Kutyubazar.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

Akciós termékeink!

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Lejárt kuponok

Ingyenes szállítás
Akció

Vásárolj akár 40% kedvezménnyel!

Válogass kedvedre akciós termékeink között

 • Még senki sem használta ki
Akció

Kiárusítás!

 • Még senki sem használta ki

A Kutyubazar.hu leírása

A kutyubazár.hu webáruházban minden mennyiségben vásárolhatunk különböző hasznos kütyüket, amik megkönnyíthetik számunkra a hétköznapokat. A webáruházban a szépségápolási kütyüktől kezdve a napelemes kütyükig minden megtalálható. A keresés nagyon egyszerű, a kiszállítás gyors, az ügyfélszolgálat vevőbarát, így a bolt többször megkapta az Ország Boltja kitüntetést.

Kütyük minden mennyiségben

A kutyubazar.hu webáruház, ahogy a neve is mutatja, a hétköznapokban szükséges kisebb-nagyobb használati tárgyakra, elektronikai eszközökre, vagyis a kütyükre specializálódott. A partikellékektől kezdve, a mobil kellékeken át, az autós kütyükön keresztül a testápolási eszközökig itt tényleg minden megtalálható. Kutyabarátok itt lelhetnek rá a legjobb szőrtelenítő kesztyűre, de van itt még táskarendező szett vagy mondjuk különböző USB-s kütyük is.

Kisebb-nagyobb használati tárgyak, amik hasznosak lehetnek

A Kütyübazárban kimondottan egyszerű rálelni a szükséges dolgokra, hiszen kategóriák szerint kereshetünk és a keresőmező is jól működik. A bolt működtetői különböző akciókkal kedveskednek a vevőknek, így nem is kell vagyonokat költeni a kütyükre. A kiszállítás 990 Ft, így erre sem kell vagyonokat költeni.

A kutyubazar.hu webáruház előnyei

Sok hasznos termék egy helyen

Kedves ügyfélszolgálat

Pontosság

A kutyubazar.hu webáruház előnyei

Néha nem a tökéletes áru érkezik

 

A vásárlók véleménye a kutyubazar.hu webshopról

A bolt ötször kapta meg az Ország Boltja népszerűségi díjat, legutoljára 2018-ban, így egyértelmű, hogy igazán vevőbarát webshopról van szó. A visszajelzések alapján az áru általában pontosan és gyorsan érkezik. Ha pedig mégiscsak valami hibára kerül sor, esetleg rossz terméket postáznak, akkor az ügyfélszolgálat nagyon kedvesen, készségesen és profi módon kezeli a problémát. A webshopot a Fcebookon majdnem 200 000 ember kedveli, az ott olvasható visszajelzések nagy része szintén pozitív.

Vélemények

Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj I. helyezett

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2012 Népszerűségi díjaiért induló versenyen a(z) Ajándékozás termékkategóriában.
A Népszerűségi díj az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választottuk ki 2012 legnépszerűbb boltjait. A Népszerűségi kategóriákban a 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő boltot díjaztuk termékkategóriánként.

Ország Boltja 2015 Népszerűségi díj I. helyezett

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2015 Népszerűségi díjaiért induló versenyen a(z) Ajándékozás termékkategóriában.
A Népszerűségi díj az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választottuk ki 2015 legnépszerűbb boltjait. A Népszerűségi kategóriákban a 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő boltot díjaztuk termékkategóriánként.

Ország Boltja 2016 Népszerűségi díj I. helyezett

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2016 Népszerűségi díjaiért induló versenyen a(z) Ajándékozás termékkategóriában.
A Népszerűségi díj az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választottuk ki 2016 legnépszerűbb boltjait. A Népszerűségi kategóriákban a 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő boltot díjaztuk termékkategóriánként.

Ország Boltja 2017 Népszerűségi díj I. helyezett

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2017 Népszerűségi díjaiért induló versenyen a(z) Ajándékozás termékkategóriában.
A Népszerűségi díj az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választottuk ki 2017 legnépszerűbb boltjait. A Népszerűségi kategóriákban a 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő boltot díjaztuk termékkategóriánként.


Ország Boltja 2018 Népszerűségi díj I. helyezett

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2018 Népszerűségi díjaiért induló versenyen a(z) Hobbi, kellék, ajándék termékkategóriában.
A Népszerűségi díj az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választottuk ki 2018 legnépszerűbb boltjait. A Népszerűségi kategóriákban a 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő boltot díjaztuk termékkategóriánként.

Ország Boltja 2019 Népszerűségi díj I. helyezett

Ez a bolt elnyerte a(z) I. helyet az Ország Boltja 2019 Népszerűségi díjaiért induló versenyen a(z) Hobbi, kellék, ajándék termékkategóriában.
A Népszerűségi díj az internetes felhasználók díja, az ő szavazataik alapján választottuk ki 2019 legnépszerűbb boltjait. A Népszerűségi kategóriákban a 3 legtöbb szavazatot összegyűjtő boltot díjaztuk termékkategóriánként.


Az e-shop vásárlóinak általános értékelése Kutyubazar.hu

0%


Pozitív értékelés: 0
Negatív értékelés: 0
Szállítási idő (nap): 0

Az Ön e-shop áttekintése Kutyubazar.hu

33 / 5000 Translation results Köszönjük az e-shop felülvizsgálatát Kutyubazar.hu.
Nem sikerült elküldeni az e-boltot itt: Kutyubazar.hu

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és Általános Szerződési Feltételei érvényesek.

Népszerű kuponok a Kutyubazar.hu-ra

Hasonló kuponok

Sleva 6 $ při nákupu nad 50 $

 • Érvényes 2022. okt. 1.-ig
 • Még senki sem használta ki

Sleva 9 $ při nákupu nad 80 $

 • Érvényes 2022. okt. 1.-ig
 • Még senki sem használta ki

Sleva 14 $ při nákupu nad 140 $

 • Érvényes 2022. okt. 1.-ig
 • Még senki sem használta ki

Sleva 24 $ při nákupu nad 200 $

 • Érvényes 2022. okt. 1.-ig
 • Még senki sem használta ki

5% kedvezmény

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Summer sale, kedvezmények akár -60%

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki