Okosgazdi.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Minden kupon

Akció

Banters és Visan optima tápok +3kg ajándékkal!

 • Érvényes 2021. szept. 30.-ig
 • Még senki sem használta ki
Akció

Akciók!

 • Korlátlanul érvényes
 • 46 vásárló használta ki
Akció

Akciók!

 • Korlátlanul érvényes
 • 1 vásárló használta ki

Gyakran ismételt kérdések a Okosgazdi.hu számára

 • Rendelhetek-e telefonon?
  Igen, erre is lehetőséged van, csak hívd ügyfélszolgálatunkat a 06-20-402-8079-es telefonszámon.
 • Van-e mód a megrendelésem személyes átvételére?
  Ha személyesen szeretnéd átvenni a rendelésed, akkor a kosár oldalon az átvétel módjánál válaszd a "Személyes átvétel" opciót. Személyes átvételre Érden, a Budai út 15. szám alatt van lehetőség, hétköznapokon 8:30-16:30 óra között. Raktárunk Érd központjában, közvetlenül a buszpályaudvar és vonat állomás mellett található, így Budapestről is kevesebb mint fél óra alatt elérhető. A termék átvételének legkorábbi lehetséges időpontjáról emailben értesítünk. Fizetni készpénzben tudsz.
 • Családtagom, ismerősöm is átveheti-e a megrendelésem?
  Igen, amennyiben az átvételkor történik a rendelés árának kiegyenlítése, akkor azt más is átveheti helyetted. Ellenkező esetben az átvevő félnek egy a rendelés adatait tartalmazó 2 tanúval hitelesített meghatalmazást kell bemutatnia a kézbesítőnek.
 • Külföldre is lehet rendelni?
  Magyarország egész területére kézbesítjük a megrendeléseket, külföldre viszont jelenleg még nem szállítunk ki.
 • Mi a fő különbség a jótállás és a termékszavatosság között?
  Vásárlóként jótállási igénnyel akkor léphetsz fel, ha a terméket rendeltetésszerűen használtad és az meghibásodott, míg szavatossági igényt azon termékhibákért érvényesíthetsz, amelyek a termék átadása időpontjában már léteztek. Az 1 éves jótállási idő alatt nem a vásárlónak kell bizonyítania, hogy vétlen a termék meghibásodásában, hanem a gyártónak vagy a kereskedőnek. A 2 éves termékszavatosság esetében viszont a bizonyítási kötelezettség a teljesítést követő első 6 hónapban a gyártott vagy a kereskedőt, utána pedig a fogyasztót terheli.

A Okosgazdi.hu leírása

Az Okosgazdi állateledel és felszerelés webáruházban mindent megtalálsz, amire kutyádnak, macskádnak vagy egyéb kedvencednek csak szüksége lehet. Kutyatápok és macskaeledelek óriási kínálata mellett kisállatos, valamint akvarisztikai termékek igen széles választékával állunk kedves vevőink és kedvenceik rendelkezésére.

Kutyát, cicát, hörcsögöt, esetleg egyéb kisállatot tartasz?

Szeretnél házi kedvencednek jó áron kiváló minőségű eledelt, felszerelést vagy egyéb kiegészítőt beszerezni? Részletesen kívánsz tájékozódni az egyes termékeket illetően, illetve a különböző alternatívákat minél alaposan körüljárnád, mielőtt bármit is megvásárolnál?
Ebben az esetben a lehető legjobb helyen jársz nálunk, ugyanis kisállat webáruházunkban kiváló termékek közül válogathatsz, amelyek mindegyikéről igen részletes információkkal szolgálunk.
Emellett kisállat magaziunkban minden kutya, macska és egyéb kisállattartó számára igyekszünk hasznos tanácsokkal szolgálni.

A Okosgazdi.hu webáruház előnyei

Pontos, gyors szállítás

Egyszerű a rendelés leadása

Rendelkezik a Megbízható bolt képesítéssel

A Okosgazdi.hu webáruház hátrányai

Párszor hibás a termék