Okosjatek.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Minden kupon

Ez a bolt most nem kínál semmilyen kupont vagy akciót

Hogyan kell használni a kódot a Okosjatek.hu oldalon

  1. Válaszd ki a kuponkódot!

    Válaszd ki azt a kuponkódot, amelyet használni szeretnél a Okosjatek.hu weboldalon, majd kattints a "Kérem a kupon"-t gombra.

  2. Másold ki a kuponkódot!

    Másold ki a kuponkódot!

  3. Helyezd el a kuponkódot!

    Helyezd el a kuponkódot a pénztárnál a kijelölt mezőbe, majd erősítsd meg a "Beváltás" gombbal!

A Okosjatek.hu leírása

Készségfejlesztő és képességfejlesztő játék webáruház, a legjobb fejlesztő játékok gyerekeknek, logikai játék, társasjáték játékbolt. Játékaink közül sok kölcsönözhető (gyerekeknek és felnőtteknek), részletekért keresd a vevőszolgálatot! Írj nekünk, ha bizonytalan vagy, és segítünk olyan játékot kiválasztani, ami életkornak, gyermeked játék „szokásainak” megfelelő, és tetszeni fog!

Készségfejlesztő, képességfejlesztő játékaink többségét 3-14 éves korosztálynak ajánljuk.
Nálunk csak kipróbált logikai játékok és társasjátékok vannak, amelyekkel nem csak 5 percet játszik a gyerek. Értesítünk „játszóóráinkról”, mely főleg a boltunkban, de máshol is kerül megrendezésre körülbelül negyedévente, s ahol kipróbálhatod az általunk forgalmazott fejlesztő játékok többségét. Írj nekünk, ha bizonytalan vagy, és segítünk olyan játékot kiválasztani, ami életkornak, gyermeked játék „szokásainak” megfelelő, és tetszeni fog!

Beszerezzük Neked azt a játékot amit szeretnél (és nincs a termékeink között) rendkívül kedvező áron, csak szólj!

Szívesen vállalunk rendezvényeken való részvételt. Rendezvényeken felállított játszóházunkban ki lehet próbálni a játékokat kisegítőink segítségével. Akár adott alkalomhoz való, bizonyos témához illő játékokkal is tudunk készülni. Kérj ajánlatot, referenciát!

Az Okosjatek.hu webáruház előnyei

Gyors

Kiváló ár/érték arány

Gyors kiszállítás

Az Okosjatek.hu webáruház hátrányai

Néha hiányos/hibás termék