerezni. A visszajelzések között képeket is találhatunk pár elégedett vásárlótól, akiknél feldobták a partit a HeliumKing termékei.