Libri.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

Könyvszüret%

 • Érvényes 2021. okt. 31.-ig
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Libri.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné a Libri.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra!

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  A Pénztárban írja be a kuponkódot a "Kuponkód" mezőbe, majd erősítse meg a "Beváltás" gombbal!

Gyakran ismételt kérdések a Libri.hu számára

 • Hogy tudok rendelni?
  Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a „Pénztár” gombra az oldal jobb felső sarkában. A „Kosár tartalma” dobozban, tudja változtatni az egyes tételek mennyiségét és itt érvényesítheti kupon és/vagy törzsvásárlói kedvezményét. Lépjen be vagy rendelése folytatásával hozza létre regisztrációját a megrendeléshez. Ezután válasszon átvételi módot a három lehetőség közül a megfelelőre kattintva. Házhoz szállítás esetén töltse ki, illetve ellenőrizze a szállítási címet a „Szállítási adatok” menüpontban. Ha a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, azt is itt kell módosítania. Rendszerünk automatikusan felkínálja az előző rendelés során rögzített paramétereket és adatokat. Természetesen van lehetősége változtatni minden adatán a "Módosítás" gombra kattintva. További szállítással, átvétellel kapcsolatos információkat és megjegyzéseket itt adhat meg munkatársainknak és futárszolgálatunk számára. Csak futáros és Pick Pack Pontos átvétel esetén szükséges megadni a fizetés módot a "Tovább" gombra kattintva, bolti átvétel esetén átvételkor bankkártyával és készpénzzel egyaránt fizethet. Ezután összesítjük - az Ön által választott termékeket, a fizetendő végösszeget, a szállítási határidőt, az elfogadásra került kedvezményeket valamint az átvételi és fizetési módot tartalmazó - megrendelés részleteit. A „Megrendelés véglegesítése” gombbal fejezheti be és adhatja le rendelését. Megrendelésének alakulását figyelemmel kísérheti oldalunkon a „Rendeléseim” menüpontban. Megrendeléséről rendszerünk 48 órán belül automatikus visszaigazolást küld. Amennyiben a visszaigazolás nem érkezik meg, Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól.
 • Hogyan történik egy fizetés?
  Amikor a webáruházunkban kiválasztott terméket/termékeket szeretné kifizetni, a fizetés utolsó fázisában átléptetjük a PayPal™ oldalára, ahol két lehetősége van: Ha már rendelkezik PayPal™ fiókkal, csak be kell lépnie PayPal™ felhasználói nevével (ez az e-mail címe) és jelszavával, majd a fizetés részleteinek áttekintése után jóvá kell hagynia azt. Ha még nem rendelkezik PayPal™ fiókkal, akkor először létre kell hoznia egyet. PayPal™ fiók létrehozásakor néhány alapadaton felül dombornyomásos bankkártyájának adatait kell megadni! Amennyiben arra kíváncsi, hogy hogyan lehet egy PayPal felhasználói fiókot létrehozni, kattintson a www.paypal.com oldalra. PayPal™ fiók létrehozásakor bankkártyája adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal™ csak akkor terheli meg, ha PayPal egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez.
 • Fizetés ajándékkártyával
  Részben vagy egészben Libri ajándékkártyával történő fizetésre a Libri boltokban történő átvétel esetén átvételkor, minden más átvételi mód választása esetén online, a rendelés során van lehetőség. Az ajándékkártyás fizetés mind online, mint átvételkor történő fizetés esetén kombinálható bankkártyás vagy készpénzes fizetéssel. Az ajándékkártyára vonatkozó részletes szabályok a libri.hu/ajandekkartya oldalon érhetőek el.
 • Törzsvásárlói pontok beváltása
  Online rendelések esetén, a rendelés leadása során, a termékek után fizetendő összeg 50%-áig a rendelkezésre álló törzsvásárlói egyenlege terhére törzsvásárlói ponttal fizethet átvételi módtól függetlenül e-könyvek, antikvár könyvek és adományjegyek vásárlása kivételével, amelyek vásárlása során törzsvásárlói ponttal nem lehet fizetni. Szállítási költség kiegyenlítésére törzsvásárlói pont nem használható fel.
 • Személyes átvétel a Libri üzleteiben
  Ingyenesen átveheti megrendelését a Libri bármelyik budapesti vagy vidéki üzletében, akár már 1 db könyv esetén is. A megrendelt könyv(ek) a Libri üzletek bármelyikében átvehető(k). Ebben az esetben természetesen nem számítunk fel szállítási költséget. Az átvétel helyszínéül kiválasztott üzletet a megrendelés során lehet megjelölni. Fizetéskor felhasználhat ajándékkártyát, illetve fizethet készpénzben vagy bankkártyával. Kérjük, várja meg, amíg a megrendelt könyvek átvehetővé válásáról e-mailben értesítjök Önt! Bolti átvétel esetén minden esetben a kiválasztott üzlet tud felvilágosítást nyújtani a rendelés státuszáról!

A Libri.hu leírása

A Libri Könyvkereskedelmi Kft. 56 könyvesbolttal és több százezer regisztrált felhasználót kiszolgáló webáruházával az ország legnagyobb könyvkereskedelmi hálózata. Az elmúlt közel 30 évben azon dolgoztunk, hogy a hazai olvasók minél kényelmesebben és egyszerűbben juthassanak hozzá új könyveikhez, valamint hogy könyvesboltjainkban és online is a lehető legtöbb műfajból és témakörből válogathassanak.

A Libri online felületén nemcsak vásárolhatnak látogatóink, de egyre több, a könyvekhez és az irodalomhoz kapcsolódó szöveges tartalommal is találkozhatnak. A Libri Trend havonta jelentkező cikkeiben a magyar és nemzetközi könyvpiacon felfedezhető tendenciáknak járunk utána, annak, hogy mik azok a témák, amik egy-egy időszakban lázban tartják az olvasókat.
https://www.libri.hu/konyvszakerto/libri-trend/
A Nemzetközi Trend könyvajánlóiban hónapról hónapra azokat a könyveket szemlézzük, amik a nemzetközi könyvpiacon kiemelkedően sikeresnek számítanak, és felkerültek a New York Times nívós sikerlistáinak élére.
https://www.libri.hu/konyvszakerto/trending-in-the-world/
A Libri Könyvszakértői programjában a vállalat munkatársai, valamint Beck Zoltán, Boldizsár Ildikó, Jakupcsek Gabriella és Varró Dániel írnak személyes hangvételű véleményt legújabb olvasmányélményeikről. A program weboldalán látogatóink körülnézhetnek szakértőink könyvespolcán, és akár műfajok szerint is válogathatnak az ajánlott könyvek közül.
https://www.libri.hu/konyvszakerto/
A Libri a magyar kultúra elhivatott pártolójaként 2016-ban megalapította a Libri irodalmi díjakat. Az elismerésekkel a vállalat minden évben a kortárs magyar irodalom legjobb alkotásaira hívja fel a figyelmet. A Libri irodalmi díjat egy ötfős szakmai zsűri döntése, a Libri irodalmi díjat pedig az olvasóközönség szavazatai alapján adjuk át minden májusban.
https://www.libri.hu/irodalmi_dij/