Makeup.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Minden kupon

Ez a bolt most nem kínál semmilyen kupont vagy akciót

Vélemények

A Makeup.hu webáruház vásárlói elégedettek a termékek minőségével, ezzel tudják leginkább odacsábítani a vásárlókat. A szállítás gyors és gördülékeny. A vásárlók néha kételkednek a termékek eredetiségükben, mivel nem az eredeti csomagolásban érkezett párszor a teszter. Ennek ellenére a legtöbb vélemény pozitív a rendelésekkel kapcsolatban.

Népszerű kuponok a Makeup.hu-ra

Hogyan kell használni a kódot a Makeup.hu oldalon

 1. Válaszd kia kuponkódot!

  Válaszd ki azt a kuponkódot, amelyet használni szeretnél a Makeup.hu weboldalon, majd kattints a "Kérem a kupon"-t gombra.

 2. Másold ki a kuponkódot!

  Másold ki a kuponkódot!

 3. Helyezd el a kuponkódot!

  A kosárban írd be a kuponkódot az erre kijelölt mezőbe,majd erősítsd meg a "Beváltom a promóciós kódot" gombbal!

Gyakran ismételt kérdések a Makeup.hu számára

 • Milyen szállítási lehetőségek vannak?
  Futárszolgálat szállítja ki a megrendelt termékeket, illetve csomagátvevő pontra is lehet rendelni.
 • Eredeti termékek vannak az oldalon?
  A mi üzletünk kizárólag eredeti terméket kínál, Biztos lehet abban, hogy nálunk csak eredeti és minőséges terméket vásárol, mivel hivatalos szállítókkal dolgozunk, amelyek együttműködnek az Európai Unió kereskedelmi hálózataival. Termékeink minőségét megerősítő dokumentumok és igazolások biztosítják. A vevő bizalma kulcsfontosságú tényező számunkra, ezért saját ellenőrzési szállítási rendszert iktattunk be. A MakeUp csapata minden nap azon dolgozik, hogy minőséges és szükséges termékeket szolgáltasson kedves vevőink számára. Arra törekszünk, hogy termékeink magas minőséggel rendelkezzenek, illetve az árak demokratikusak legyenek.
 • Szeretném visszaküldeni a terméket, amit rendeltem. Mit tegyek?
  Arra törekszünk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a MakeUp szolgáltatásával, ezért kényelmes rendszert ajánlunk az áruk visszaküldésére. Ehhez néhány egyszerű lépést kell követnie. 1. Töltse ki a megfelelő visszatérítési űrlapot. a)Abban az esetben ha a csomag nem sérült illetve nem lett felbontva és használva, a vásárlástól számított 14 munkanapon belül lemondhat a vásárolt áruról az űrlap kitöltésével. Felhívjuk figyelmét, hogy a visszatérítés csak az összes csomagra érvényes. b) A rossz minőségű árut visszaküldheti, azonban amelyik már kipróbálásra került, nem tudjuk visszafogadni. Sajnos a világmárkák sem vannak bebiztosítva a gyártási hibák elől. Ha hibás terméket kapott, töltse ki a megfelelő űrlapot. 2. Készítsen szkennelt másolatot a rendelésről, a termékről és e-mailben küldje el a fájlokat az ügyfélszolgálatunknak. A termék fotója segít megérteni a problémát és felgyorsítani az árú visszaküldését és a pénz visszatérítését. Miután megállapodott az ügyfélszolgálatunkkal a visszaküldés részletéről és kitöltötte a szükséges dokumentumokat, csomagolja az árut dobozba vagy csomagba. Kérjük a csomaghoz / dobozhoz feltétlenül csatolja az űrlapot és a fizetési okmány másolatát, ezek nélkül nem tudjuk megvalósítani a visszatérítést. 3. A szállítási szolgáltató felveszi Önnel a kapcsolatot, átveszi a csomagot és gondoskodik a visszaszállításról. 4. 14 napon belül átnézzük a visszaküldött terméket és döntést hozunk a pénzvisszautalással kapcsolatában. Továbbá e-mailben értesítjük Önt a visszaküldés részleteiről

A Makeup.hu leírása

A MAKEUP egy nemzetközi társaság, amely már meghódította a beauty-piac több országát, az egész test ápolására szolgáló termékek egy helyen megtalálhatóak a webshopban, parfümök, bőrápolás, körömápolás, hajápolás. Férfiaknak és nőknek is!

A termék minőség garanciája

A MAKEUP elsődleges feladata az elégedett vásárló. A termékek, amelyek nálunk vásárolhatóak, kizárólag hivatalos beszállítóktól származnak. Ez biztosítja az eredeti és minőségi termékek forgalmazását. Gondoskodunk arról, hogy az áru ellenőrízve legyen, mielőtt a vásárlóhoz kerül.

Parfüm mindenkinek

A webáruház kínálatában olyan luxus márkák találhatóak meg, mint a Bvlgari, Estée Lauder, Balmain, Calvin Klein, Chloe, Dior, Dolce & Gabbana, Gurlain, Hermes, Jo Malone, Moschino, Paco Rabanne, természetesen középárkategóriás márkák is, mint  a Playboy, Bi-Es és Adidas. 

A Makeup.hu webáruház előnyei

Hatalmas választék

Kiváló minőség

Gyors szállítás

A Makeup.hu webáruház hátrányai

Sokszor nincsenek a termékek raktáron