Legyferfi.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Minden kupon

Akció

Kedvezmények!

 • Érvényes 2021. szept. 30.-ig
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Legyferfi.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné az legyferfi.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  A kosárban kattintson a " Kupon beváltása" gombra a kuponkód megadásához, majd erősítse meg az "Alkalmazni" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a Legyferfi.hu számára

 • BE KELL JELENTKEZNEM HA VÁSÁROLNI SZERETNÉK?
  A regisztráció nem szükséges. Azonban jobb, ha regisztrált, mert csak regisztrált felhasználók gyűjthetnek hűségpontokat és követelhetik a kedvezményeket a hűségprogramból.
 • HOGYAN TUDOM A MEGRENDELÉST VISSZAMONDANI?
  A megrendelés vissza mondása csak akkor lehetséges, ha még nem volt kiszállítva. Tudasson minket a megadott telefon számra, vagy e-mail címünkre. A megrendelés szám lesz ehez szükséges.
 • TUDOM A MEGRENDELÉST MÓDOSÍTANI?
  Abban az esetben ha még nem volt kiszállítva. Tudasson minket a megadott telefon számra, vagy e-mail címünkre. A megrendelés szám lesz ehez szükséges.
 • HOGYAN TUDOM A MEGRENDELÉST RENDEZNI?
  Utánvéttel történő fizetés (kézpénzzel), előre történő banki utalással számla számra, a megrendelés leadásánál on-line bankkártyás fizetéssel.
 • HA MA MEGRENDELEM MIKOR SZÁLLÍTJÁK KI A TERMÉKEKET?
  A megrendelés kiszállítása attól füg, hogy a megrendelt termékek raktáron van-e vagy rendelni szükséges. Ezt az információt a méret alatt találja. Ha a termék alatt a következő megjyegyzést találja: raktáron-akkor a megrendelés 24-48 órán belül kézbesítve lesz. He a termék alatt a ezt a megjegyzést találja: 3-5nap – az azt jelenti hogy a megrendelés kiszálítása 3-5 napba fog telni.
 • MENNYI A SZÁLLÍTÁSI DÍJ?
  A szállítási díj 890,- Ft. Ingyenes szállítás 29.900,- Ft feletti vásárlásnál.
 • A MEGRDENDELÉS LEADÁSA LEHETSÉGES TELEFON VAGY E-MAIL ÁLTAL IS?
  Igen, természetesen. Ebben az esetben kérem készítse el a választott termék termék kódját és gondolja át milyen méretben kéri

A Legyferfi.hu leírása

A legyferfi.hu webáruház kizárülag uraknak kínál ruházati cikekekt és kiegészítőket. A webshopban kathatóak pólók, rövid- és hosszúnadrágok, kabátok, pénztárcák, nyakkendők,.övek és még sok más ruházati és egyéb termék. A webáruházban nem csak ruhadarabok, hanem teljes outfitek között is válogathatnak a férfiak. A megrendelt termékeket futárszolgálat szállítja ki.

Egy webshop azoknak a férfiaknak, akik szeretnek stílusosan öltözködni

A legyferfi.hu webáruház kizárólag férfiaknak kínál ruházati cikkeket és kiegészítőket. A ruhaboltok általában a nőket célozzák meg, sőt, megtörténik, hogy a férfiaknak csak egy fül jut a webáruház oldalán, de a Légyférfi.hu kizárólag az urakra koncentrál. Pulóverek, ingek, kardigánok, boxearlsók és további ruházati cikkek is szerepelnek a kínálatban. Persze a ruhák mellé kiegészítők is szükségesek, így övek, nyakkendők, pénztárcák és más kiegészítők is kaphatóak.

Nagy választék és 14 napos cseregarancia

A legyferfi.hu webáruházban nem csak ruhadarabokat, hanem teljes outfiteket is nézegethet és megvásárolhat. Sokaknak megkönnyítheti a választást, ha rákattinthat az elegáns városi vagy mondjuk a klasszikus nyári outfitre, majd az azt alkotó ruhákat és kiegészítőket a méret kiválasztása után együtt megvásárolhatja. Ha spórolni szeretne, akkor érdemes a kiárusítás menüpontot megnyitni, mivel az ott található termékek akár több min 50 %-os kedvezménnyel elérhetőek.

A legyferfi.hu webáruház előnyei

A weboldal dizájnja

Teljes outfitek

Készséges ügyintézés

A legyferfi.hu webáruház hátrányai

Nincsenek sem extra kicsi sem extra nagy termékek

A kiszállítás csak 29 900 Ft felett ingyenes

A vásárlók véleménye a legyferfi.hu webáruházról

A vásárlóktól nagy többségében csak pozitív véleményeket olvashatunk, melyek szerint a kiszállítás gyors, a termék megfelelő, az ügyfélszolgálat jól működik. Vannak viszont páran, akik panaszkodnak a kapott termékek minőségére, de ők dönthetnek a csere vagy a visszaküldés mellett. A szállítási költség alapvetően nem magas, de majdnem 30 000 forintért kell vásárolni ahhoz, hogy ingyenes legyen.