Kutyubazar.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Ez a bolt most nem kínál semmilyen kupont vagy akciót

Hogyan kell használni a kódot a Kutyubazar.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné az kutyubazar.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  A kosárban kattintson a " Ha van kuponkódod, írd be ide" mezőre a kuponkód megadásához, majd erősítse meg a "Kupon beváltása" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a Kutyubazar.hu számára

 • Mikor kapom meg a megrendelt terméket?
  Raktáron lévő termék​​ esetén a várható szállítási idő 1-2 munkanap. Raktárhiányos kütyüknél ez tovább húzódhat,​ akár 10 munkanapot is igénybe vehet. ​Amennyiben 10 munkanap után sem érkezik​ meg a csomagod, kérjük, hogy érdeklődj ügyfélszolgálatunk elérhetőségeinek egyikén. A kiszállítás előtt​ minden esetben egy​ e-mail​ formájában​ értesítü​n​k​. A csomagok szállításáért felelős szolgáltató e-mail formájában küld értesítést a termék(ek) átvételéről, a csomag kiszállításának napjáról pedig SMS-ben és/vagy e-mailben tájékoztat. Házhozszállítás esetén a futár telefonon is megkísérel egyeztetni az átvétel pontos időpontjával kapcsolatban, így pontosan tudhatod, hogy mikor számíthatsz a küldemény érkezésére (ezért kiemelten fontos, hogy telefonszámod feltüntesd a szükséges helyeken, hiszen csak így nyílik alkalom a közvetlen egyeztetésre).
 • Mit jelent a „Raktárhiány, előrendelhető” státusz?
  A termék jelenleg nem áll rendelkezésre ​a ​központi raktárunk​ban​, de beszerzés alatt áll. Előrendelhető,​ tehát megrendelés​ed​ nyugodtan leadhatod ​a webáruházban​, kézhezvételkor a rendelés leadásakor aktuális árat kell érte kifizetned. A csomagot azonnal feladjuk,​ amint beérkezik a raktárunkba​. ​A honlapunkon található összes termék – raktárkészlettől függetlenül – megvásárolható.​ A raktárhiány státusz csupán tájékoztató jellegű információ számodra.​
 • Mit jelent a „PRÓBÁLD KI BÁTRAN! GARANCIA”?
  Ha a megvásárolt termék kipróbálás után nem nyerte el a tetszésed​, vissza tudjuk ​​Tőled vásárolni a kézhez​​vételtől számított 30 napon belül, amennyiben sértetlen állapotban, ajánlott küldeményként visszajuttat​od​ a számlán szereplő címre (4031 Debrecen, Köntösgát sor 1-3., C épület, délnyugati sarok). Felhívjuk a figyelm​ed​, hogy utánvétes küldeményt​ ​nem áll módunkban átvenni, a visszaküldés költsége​ pedig ebben az esetben​ a törvényben meghatározottak szerint ​Téged​ terhel! A termék árát banki úton tudjuk ​visszatéríteni számodra a termék visszaküldésekor​ a csomagban vagy e-mail-ben​ mellékelt bankszámlaszámra.
 • Hibás terméket kaptam, mi a teendő?
  Amennyiben a termékkel kapcsolatban minőségi kifogás​od​ van, természetesen ki tudjuk cserélni. Ehhez vissza kell juttatni a terméket a számlán szereplő címre (4031 Debrecen, Köntösgát sor 1-3., C épület ,délnyugati sarok). Felhívjuk a figyelmed, hogy utánvétes küldeményt nem áll módunkban átvenni! A csomagba​ kérjük​ mellékelj egy levelet, amiben a kifogás​od​ egyértelműen leír​od​ – ehhez segítséget nyújthat a következő formanyomtatvány: http://kutyubazar.hu/letoltes/elallasi_nyilatkozat_minta.doc, vagy http://kutyubazar.hu/letoltes/elallasi_nyilatkozat_minta.pdf A csere/javítás általában ​legkésőbb ​15 napon belül megtörténik.
 • Hogyan juttathatom vissza a terméket?
  A terméket ajánlott postai küldeményként, gondosan becsomagolva juttathatod ​vissza a címünkre (4031 Debrecen, Köntösgát sor 1-3., C épület, délnyugati sarok). Felhívjuk a figyelm​ed​, hogy utánvétes küldeményt nem áll módunkban átvenni, a visszaküldés költsége ​ pedig ebben az esetben​​ Téged​ terhel!
 • Átvehetem-e személyesen a megrendelt terméket?
  Igen, erre is van lehetőséged! Kérd weboldalunkon a személyes átvételt, és gyere be az üzletünkbe. Címünk: 4025 Debrecen, Széchenyi u. 52-56. A nyitvatartási és egyéb információkat megtalálod az „Elérhetőségek” menüpont alatt.
 • Mi a teendő „Banki utalásos” fizetési mód esetén?
  A megrendelést követően rendszerünk automatikusan kiküldi a megadott e-mail címre az utaláshoz szükséges adatokat. A 14:00-ig indított átutalást a következő munkanapon dolgozza fel a rendszerünk, ezután tudjuk útnak indítani a megrendelésed. A kiszállítás előtt​ minden esetben egy​ e-mail​ formájában​ értesítü​n​k. A csomagok szállításáért felelős szolgáltató e-mail formájában küld értesítést a termék(ek) átvételéről, a csomag kiszállításának vagy PostaPontra érkezésének napjáról pedig SMS-ben és/vagy e-mailben tájékoztat. Házhozszállítás esetén a futár telefonon is megkísérel egyeztetni az átvétel pontos időpontjával kapcsolatban, így pontosan tudhatod, hogy mikor számíthatsz a küldemény érkezésére (ezért kiemelten fontos, hogy telefonszámod feltüntesd a szükséges helyeken, hiszen csak így nyílik alkalom a közvetlen egyeztetésre).

A Kutyubazar.hu leírása

A kutyubazár.hu webáruházban minden mennyiségben vásárolhatunk különböző hasznos kütyüket, amik megkönnyíthetik számunkra a hétköznapokat. A webáruházban a szépségápolási kütyüktől kezdve a napelemes kütyükig minden megtalálható. A keresés nagyon egyszerű, a kiszállítás gyors, az ügyfélszolgálat vevőbarát, így a bolt többször megkapta az Ország Boltja kitüntetést.

Kütyük minden mennyiségben

A kutyubazar.hu webáruház, ahogy a neve is mutatja, a hétköznapokban szükséges kisebb-nagyobb használati tárgyakra, elektronikai eszközökre, vagyis a kütyükre specializálódott. A partikellékektől kezdve, a mobil kellékeken át, az autós kütyükön keresztül a testápolási eszközökig itt tényleg minden megtalálható. Kutyabarátok itt lelhetnek rá a legjobb szőrtelenítő kesztyűre, de van itt még táskarendező szett vagy mondjuk különböző USB-s kütyük is.

Kisebb-nagyobb használati tárgyak, amik hasznosak lehetnek

A Kütyübazárban kimondottan egyszerű rálelni a szükséges dolgokra, hiszen kategóriák szerint kereshetünk és a keresőmező is jól működik. A bolt működtetői különböző akciókkal kedveskednek a vevőknek, így nem is kell vagyonokat költeni a kütyükre. A kiszállítás 990 Ft, így erre sem kell vagyonokat költeni.

A kutyubazar.hu webáruház előnyei

Sok hasznos termék egy helyen

Kedves ügyfélszolgálat

Pontosság

A kutyubazar.hu webáruház előnyei

Néha nem a tökéletes áru érkezik

 

A vásárlók véleménye a kutyubazar.hu webshopról

A bolt ötször kapta meg az Ország Boltja népszerűségi díjat, legutoljára 2018-ban, így egyértelmű, hogy igazán vevőbarát webshopról van szó. A visszajelzések alapján az áru általában pontosan és gyorsan érkezik. Ha pedig mégiscsak valami hibára kerül sor, esetleg rossz terméket postáznak, akkor az ügyfélszolgálat nagyon kedvesen, készségesen és profi módon kezeli a problémát. A webshopot a Fcebookon majdnem 200 000 ember kedveli, az ott olvasható visszajelzések nagy része szintén pozitív.