Jateksziget.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Minden kupon

Akció

Plüssjátékok kedvezményes áron!

 • Érvényes 2021. szept. 30.-ig
 • Még senki sem használta ki
Akció

Akciós termékek!

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Jateksziget.hu oldalon

 1. Válaszd ki a kuponkódot!

  Válaszd ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretnél a Jateksziget.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra.

 2. Másold ki a kuponkódot!

  Másold ki a kuponkódot!

 3. Helyezd el a kuponkódot!

  A pénztárnál helyezd el a kuponkódot, majd erősítsd meg az "Alkalmaz" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a Jateksziget.hu számára

 • Kötelező regisztrálnom ahhoz, hogy rendelést tudjak leadni?
  Regisztráció nélkül is le tudsz adni rendelést. A regisztrált felhasználók fiókjukba belépve gyorsabban tudnak leadni rendelést, mivel adataik korábban már mentésre kerültek és így a vásárlás során nem kell azokat újra megadni.
 • Mi a rendelés menete?
  A „kosár" ikonra kattintva a kiválasztott termék(ek) adatai (játék elnevezése, darabszáma, bruttó vételára) bekerülnek virtuális kosaradba, amit a képernyő jobb felső sarkában lehet megtekinteni a bevásárlókocsira kattintva. A játékok darabszáma a „+” és „ -” ikonokra való kattintással módosítható. A kosaradba helyezett termék(ek) az ugyanitt található „Eltávolít” feliratra való kattintással a kosárból tudod eltávolítani. Ha szeretnéd megvásárolni a termékeket, kattints a "tovább a pénztárhoz" ikonra. A megrendelés véglegesítésénél módosíthatod adataidat, kiválaszthatod az átvételi és a fizetési módot, valamint megjegyzést fűzhetsz a megrendelésedhez. Fogadd el a vásárlási feltételeket és kattints a „megrendelés elküldése” gombra. A megrendelésed véglegesítését követően a webáruház rögzíti a megrendelésed és e-mailben visszaigazolást küld. A megrendelésed akkor tekinthető véglegesnek, illetőleg a szerződés akkor tekinthető létrejöttnek, ha a webáruház a megrendelésed visszaigazolta e-mailen keresztül.
 • Hogyan tudom megadni, hogy egy játékból melyik karaktert szeretném megrendelni?
  Egyes termékeknél ki tudod választani, hogy melyik karaktert szeretnéd megvásárolni a kép melletti választási opciókra kattintva. Kattintást követően választásod beszíneződik. Jelenleg csak egy karaktert tudsz így jelölni. Ezért, ha több különböző karaktert szeretnél vásárolni, kérlek több sorban vedd meg a játékot és külön-külön jelöld be a kívánt karaktereket. Ha nincs ilyen lehetőség, akkor kérlek a megjegyzéshez írd be, hogy melyik karaktert szeretnéd. A képre történő kattintással nem tudod kiválasztani a karaktert.
 • Hogyan tudom átvenni a rendelésem?
  A megrendelt terméket átveheted: személyesen a Játéksziget átvevő helyen: Prologis Park, Szigetszentmiklós, Leshegy út30./DC3, H-P 8-16 óráig kérheted házhozszállítását GLS futárszolgálattal, vagy a Magyar Postával átveheted a Posta Pontokon is
 • Mikor kapom meg a rendelésem?
  A Játéksziget átvevőhelyen történő átvételnél megkaphatod 1-2 munkanapon belül, de mindenképpen kérlek várd meg értesítésünket telefonon vagy email-ben. Ha a GLS vagy Magyar Posta házhozszállítását választod, akkor a megrendelést követő 1-2 munkanapon belül megkapod csomagodat. Amennyiben Posta Pontra kéred rendelésedet 1-2 munkanapon belül, a kiválasztott Posta Pontra érkezik csomagod. A vásárlást követő tájékoztató e-mail-ben igyekszünk a legpontosabb információval szolgálni a szállítást illetően.
 • Hogyan tudok a vásárlásomtól elállni?
  A termék átvételétől számított 14 napon belül élhetsz elállási jogoddal. Az általános szabályok szerint a 14 napba a termék átvételének, illetve szolgáltatás esetén a szerződéskötés napja nem számít bele. Az elállási szándékod szóban (telefonon vagy a Webáruház székhelyén), írásban (postai úton vagy a Webáruház székhelyén átvetett levélben) vagy e-mailben közölheted vagy nyilatkozat‑minta útján. Az elállási jogodat indokolás (külön magyarázat) nélkül gyakorolhatod. Az elállási jogodat a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatod. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldened a 14 napos jogszabályi határidőn belül. A terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül köteles vagy Nekünk visszajuttatni. Elállás esetén legkésőbb az elállást tartalmazó jognyilatkozat kézhezvételét követő 14 napon belül fizetjük vissza az általad megfizetett teljes összeget (a termék vételárát és a szállítási költséget is), az által kért formában, az irányadó jogszabályi előírások által meghatározott keretek között. Amennyiben nem a legkevésbé költséges, szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozást választotad az elállás esetén az ebből adódó többletköltséget nem kell megtérítenünk. Elállás esetén a termék visszaküldésének költségei Téged terhelnek. Amennyiben a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenés történt, úgy annak megtérítését felszámolhatjuk. Kérünk vedd figyelembe, hogy mindaddig visszatarthatjuk az elállással érintett termék vételárát és a szállítási költséget, amíg vissza nem szolgáltattad részünkre a terméket, vagy kétséget kizáróan nem igazoltad, hogy azt visszaküldted.
 • Mi a teendő, ha nem a megrendelt árut küldtük? Ki fizeti a szállítási díjakat?
  Abban az esetben, ha nem az eredetileg megrendelt játék került kiszállításra, akkor az ügyfélszolgálat elérhetőségeinek egyikén e-mailben vagy írásban tudod jelezni azt. A csere termékről gondoskodunk és ingyenesen kiszállítjuk. A visszaküldendő játékot kérjük, hogy zárt dobozba legyél kedves becsomagolni és a futárnak szíveskedj átadni, amikor az új játékot kiszállítják. Szállítási díjat ebben az esetben nem számítunk fel. Egyes termékeknél ki tudod választani, hogy melyik karaktert szeretnéd megvásárolni a kép melletti választási opciókra kattintva. Ha nincs ilyen lehetőség, akkor kérlek a megjegyzéshez írd be, hogy melyik karaktert szeretnéd. A képre történő kattintással nem tudod kiválasztani a karaktert.

A Jateksziget.hu leírása

A Játéksziget közel 20 éve szolgálja ki vásárlóit, a legkisebbektől a legnagyobbakig. Sok gyermeket látott felnőni, akiknek szülei itt vették a baba-, majd az ovis játékokat, és látta kisiskolásként, a saját maga által gyűjtött zsebpénzből az áhított játékot megvásárolni. Ezek a boldog pillanatok, a csillogó gyermekarcok látványa ösztönzi a Játéksziget csapatát a folyamatos megújulásra, az újabb és újabb gyermekrendezvények megszervezésére. Óriási játékválaszték várja az apró kezek érintését. Itt minden korosztály megtalálja a neki megfelelő játékot. A naprakész újdonságok mellett, a régi, jól ismert márkák is kibővített választékban találhatók meg a polcokon. A Játéksziget országszerte nyolc helyszínen, öt városban (Budapest, Eger, Debrecen, Pécs, Győr) áll vásárlói rendelkezésére, minőségi játékokkal és felkészült, segítőkész kiszolgálással.

Mesehősök: Bogyó és Babóca, Anna és Elza, Harry Potter

Ismert mesehősök, gyerekek kedvencei, mint például Bogyó és Babóca, Anna és Elza, Harry Potter, Barbie, Mancs, stb. mindegyiket megtalálhatod kínálatunkban. Játékaink segítségével te is belemerülhetsz kedvenced izgalmas életébe. Rengeteg kisgyerek kedvencei Bogyó és Babóca bájos történetei és kedves szereplőik. Bogyó, Babóca, Pihe, Vendel, Baltazár vagy Gömbi és sok barátjuk a legtöbb apróság számára fontos mesehősök, egyszerű, tanulságos történeteikből pedig olyan dolgokat tanulhatnak, melyek szórakoztatnak, nem ijesztőek, és közben segíthetnek feldolgozni a saját konfliktusaikat a bölcsődében, óvodában. Várnak rád a csodaszép Jégvarázs játékbabák is, hogy együtt újraélhessétek a mesefilm legizgalmasabb jeleneteit, és kitaláljátok hozzá saját folytatásotokat!

Logikai és memória játék

Ismered a SmartEgg okostojást? És azt tudtad, hogy a klasszikus Rubik kockán kívül számos egyéb Rubik játék is létezik? Mindkettő magyar márka, ezért különösen szívesen ajánljuk a figyelmedbe ezeket a játékokat! 
Logikai játékok gyerekeknek és felnőtteknek, egyszemélyes és társasjátékok, ördöglakatok,  memóriajátékok, dominó - ezeket mind megtaláljátok kínálatunkban!

A Játéksziget.hu webáruház előnyei

Átlátható weboldal

Nagy választék

Kiváló árak

Gyors kiszállítás

 

Különleges szórólapok a Jateksziget.hu