Nutriversum.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Havi akció!

Havi akciós termékek!

  • Érvényes 2019 nov. 30-ig
  • 3 vásárló használta ki
Akció kihasználása

A Nutriversum.hu étrend-kiegészítőket kínáló webáruház a vásárlók visszajelzései alapján megszerezte a Mgebízható Bolt tanúsítványt. Legyen a keresés tárgya fehérje, kollagén, kreatin, protein, vagy más, akár vegán vagy laktózmentes étrend-kiegészítő, itt biztosan megtalálja. A kiszállítás 15 000 Ft felett ingyenes, Budapesten a termékek az üzletben is átvehetőek. Kiszállítás esetén a fizetés előre utalással vagy utánvéttel történhet.

Szálkásítás, erősítés, izomtömeg növelés, egészséges életmód

A Nutriversum.hu webáruházban táplálék kiegészítők széles kínálatát találjuk. Az oldalon a termékeket különböző kategóriákba sorolják, így egyszerűen válogathatunk a fehérjék, a kollagén, a tömegnövelők, kreatinok, vitaminok és még sok más között. Találhatunk itt sportoláshoz megfelelő ruházatot és shakert is.

Fehérjék és aminosavak széles skálája

A fehérje az izmaink egyik alapvető építőköve, így nagyon fontos hogy egy sportoló a megfelelő minőségben és mennyiségben vigye be azt. A kapható fehérje shakek pedig nem csak hasznosak, hanem még finomak is. Hozzáadott cukrot ezek a jó ízű termékek sem tartalmaznak, hiszen azt más édesítőkkel, például felszívódó kalóriát nem tartalmazó szukralózzal helyettesítik. A legkisebb építőkövek, amivel hozzá tudunk járulni az izmaink építéséhez, azok az aminosavak. Sok közülük esszenciális, melyekhez csak külső forrásból juthatunk.  A testépítők körében leginkább keresett a BCAA elágazó láncú aminosav, mely akadályozza az izom bomlását, ezzel szemben segíti az izomépítést. A Nutriversum.hu webáruházban ezt is megtalálja.

Diéta, testsúlycsökkentés

A Nutriversum.hu weboldal lehetővé teszi, hogy a célunknak megfelelő termékeket nagyon könnyen megtaláljuk. A szokványos kategóriák mellett többek között az „egészséges életmód“ kategóriára is kattinthatunk, így elénk tárul a legszükségesebb vitaminok, kollagén termékek, proteinek kínálata. A vitaminok nélkülözhetetlenek az egészséges immunrendszer számára, a kollagént a rugalmas ízületek, az egészséges és fiatal haj és bőr megőrzése érdekében szükséges pótolni. Legpraktikusabbak a kollagén kapszulák lehetnek. Proteint akkor érdemes keresni, ha extra fehérjére van szüksége, de nem szeretne laktózt bevinni a szervezetédbe, mert érzékeny rá. A Nutriversum.hu webáruházban vegán, gluténmentes és laktózmentes termékek közül is válogathat. A keresés megkönnyítése érdekében az étrend-kiegészítőket ennek megfelelően is kategorizálták.

Az Nutriversum.hu webáruház előnyei

MEGBÍZHATÓ BOLT tanúsítvány

Minőség

Gyors kiszállítás

Átlátható weboldal – egyszerű keresés

Részletes termékismertetők

A Nutriversum.hu webáruház hátrányai

Apróbb kommunikációs hibák

Mi a vásárlók véleménye a Nutriversum.hu weboldalról?

A vásárlók szerint a kiszállítás valóban gyors és pontos, egyedi esetekben csúsztak be csak apróbb hibák. A weboldalon nagyon egyszerű a keresés, pontosak a leírások, páran ütköztek akadályba a rendelés leadásánál. A webáruház Megbízható Bolt tanúsítvánnyal rendelkezik, melyet a vásárlók pozitív visszajelzései alapján ítélnek oda. Összességében véve egy korrekt, megbízható, gyorsan szállító boltról van szó.