Legyferfi.hu kedvezményre feljogosító kuponok

5%

Kedvezmény 5%

  • Érvényes 2020 febr. 1-ig
  • 9 vásárló használta ki
Kérem a kupont

A legyferfi.hu webáruház kizárülag uraknak kínál ruházati cikekekt és kiegészítőket. A webshopban kathatóak pólók, rövid- és hosszúnadrágok, kabátok, pénztárcák, nyakkendők,.övek és még sok más ruházati és egyéb termék. A webáruházban nem csak ruhadarabok, hanem teljes outfitek között is válogathatnak a férfiak. A megrendelt termékeket futárszolgálat szállítja ki.

Egy webshop azoknak a férfiaknak, akik szeretnek stílusosan öltözködni

A legyferfi.hu webáruház kizárólag férfiaknak kínál ruházati cikkeket és kiegészítőket. A ruhaboltok általában a nőket célozzák meg, sőt, megtörténik, hogy a férfiaknak csak egy fül jut a webáruház oldalán, de a Légyférfi.hu kizárólag az urakra koncentrál. Pulóverek, ingek, kardigánok, boxearlsók és további ruházati cikkek is szerepelnek a kínálatban. Persze a ruhák mellé kiegészítők is szükségesek, így övek, nyakkendők, pénztárcák és más kiegészítők is kaphatóak.

Nagy választék és 14 napos cseregarancia

A legyferfi.hu webáruházban nem csak ruhadarabokat, hanem teljes outfiteket is nézegethet és megvásárolhat. Sokaknak megkönnyítheti a választást, ha rákattinthat az elegáns városi vagy mondjuk a klasszikus nyári outfitre, majd az azt alkotó ruhákat és kiegészítőket a méret kiválasztása után együtt megvásárolhatja. Ha spórolni szeretne, akkor érdemes a kiárusítás menüpontot megnyitni, mivel az ott található termékek akár több min 50 %.os kedvezménnyel elérhetőek.

A legyferfi.hu webáruház előnyei

A weboldal dizájnja

Teljes outfitek

Készséges ügyintézés

A legyferfi.hu webáruház hátrányai

Nincsenek sem extra kicsi sem extra nagy termékek

A kiszállítás csak 29 900 Ft felett ingyenes

A vásárlók véleménye a legyferfi.hu webáruházról

A vásárlóktól nagy többségében csak pozitív véleményeket olvashatunk, melyek szerint a kiszállítás gyors, a termék megfelelő, az ügyfélszolgálat jól működik. Vannak viszont páran, akik panaszkodnak a kapott termékek minőségére, de ők dönthetnek a csere vagy a visszaküldés mellett. A szállítási költség alapvetően nem magas, de majdnem 30 000 forintért kell vásárolni ahhoz, hogy ingyenes legyen.