Notebook-alkatresz.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Minden kupon

Ez a bolt most nem kínál semmilyen kupont vagy akciót

Hogyan kell használni a kódot a Notebook-alkatresz.hu oldalon

 1. Válaszd ki a kuponkódot!

  Válaszd ki azt a kuponkódot, amelyet használni szeretnél a Notebook-alkatreszek.hu weboldalon, majd kattints a "Kérem a kupon"-t gombra.

 2. Másold ki a kuponkódot!

  Másold ki a kuponkódot!

 3. Helyezd el a kuponkódot!

  A kosárban helyezd el a kuponkódot, majd erősítsd meg a "Hozzáadás" gombbal!

Gyakran ismételt kérdések a Notebook-alkatresz.hu számára

 • Mikor és hogyan történik a kiszállítás?
  Magyarország egész területén 9-17 óra között szállít a GLS futárszolgálat. Futárnak történő megrendelés átadásakor automatikus üzenetet küldünk a csomagszámmal és a nyomonkövetési oldallal. (A weboldalon a csomagkeresés mezőbe kell beírni a csomagszámot.) A kiszállítás napján a GLS futárszolgálat is küld egy email-os tájékoztatás, melyben szerepel egy 3 órás időintervallumban megadott kiszállítási idő, a csomagszám és a futárnak az elérhetősége. Ha nem megfelelő a kiszállítás ideje, akkor fel tudják venni a kapcsolatot a futárral. Ha másik címre szeretné szállítattni a terméket, akkor azt felénk kell jelezni.
 • Nem sikerült a csomag átvétele, mi a teendőm?
  Amennyiben a GLS futárszolgálat email-jében feltüntetett időpontban nem tudta átvenni a terméket, abban az esetben nincs teendője, mivel a GLS futárszolgálat 3 alkalommal próbálja meg kiszállítani a csomagot. Nem garantálják, hogy ezt egymást követő napon tudják megtenni, de minden kiszállítás előtt küldenek egy email-os tájékoztatót. Amennyiben nem megfelelő az időpont, kérjük vegye fel a kapcsolatot a futárral, akinek a telefon számát is mellékeli a GLS futárszolgálat az email-jében.
 • Mi a teendőm átvételkor?
  Kérjük, hogy a küldeményt még átvételkor ellenőrizze le a futár jelenlétében! A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány, vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre. Amennyiben ezt elmulasztotta, abban az esetben email formájában küldjön képeket a csomagolásról és a termékről. Kérjük az eredeti csomagolást tartsa meg minden tőmítő anyaggal együtt, mivel kárszemlére bekérheti a csomagot a GLS futárszolgálat.
 • Milyen dokumentum szükséges a reklamációhoz?
  A számlára van szükségünk, mivel az a jótállási jegy is egyben. Amennyiben a terméket postán küldi el, ne felejtsen el mellékelni a bejelentési űrlapot.
 • Meghibásodott a készülékem, mi a teendőm?
  Győződjön meg róla, hogy készüléke valóban meghibásodott! Ellenőrize a tápkábelt, az áramellátást, ha alkatrészek esetében a csatlakozási pontokat Kapcsolja ki és kapcsolja be újra a készüléket, Győződjön meg róla, hogy a készüléket a használati utasításnak megfelelő módon kívánja üzemeltetni. Amennyiben a hiba továbbra is fennáll, kérjük adja le reklamációját az oldal tetején található ügyintézési módszerek szerint.

A Notebook-alkatresz.hu leírása

Laptop szerviz és alkatrészek, kütyük minden mennyiségben. A kezdetben elsősorban az asztali számítógépek szoftveres és hardveres javítására koncentráltunk, azonban napjainkban óriási tapasztalatot szereztünk laptopok vagyis a noteszgépek javításában is, legyen szó új "mobil szolgáltatás" kifejlesztéséről vagy a meglévő gépek karbantartásáról.

Sokan keresnek meg bennünket az ország lekülönbözőbb pontjáról, hogy segítséget nyújtsunk meghibásodott eszközök életre keltésében. Ezért a meghibásodott laptopok szervizünkbe szállítása továbbra is ingyenes.
Keressenek bennünket ha más szerviz már nem tudott segíteni, mert nem állt megfelelő szerszám park a rendelkezésükre. Készen állunk a legkülönbözőbb hibák felderítésére, megoldására!
Folyamatosan növeljük a szolgáltatás színvonalát úgy, hogy a legspeciálisabb igényeket is ki tudjuk elégíteni. pl hamarosan egyedi laptop biztosítást vezetünk be.

Termékek :
 • Laptop, notebook, netbook szerviz.
 • Alaplap javítás, akkumulátor felújítás,
 • Új akkuk, töltők, laptopok vásárlása.
 • Laptop kölcsönzés, bérbeadás

A Notebook-alkatrész webáruház előnyei

 • Segítőkész ügyfélszolgálat
 • Gyors kiszállítás
 • Nagy választék
 • Kedvező árak

A Notebook-alkatrész webáruház hátrányai

  • Lassú panaszkezelés