Kerékpárcity.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

Kiáriusítás!

Válogass kedvedre a kiárusításra szánt termékek közt, és találd meg a kedvenced kedvezményes áron!

 • Korlátlanul érvényes
 • 154 vásárló használta ki
Akció

Akció!

 • Korlátlanul érvényes
 • 6 vásárló használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Kerékpárcity.hu oldalon

 1. Válaszd ki a kuponkódot!

  Válaszd ki azt a kuponkódot, amelyet használni szeretnél a Kerekparcity.hu weboldalon, majd kattints a "Kérem a kupon"-t gombra.

 2. Másold ki a kuponkódot!

  Másold ki a kuponkódot!

 3. Helyezd el a kuponlódot!

  A kosárban írd be a kuponkódot az erre kijelölt mezőbe.

Gyakran ismételt kérdések a Kerékpárcity.hu számára

A Kerékpárcity.hu leírása

A kerékpározás valakinek sport, valakinek hobbi, de mindenkinek kikapcsolódás. Nálunk minőségi termékeket, hozzáértő szerelőket találsz, megfizethető áron! Webáruházunkban széles körben talál kerékpárokat, alkatrészeket, kiegészítőket hazai és külföldi gyártóktól egyaránt. Kínálatunk összeállításakor gondosan ügyeltünk arra, hogy Önnek mindig kiváló minőségű termékeket ajánljunk. Ebben segítségre volt szakértőnk György István hétszeres magyar bajnok kerékpáros, aki többek között a megrendelt kerékpárok beüzemeléséről is gondoskodik szervizünkben.
Felkészült csapatunk várja elküldött rendelését a nap 24 órájában.

Kerékpár mindenkinek!

A weboldalon mindenki talál számára megfelelő kerékpárt, rengeteg kategória áll rendelkezésünkre, ezáltal mégkönnyebbé téve a tájékozódást. Külön nőknek és férfiaknak valóak, kicsiknek és nagyoknak, mindenféle méretben, típusban és színben megtalálhatóak a webáruház repertoárjában.

Típusok

BMX, városi, országúti, trekking, összecsukható, cruiser, fitness, MTB, FIXI. A weboldalon feltüntetett kategóriák segítségével mindenki a számára megfelelő célt szolgáló kerékpárt. Végre nincs megfelelő kifogás! 

Schwinn Csepel

A Csepel kerékpár márka kiemelkedő népszerűségnek örvend hazánkban. Nem is csoda, hiszen a márka neve egyet jelent a minőséggel. Ez az a márka, amit anno a szüleink, sőt akár még nagyszüleink is vidáman, hosszú éveken át használtak. 

Gepida

A Gepida bicikliket magyar tulajdonban álló cég gyártja, az Olimpiai Kerékpár Kft. Az ő gyártásukból érkező bicikliket Magyarországon kívül közel 20 országban árusítják.

A Kerékpárcity.hu webáruház előnyei

Jó minőségű termékek

Jó árak

Gyors szállítás

A Kerékpárcity.hu webáruház hátrányai

Ügyfélszolgálattal való kommunikáció