ManClothes.hu kedvezményre feljogosító kuponok

5%

Kedvezmény 5%

  • Érvényes 2019 dec. 31-ig
  • 8 vásárló használta ki
Kérem a kupont

A manClothes.hu azon webáruházak egyike, mely urak számára kínál stílusos ruházati cikkeket és kiegészítőket nagy választékban. A termékeket megfizethető áron kínálja a webshop, így érdemes ide látogatni, ha például új nadrágot, pólót, zoknit, övet vagy mondjuk kabátot szeretnénk. A kínálatban pár női dolog is szerepel, de alapjában véve az urakat szólítja meg a bolt. A termékek mellett mérettáblázat található, de a ha mégsem sikerül jó méretet választani, a terméket 14 napig vissza lehet küldeni.

Ruhák és kiegészítők stílusos férfiaknak

A manClothes.hu webáruház férfiaknak számára kínál ruházati cikkeket, illetve kiegészítőket. Nadrágok, pólók, pulcsik, kabátok, alsóneműk, övek és még sok más termék szerepel a kínálatban. Választhatunk itt a terepszínű, kapucnis pulcsitól kezdve a sportzakón át a farmer rövidnadrágig sokmindent. A webshopot nem csak férfiaknak, hanem olyan hölgyeknek is ajánljuk, akik szeretnének férjük vagy barátjuk számára megtalálni a megfelelő ajándékot karácsonyra vagy akár születésnapra.

A manClothes.hu webáruház kínálata elég széles, de termékeit átlátható kategóriákba rendezi. Könnyen kereshetünk például nadrágot üzleti találkozóra, de akár kocogáshoz is. Minden termék mellett megnyithat a vásárló egy mérettáblázatot, melynek segítségével könnyen kiválaszthatja a megfelelő méretet. Ha ez mégsem sikerül, akkor a megvásárolt termékeket 14 napig visszaküldheti.

A manClothes.hu webáruház előnyei

Széles választék

Sok-sok kategória

Alacsony árak

A manClothes.hu webáruház hátrányai

Kusza, kissé túltelített webshop

Kezdetleges fordítás

Pár helyen információhiány

Mit mondanak a vásárlók a manClothes.hu webáruházról

A manSlothes.hu webáruház ruházati cikkek és kiegészítők széles választékát kínálja vásárlóinak. A termékek. A méretet sajnos a mérettáblázat segítségvel sem sikerül mindig eltalálnia a vevőknek, de szerencsére vissza lehet küldeni a nem megfelelő terméket, persze csak eredeti állapotban. Az ögyfélszolgálattal való kommunikáció általában megfelelően működik. A weboldal megfelelő fordításán még dolgoznak a cseh tulajdonosok, így ne tévesszen meg, ha furcsa szóhasználattal találkozunk.