Sinsay.com/hu kedvezményre feljogosító kuponok

20%
Kedvezmény

Szezonközi leárazás!

 • Érvényes 2021. okt. 31.-ig
 • 1 vásárló használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Sinsay.com/hu oldalon

 1. Válaszd ki a kuponkódot!

  Válaszd ki azt a kuponkódot, amit használni szeretnél a Sinsay.com/hu webáruházban, majd kattins a "Kérem a kupont!" gombra!

 2. Másold ki a kuponkódot!

  Másold ki a kuponkódot!

 3. Helyezd el a kuponkódot!

  A kosárban helyezd el a kuponkódot, majd erősítsd meg a "Hozzáadás" gombbal!

Gyakran ismételt kérdések a Sinsay.com/hu számára

 • Mennyi a szállítási idő és mennyibe kerül a szállítás?
  A szállítási idő és a szállítási költség a választott opciók függvénye: áruházi átvétel Sinsay: 1-5 munkanap, 0 Ft normál szállítás: 1-5 munkanap, 750 Ft (ÁFÁ-val együtt) Az áruházi átvétel lehetősége nem elérhető. Elnézést kérünk a kellemetlenségért.
 • Hogyan regisztrálhatok a Sinsay webáruházba?
  Fiók létrehozásához, kattintson az oldal jobb felső sarkában található „Bejelentkezés” („Login”) lehetőségre, majd adja meg e-mail címét, vezetéknevét, telefonszámát és jelszavát. Termék rendelésekor ugyanezt a folyamatot kell követni.
 • Módosíthatom vagy törölhetem-e a megrendelésem?
  Regisztrált Felhasználóink a megrendelés leadásától számított 15 percen belül is törölhetik (az Ügyfél fiókjából elérhető lehetőség).

A Sinsay.com/hu leírása

Az üzletet a lengyel LPP vállalat működteti, amely a divat tervezésére, gyártására és forgalmazására összpontosít. Összességében az LPP hálózatnak 25 országban több mint 1700 üzlete van.

A vállalat által forgalmazott anyagok elsősorban Ázsiában, de Lengyelországban és más európai országokban is gyártják.

A Sinsay webshop kínálatában ruhákat és kiegészítőket találsz, különösen nőknek és fiatal lányoknak, de férfiaknak és gyerekeknek is. Ezenkívül háztartási és szépségápolási termékeket is megtalálhatunk a weboldalon.

A klasszikus ruházat mellett, mint például kabátok dzsekik, nadrágok, ingek, pólók stb., fehérneműk, táskák, hátizsákok, kézitáskák, párnák, lepedők, ponyvák, tárolóhelyek, helyiségvilágítás, dekorációk közül is választhatunk. 

Az aktuális szezonális divatos ruházat rendszeresen megjelenik a termékpalettán. A kategóriákban a termékeket ár, méret, tulajdonságok vagy szín szerint rendezheti gyermekek esetében.

A "Trends" részben tippeket találunk arról, hogyan lehet különböző alkalmakhoz illeszkedni a webshop érdekes darabjainak felhasználásával, jó áron. Látni fogja az egyes ruhákat a modelleken, és ezek segítenek kiválasztani valami érdekeset a menüből.

A "Trends" részben tippeket és tanácsokat találunk arról, hogy állíthatunk össze különböző alkalmakhoz megfelelő szetteket. A Sinsay webáruházban kiváló minőségű és áru termékeket találunk, ami mindenki tetszését elnyeri.

A Sinsay.com/hu webáruház előnyei

Gyors kiszállítás

Ingyenes szállítás 11 000 ft feletti vásárlás esetén


Minőségi és design termékek

Kőboltok

Akciók, kedvezmények és kiárusítások


A Sinsay.com/hu webáruház hátrányai

Néha sérült termék érkezik

Lassú ügyintézés reklamáció esetében