OnlineMarkaboltok.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Ez a bolt most nem kínál semmilyen kupont vagy akciót

Gyakran ismételt kérdések a OnlineMarkaboltok.hu számára

 • Mit jelent a teljes körű kiterjesztett garancia?
  A kiterjesztett garancia azért hasznos Önnek, mert a plusz évekkel Ön tovább lehet nyugodt a készülékét illetően. Sajnos olykor előfordul, hogy a gyári garanciális idő lejárta után valamilyen apróbb hiba előadja magát, olyankor egy kis alkatrész cseréje is kiszállással együtt már 10 000 Ft lehet. Ha plusz garanciát vásárol a készüléke mellé, minden meghibásodás esetén Ön maximálisan védve van, legyen szó javításról vagy cseréről.
 • A szállítás napján lehet előre tudni, mikor érkezik meg az új készülék?
  Igen. A megrendelt gépeket túraútvonal alapján szállítjuk, így a szállítást megelőző napon, délutáni órákban sms-ben értesítjük, melyben órapontossággal előre jelezzük az érkezés időpontját. Így Önnek nem kell egész nap otthon ücsörögnie, és várakoznia a szállítókra. Könnyebben tervezheti az idejét. Sőt, ha kéri, fél órával érkezés előtt újra telefonálunk.
 • Ha meggondoltam magamat, lemondhatom a rendelésemet?
  Igen. A legideálisabb, ha a szállítás előtt mondja le a rendelését, mert ebben az esetben a törlés nem okoz különösebb adminisztrációs problémákat a számunkra. Természetesen, ha valamiért mégsem kéri a gépet, akkor még kiszállítás után is 15 nap áll a rendelkezésére, hogy indoklás nélkül visszaküldje.
 • Csatolhatok új terméket a már leadott rendelésemhez?
  Természetesen igen. Ha további terméket(eket) szeretne rendelni, vegye fel a kapcsolatot egyik munkatársunkkal a megadott elérhetőségeken. Az adatai megadásával kollégáim rákeresnek a folyamatban lévő megrendelésére, és nagyon egyszerűen kiegészítik azt az új készülékkel.
 • A kinézett terméket át tudom venni valahol személyesen?
  Igen! Budapesti központi raktárunkban van lehetőség arra, hogy előre megrendelt készülékeit személyesen átvegye hétköznap, munkanapokon 10-16 óráig. A raktárban értékesítés nem zajlik, a rendelését minden esetben előzetesen telefonon, online vagy emailben adhatja le.

A OnlineMarkaboltok.hu leírása

Jelenleg büszkén kijelenthetjük, hogy a legnagyobb háztartási gépeket forgalmazó webáruház vagyunk Magyarországon (akinek nincs offline üzlete). Célunk, hogy megkönnyítsük a vásárlást és akár a saját otthonában, a székében hátradőlve megrendelhessen bármit!

Az Online Márkaboltok weboldalán olyan nagy márkákkal találkozhatnak, mint a Bosch, Gorenje, Liebhher, Indesit, Liebherr, Whirlpool stb. Célunk, hogy egy weboldal segítségével megtaláljon mindent amire szüksége van.


Amiért érdemes minket választani:


- Hivatalos Forgalmazók vagyunk
- Országos szerviz hálózattal rendelkezünk.
- Hivatalos magyar garancia.
- Akár regisztráció nélkül is vásárolhat.
- Folyamatos akciókkal várjuk vásárlóinkat.
- Kizárólag megbízható márkákkal foglalkozunk.
- Szakemberek állnak a rendelkezésére, ha segítségre van szüksége telefonon, vagy emailben.
- Folyamatosan bővül a választékunk.
- Szállításkor két munkatársunk viszi fel akár emeletre is a készüléket, Ön akár a fotelból is nézheti! 

Hivatalos webáruház minősítéssel bírunk!

Webáruházunk tagja a Magyar webáruházakat tömörítő, tőlünk független szervezetnek az onlineGroupnak, mely védi vásárlóink érdekeit, és folyamatosan ellenőrzi ügyfeleink elégedettségét. A korrektség garanciát, és az onlinePénztárcát, is az onlineGroup biztosítja.


Az Onlinemárkabolt kiváló döntés online vásárláshoz, hisz


- minden háztartási gépet 7 év garanciával
- szakértő munkatársak telefonos segítségével
- akár telefonos megrendeléssel
- saját futárszolgálatunkkal, órapontos házhoz szállítással (saját teherautók és két saját kolléga autónként)
- szépség garanciával
- óriási, saját budapesti raktárkészletünkből (akár személyesen is elmehet érte)
rendelhet.

A hivatalos webáruház minősítés

A korrektség garancia lényege: ha elégedetlen a vásárolt termékkel, esetleg webáruházunk szolgáltatásával, a vásárlást követő 6 hónapon belül, indoklás nélkül visszafizetetjük a vásárlása 100%-át saját onlinePénztárcájába, úgy, hogy a terméket is megtarthatja. Csak írjon az onlinePénztárca ügyfélszolgálatnak és már el is van intézve.