Kutyubazar.hu kedvezményre feljogosító kuponok

5%

Minden nem akciós termékre felhasználható.

  • Érvényes 2019 dec. 31-ig
  • 10 vásárló használta ki
Kérem a kupont

A kutyubazár.hu webáruházban minden mennyiségben vásárolhatunk különböző hasznos kütyüket, amik megkönnyíthetik számunkra a hétköznapokat. A webáruházban a szépségápolási kütyüktől kezdve a napelemes kütyükig minden megtalálható. A keresés nagyon egyszerű, a kiszállítás gyors, az ügyfélszolgálat vevőbarát, így a bolt többször megkapta az Ország Boltja kitüntetést.

Kütyük minden mennyiségben

A kutyubazar.hu webáruház, ahogy a neve is mutatja, a hétköznapokban szükséges kisebb-nagyobb használati tárgyakra, elektronikai eszközökre, vagyis a kütyükre specializálódott. A partikellékektől kezdve, a mobil kellékeken át, az autós kütyükön keresztül a testápolási eszközökig itt tényleg minden megtalálható. Kutyabarátok itt lelhetnek rá a legjobb szőrtelenítő kesztyűre, de van itt még táskarendező szett vagy mondjuk különböző USB-s kütyük is.

Kisebb-nagyobb használati tárgyak, amik hasznosak lehetnek

A Kütyübazárban kimondottan egyszerű rálelni a szükséges dolgokra, hiszen kategóriák szerint kereshetünk és a keresőmező is jól működik. A bolt működtetői különböző akciókkal kedveskednek a vevőknek, így nem is kell vagyonokat költeni a kütyükre. A kiszállítás 990 Ft, így erre sem kell vagyonokat költeni.

A kutyubazar.hu webáruház előnyei

Sok hasznos termék egy helyen

Kedves ügyfélszolgálat

Pontosság

A kutyubazar.hu webáruház előnyei

Néha nem a tökéletes áru érkezik

 

A vásárlók véleménye a kutyubazar.hu webshopról

A bolt ötször kapta meg az Ország Boltja népszerűségi díjat, legutoljára 2018-ban, így egyértelmű, hogy igazán vevőbarát webshopról van szó. A visszajelzések alapján az áru általában pontosan és gyorsan érkezik. Ha pedig mégiscsak valami hibára kerül sor, esetleg rossz terméket postáznak, akkor az ügyfélszolgálat nagyon kedvesen, készségesen és profi módon kezeli a problémát. A webshopot a Fcebookon majdnem 200 000 ember kedveli, az ott olvasható visszajelzések nagy része szintén pozitív.