Petnet.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Ez a bolt most nem kínál semmilyen kupont vagy akciót

Hogyan kell használni a kódot a Petnet.hu oldalon

 1. Válaszd ki a kuponkódot!

  Válaszd ki azt a kuponkódot, amelyet használni szeretnél a Petnet.hu weboldalon, majd kattints a "Kérem a kupon"-t gombra.

 2. Másold ki a kuponkódot!

  Másold ki a kuponkódot!

 3. Helyezd el a kuponkódot!

  A kosárban írd be a kuponkódot az erre kijelölt mezőbe,majd erősítsd meg az "Érvényesítés" gombbal!

Gyakran ismételt kérdések a Petnet.hu számára

 • A PETNET budapesti telephelyű?
  Igen, a Petnet budapesti telephelyű. Telephelyünk a 1182 Budapest Cziffra György őt 15/B szám alatti Sallai Center üzletközpontban található
 • Személyesen vásárolhatok Önöknél?
  Igen, de csak ha regisztrált felhasználónk, és mivel cégünknek több raktára is van, így előfordulhat, hogy bár a termék raktáron van, az NEM az átvételi ponton található. Kérjük érdeklődjön e-mailben, hogy a termék az átvételi ponton található-e.
 • Hány nap a kiszállítás?
  Termékeinket raktárról 2-4 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek

A Petnet.hu leírása

A PETNET webáruház a legszélesebb hazai kínálattal rendelkező - kutya, macska, kisállat, akvarisztikai és terrarisztikai - internetes kereskedés.

A PETNET webáruház ötlete 2006-ban született meg fejemben: Független, magyar tulajdonú "garázscégben" gondolkodtam. Gyakorlati állattartó és állattenyésztőként, –informatikus háttérrel– nem tűnt künnyű feladatnak, de kivitelezhetetlen vállalkozásnak sem. Tudtam mit akarok: Az egyértelmű célom az volt, hogy a számtalan átláthatatlan és karbantartás nélküli webáruház mellett létrehozzam az egyetlen igazi kényelmet biztosító és már megjelenésében, de szolgáltatásaiban is minőségi webáruházat. Így nyerjük el az internetező hobbiállattartók bizalmát.

A Petnet.hu webáruház előnyei

Időben történő kiszállítás

Kedvező árak

Könnyű webkezelés

A Petnet.hu webáruház hátrányai

Drága kiszállítás