iDrinks.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Minden kupon

Akció

Akciós italok!

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a iDrinks.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné az iDrinks.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra!

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  A pénztárnál helyezze el a kuponkódot, majd erősítse meg a "Beváltás" gombbal!

A iDrinks.hu leírása

Vállalkozásunk fő profilját alkoholos italok, üdítők, és italkülönlegességek forgalmazása, házhozszállítása alkotja. Sikerült megteremtenünk, hogy a magánszemélyek anélkül élvezhessék az alacsony, nagykereskedelmi árakat, hogy vásárlásaikhoz bármilyen feltétel társulna. Nincs minimális rendelési összeg és a legtöbb termékből akár egy darabot is rendelhetnek. Vállalkozásunk legfőbb vonzereje rendkívül versenyképes áraiban keresendő, melyet a piaci változások folyamatos nyomon követésével biztosítunk.

Kiváló minőségű italok házhozszállítása ORSZÁGSZERTE a lehető legkedvezőbb árakon!


Rendeljen bátran hisz az italok beszerzése még sosem volt ennyire egyszerű. Lehetősége van megrendelését személyesen átvenni a 1095 Budapest Soroksári út 20/A alatti mintaboltunkban. Továbbá, amennyiben kényelmesebb módot választana, úgy kereskedésünk akár díjmentesen házhoz is szállítja megrendelését az ország egész területén. Nincs lehetősége befáradni mintaboltunkba, de a szállításért se fizetne, akkor válassza PickPackPont szolgáltatásunkat, mellyel az ország több száz pontján veheti át megrendelését. Részleteket keresse a boltban.

Esküvője lesz, céges rendezvényt szervez, barátokkal akar kikapcsolódni, ünnepelne, ajándék ötletet keres, vagy csak egyszerűen egy jó italra vágyik, nálunk mindent megtalál, ami a jó hangulat megteremtéséhez kell. Webáruházunkban kedvére válogathat minőségi alkoholos termékek, szeszes italok, whisky, whiskey, konyak, rum, vodka, pálinka, bor, sör, pezsgő, egyéb italkülönlegességek és üdítők széles választékából. Rendszerünkben regisztráció NÉLKÜL is vásárolhat, így még könnyebb a rendelés leadása!

Az iDrink.hu webáruház előnyei

Jó ár/érték arány

Kiváló minőség

Gördülékeny kommunikáció

Az iDrink.hu webáruház hátrányai

Lassú kiszállítás