ManClothes.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Minden kupon

Akció

Kedvezmények!

 • Érvényes 2021. szept. 30.-ig
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a ManClothes.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné a manclothes.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  A kosárban kattintson a "Írja be a kuponkódot" gombra a kuponkód megadásához, majd erősítse meg a "Alkalmazza a kupont" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a ManClothes.hu számára

 • Mikor kapom meg a megrendelt árut?
  A készletben lévő áruk megrendelésekor 11 órán belül valósul meg. az árut ugyanazon a napon szállítjuk. Az árut 2 munkanapon belül kell szállítani. Ingyenes szállítás 36 000 HUF feletti vásárlásokhoz.
 • Mit kell tenni reklamáció vagy csere esetén?
  1) Lépjen velünk a kapcsolatba a reklamace@manstyle.cz e-mail címen és tájékoztasson minket az áru visszaküldési vagy cserélési szándékáról. Azt a tényt, hogy el akar állni az adásvételi szerződéstől, illetve cserét szeretne végrehajtani, legkésőbb az átvétel dátumától számított 14 naptári napon belül közölni kell. Az áru nem lehet használt, az csak károsodásra utaló jelektől mentesen kipróbáltan, eredeti csomagolásban és a címkékkel küldhető vissza.
 • Milyen szállítási lehetőségek vannak?
  DPD Magyar posta Csomagküldő.hu
 • Hova kell küldeni a reklamálásra vagy cserére szánt terméket?
  GSshop solution s.r.o. Pražská 1 678 01 Blansko Cseh Köztársaság Az árut gondosan be kell csomagolni, ideálisan az eredeti csomagolásába és még esetleg buborékfóliába is, hogy az ne sérülhessen meg.

A ManClothes.hu leírása

A manClothes.hu azon webáruházak egyike, mely urak számára kínál stílusos ruházati cikkeket és kiegészítőket nagy választékban. A termékeket megfizethető áron kínálja a webshop, így érdemes ide látogatni, ha például új nadrágot, pólót, zoknit, övet vagy mondjuk kabátot szeretnénk. A kínálatban pár női dolog is szerepel, de alapjában véve az urakat szólítja meg a bolt. A termékek mellett mérettáblázat található, de a ha mégsem sikerül jó méretet választani, a terméket 14 napig vissza lehet küldeni.

Ruhák és kiegészítők stílusos férfiaknak

A manClothes.hu webáruház férfiaknak számára kínál ruházati cikkeket, illetve kiegészítőket. Nadrágok, pólók, pulcsik, kabátok, alsóneműk, övek és még sok más termék szerepel a kínálatban. Választhatunk itt a terepszínű, kapucnis pulcsitól kezdve a sportzakón át a farmer rövidnadrágig sokmindent. A webshopot nem csak férfiaknak, hanem olyan hölgyeknek is ajánljuk, akik szeretnének férjük vagy barátjuk számára megtalálni a megfelelő ajándékot karácsonyra vagy akár születésnapra.

A manClothes.hu webáruház kínálata elég széles, de termékeit átlátható kategóriákba rendezi. Könnyen kereshetünk például nadrágot üzleti találkozóra, de akár kocogáshoz is. Minden termék mellett megnyithat a vásárló egy mérettáblázatot, melynek segítségével könnyen kiválaszthatja a megfelelő méretet. Ha ez mégsem sikerül, akkor a megvásárolt termékeket 14 napig visszaküldheti.

A manClothes.hu webáruház előnyei

Széles választék

Sok-sok kategória

Alacsony árak

A manClothes.hu webáruház hátrányai

Kusza, kissé túltelített webshop

Kezdetleges fordítás

Pár helyen információhiány

Mit mondanak a vásárlók a manClothes.hu webáruházról

A manClothes.hu webáruház ruházati cikkek és kiegészítők széles választékát kínálja vásárlóinak. A termékek. A méretet sajnos a mérettáblázat segítségvel sem sikerül mindig eltalálnia a vevőknek, de szerencsére vissza lehet küldeni a nem megfelelő terméket, persze csak eredeti állapotban. Az ögyfélszolgálattal való kommunikáció általában megfelelően működik. A weboldal megfelelő fordításán még dolgoznak a cseh tulajdonosok, így ne tévesszen meg, ha furcsa szóhasználattal találkozunk.