Kephaz.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

Totális kiárusítás, akár 70%!

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Kephaz.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné a kephaz.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra.

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  A kosárban kattintson a "Kedvezménykupon / Ajándékutalvány" alatti mezőbe a kuponkód megadásához, majd erősítse meg a "Beváltás" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a Kephaz.hu számára

A Kephaz.hu leírása

A képház.hu segítségével nagyon egyszerűen feldobhatja lakása üres, fehér falait. Többek között festmények, reprodukciók, plakátok, dizájnerképek, vásznak várnak a vásárlókra. A vidékiestől a legmodernebbig, a pop art festménytől az idézetes falmatricáig, a faliórától a vázáig - tényleg széles a választék. A képeket biztonságosan csomagolják, a kiszállítás nem drága, 15 000 forint pedig már ingyen szállítanak.

Díszítse ki falait a kephaz.hu segítségével

A Képház webáruházban bármilyen stílusú, méretű, formájú, színvilágú képet megtalál, amivel aztán kedvére díszítheti a lakást. Válogathat dizájnerek képei közül, mint például Banksy vagy Tom Liris alkotásaiból, kézi festésű képeket, művészi reprodukciókat, fotóból készült vászonképeket, absztrakt, pop art vagy más választott stílusú képet vásárolhat. A képeken kívül más dekorációs elemek is találhatóak a kínálatban, mint például faliórák, függővásznak vagy ágyneműk.

A kephaz.hu megkönnyíti a választást

A túlságosan üres falfelületek látványa mindenkiből kihozza a lakberendezőt. A festmény, egy plakát vagy egy falióra, mind-mind kitölti a teret, feldobja a helyiséget. De mi van akkor, ha bizonytalanok vagyunk és nem tudjuk, mit is szeretnénk igazán? A Képház webáruházban egyszerű a választás. Kereshetünk például stílus alapján, legyen az mediterrán, skandináv vagy akár etno, válogathatunk dizájnerek alkotásai között, de kereshetünk valamit célirányosan a konyhába, színek alapján, az ábrázolt dolog alapján - városok, tájak, virágok, absztrakt. A vidékiestől a legmodernebb lakásokba is találhat itt képeket.

A kephaz.hu előnyei

Széles választék

Sokféle kategória

Biztonságos szállítás

Kézzel készített alkotások is vásárolhatóak itt

A kephaz.hu hátrányai

Nem lehetséges a kártyás fizetés

A vásárlók véleménye a Képház.hu webáruházról

Bár nem bukkanunk túl sok visszajelzésre, a több mint 4000 kedvelés a Facebookon is magárt beszél. A megtalálható visszajelzések viszont teljes mértékben pozitívak, hiszen a képek biztonsgosan, buborékfóliába csomagolva érkeznek, méghozzá időben, a szállítás pedig 15 000 forint felett ingyenes.