Kokiskashop.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Minden kupon

Akció

Nyári akciók!

 • Érvényes 2021. szept. 30.-ig
 • Még senki sem használta ki
Akció

Őszi akció

Keres kerti felszerelést vagy kerti bútorokat kedvező áron? Nyári akciókat azok számára is tervezzük, akik a lakberendezést szeretnék módosítani. Nem találhatnak szélesebb ajánlatokat a kerti felszerelésből, rendezvény sátrakból, vagy kerti csobogókból. Ne habozzon - a speciális árak csak korlátozott ideig érvényesek vagy addig, amíg a készlet el nem fogy! A promóció során a kedvezmények is változhatnak.

 • Korlátlanul érvényes
 • 54 vásárló használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Kokiskashop.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné a kokiskashop.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  A kosárban írja be a kuponkódot a "Kedvezményes kód megadásá"-nál, majd erősítse meg az "Ellenőrzés" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a Kokiskashop.hu számára

 • Szükséges regisztrálnom a rendeléséhez?
  Nem, a vásárláshoz nem szükséges regisztrálnia.
 • Hogyan szállítják ki és mikor kaphatom meg a megrendelést?
  Magyarország területére való szállításhoz a „Posta határok nélkül“ szervezet szolgáltatásait vesszük igénybe. Magyarország területén a házhozszállítást a DPD vagy a TRANS-O-FLEX futárszolgálat munkatársai végzik. Amennyiben a csomag súlya nem haladja meg az 50 kg-ot,a megrendelést és szállítási költséget az áru átvételekor készpénzzel is kiegyenlítheti. Az 50 kg-nál nehezebb csomag esetében azonban csak banki átutalással fizethet. A megrendelés kizárólag magyar forintban fizethető meg.
 • A csomag nem tartalmazta a számlát.
  A számla a megrendelés befejezéséről szóló e-mail melléklete szintúgy, mint a csomag száma, melynek köszönhetően figyelemmel kísérheti csomagja útját. A számla elektronikus aláírással és pecséttel rendelkezik – jogerős és alkalmas könyvelési célokra.
 • Nem kaptam megerősítő e-mail-t a rendeléssel kapcsolatosan.
  Előfordulhat, hogy az e-mail a SPAM/levélszemét mappában landolt (kérjük, ellenőrizze SPAM mappáját), vagy rendeléskor hibásan tüntette fel e-mail címét. Kérjük, tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat, rendelkezésére állunk.
 • Lehetőség van a termék megvizsgálására rendelés előtt?
  A terméket megtekintheti központi raktárunkban, mely a Cseh Köztársaságban, Karlovy Vary mellett található (kizárólag a megrendelés és előzetes telefonos egyeztetés alapján). Felhívjuk azonban a figyelmét, hogy raktárunk nem rendelkezik kiállítóteremmel, ahol termékeink külön ki lettek állítva. Ez okból kifolyólag javasoljuk a termék megrendelését és amennyiben elégedetlen lesz, 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti. A 14 napos elállási jogával személyes átvételkor is élhet.

A Kokiskashop.hu leírása

Mindazok számára, akik minőségi termékeket keresnek otthoni, kerti és szabadidős célokra, valamint gyerekeknek szóló játékok. Kertészeti berendezések, otthoni és karácsonyi fények szakemberei vagyunk, Az terméknek 98% raktáron van, és így azonnal kiszállíthatjuk.Ilyen esetben tudunk egy 72 órás garantált országos kiszállítást hirdetni

Célunk mindenekelőtt az elégedett ügyfél, függetlenül az igényeitől. Az otthoni és profi játékosok számára készítettünk biliárd asztalokat, minőségi póker készleteket, póker asztalokat, csocsó asztalokat és sok más társas asztali játékokat . A kertészek pedig szeretnek tőlünk vásárolni minőségi kerti üvegházak, minden tartozékkal együtt.

És azok, akik a kertet inkább pihenésre és grillezésre használják, értékelik kedvenc party sátrainkat és kényelmes rattan vagy fából készült kerti bútorokat. Szezonos termékek széles választékot kínáljuk meghatározott évszakokra vagy ünnepekre tervezett termékek, például karácsonyi díszeket.

Széles választék, olcsó árak és különleges ügyfélszolgálat egy helyen a Kokiskashop.hu-n.

Az online üzletközpont, ahol mindent megtalálsz egy helyen

A kokiskashop.hu webáruházban lakberendezési tárgyak, és sport segédeszközök, gyerekszobai kiegészítők és további hasznos tárgyak széles választékát találja. A vásárlást az átlátható, modern weboldal teszi még élvezetesebbé. A kínált termékek elérhető áron kaphatóak, több mint 50 %-os kedvezményeket is kínál a bolt.

Itt mindent megtalál, amire csak szüksége van

Hatalmas a választéka a kertészkedési kiegészítőknek, hiszen itt megvásárolható a medencéktől kezdve, a kertészkedési eszközökön át, a szökőkutakig vagy akár a kerti bútorokig minden. Kapható itt mágneses tábla, gyerekjátékok és konxhsi kiegészítők is. 

A kokiskashop.hu webshop előnyei

Széles választék

Sok kedvezmény

Pontosság

A kokiskashop.hu webshop hátrányai

Lassú szállítás

Silány minőségű csomagolás

Mi a vásárlók véleménye a kokiskashop.hu weboldalról?

A kokiskashop.hu webáruházra rákeresve rengeteg vásárlói visszajelzést találhatunk, melynek nagy többsége pozitív. Általában pontos a kiszállítás, a termék megfelel az elvárásoknak, az ügyfélszolgálat pedig készséges. Néha megtörténik, hogy meghibásodott vagy törött termék érkezik, illetve nem érkezik válasz egy-egy vásárlói e-mailre. A hibák nem túl gyakoriak és mindig igyekeznek megtalálni a megoldást a dolgozók. Ezt bizonyítja a Megbízható Bolt tanúsítvány is.