Randivonal.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Ez a bolt most nem kínál semmilyen kupont vagy akciót

Hogyan kell használni a kódot a Randivonal.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné a randivonal.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra.

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  Az előfizetés kiválasztása után helyezze el a kuponbeváltás mezőben a kuponkódot, majd erősítse meg a "Mehet" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a Randivonal.hu számára

 • Hogy működik az ajánló?
  Az "Őket ajánljuk" dobozba nem az "Akit keresek" beállításaid alapján kerülnek be a találatok, hanem egy egyedülálló algoritmus szerint. Ez a rendszer aktivitásod és mások aktivitása alapján ajánl olyan társkeresőket, akikkel jó eséllyel kölcsönösen tetszhettek egymásnak. A keresésben a "megfelel neked" checkboxot bepipálva listázhatod azokat a felhasználókat, akik megfelelnek az "Akit keresek" beállításaidnak.
 • Hol érem el a chat lehetőséget?
  A társkereső oldalról a közvetlen átlépés lehetőségét megszüntettük. A chat funkciót a chat.gyaloglo.hu oldalról érheted el jelenleg. A chatre belépve a Randivonal szobában találhatod azokat a felhasználókat, akik társat keresnek.
 • El tudom érni az eddigi levelezésünket a felhasználó adatlapjáról?
  Igen. A Levelezésetek felirat megjelenik az "Írj neki" gomb alatt, ha már valamelyikőjük küldött a másiknak levelet - erre kattintva közvetlenül a levelezésbe kerülsz, ahol az összes levelet láthatod időrendben.
 • Hogy tudok letiltani valakit? Később ezt hogy tudom feloldani?
  Ha valakit letiltasz, akkor tőle nem kapsz a jövőben üzenetet, illetve nem tekintheti meg az adatlapod sem. Ezt a lehetőséget a levelezésetekben tudod beállítani. Itt a bejövő és kimenő üzenetek olvasásánál tudod a Letiltás feliratra kattintva az illetőt tiltani. Ezután ugyanitt lehetséges a feloldást is elvégezni, ehhez a Tiltás feloldásra linkre kell kattintani. A keresés menüponton belül ha a letiltottad beállítást választod, azokat a felhasználókat listázzuk ki számodra, akiket már letiltottál. A megjelenő adatlapokon lévő gomb segítségével is feloldhatod ezt a letiltást.
 • Honnan tudom, kit láttam már, vagy kivel leveleztem?
  A társkeresők adatlapján megjelenik, hogy milyen kapcsolatban vagytok egymással - egyszerre csak egy, ami a legerősebb. Ha láttad azt jelenítjük meg, ha már kedvencnek is jelölted akkor az jelenik meg, ha pedig már leveleztetek is egymással, akkor ezt mutatjuk meg számodra.
 • Hogyan fizethetek elő?
  Az előfizetést a társkeresőn az Előfizetések >> Előfizetés pontjában tudod kezdeményezni. Az előfizetés procedúráját megpróbáltuk a lehető legegyszerűbben megoldani, így ez még azok számára sem jelent különösebb fejtörést, akik még soha nem próbáltak előfizetni az Interneten digitális szolgáltatásra. Az előfizetésnek jelenleg három formáját vezettük be, melyek a következők: Bankkártyás fizetés A bankkártyás fizetést kiemelten ajánljuk figyelmetekbe! Oldalunkon ez az általánosan ajánlott fizetési mód, hiszen használatából számos előny származik. Hogy ezek közül meg is említsünk néhányat: Bármelyik Randivonal díjcsomagra elő lehet vele fizetni. Gyors és megbízható, hiszen általában elegendő fedezet van a számlán az előfizetéshez. Kényelmes, mivel megújuló előfizetésre is lehetőség van. Biztonságos, mivel a tranzakció titkosított csatornán keresztül történik, olyan felületről, amit az OTP bank kezel.
 • Miért jó ha előfizetésem van?
  Előfizetés segítségével plusz funkciókat érhetsz el az oldalon. Megtekintheted kik látták az adatlapod, kik jelöltek kedvencnek. Tudsz írni minden társkeresőnek levelet korlátlanul, levelezési és szűrési beállításokat menthetsz el, vagy éppen beállíthatod, hogy kiktől szeretnél csak levelet kapni.
 • Hogy tudok valakit kedvencnek jelölni, és utána ezt hogy tudom törölni?
  Ha egy felhasználót kedvencnek szeretnél jelölni, akkor ezt megteheted az adatlapon található Kedvenc gombra való kattintással. Azoknak a listáját, akiket kedvencnek jelöltél a Kapcsolatok/Kedvenceid rész alatt tudod megtekinteni. Ez nagyjából az oldal közepén található bal oldalt. Ha az első három találatban nem látod az adott hölgyet/urat, akkor a Teljes lista hivatkozásra tudsz kattintani. Ha a kedvenc listádról törölni szeretnéd, akkor ugyanerre az ikonra kell kattintanod az adatlapján, és ez törli a kedvenceid listájáról.

A Randivonal.hu leírása

Ha az igazit keresed, jó helyen jársz. Randivonal Magyarország társkeresője 1999 óta. Komoly társkereső komoly szándékú embereknek. Nálunk mindenki az igazit keresi. Társkeresés specialista. A társkereső, már 17 éve. Randivonal már mobilon is.

Randivonal társkereső az évek során rengeteg boldog párkapcsolat létrejöttét segítette. Folyamatos visszajelzések alapján rengetegen a weboldalon találták meg az igazit. Boldog párkapcsolatban élnek, sőt sokan már össze is házasodtak és közös gyermeküket várják. Az oldalon található szűrők segítségével mindenki megtalálhatja a tökéletes párt. Személyre szabott ajánlatok, sokféle keresés és kapcsolatfelvételi mód, kiemelt megjelenések, tippek, tanácsok és készséges ügyfélszolgálat segítenek megtalálni őt. Folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásunkat, hogy mindenki, aki társat keres, az oldalra, és így persze rád találjon, sokszorosára növelve esélyeidet a pártalálásra.

Valódi társkeresők

A Randivonal moderátorai minden új jelentkezőt és feltöltött fotót egyedileg ellenőriznek, ezzel biztosítva, hogy csak valódi, komoly szándékú társkeresők legyenek az oldalon. Ebben segítségünkre van a társkeresők is, akik az adatlapokon és levelezésben elérhető "jelentéssel" aktívan közreműködnek a szolgáltatás komolyságának megőrzésében.

Személyre szabott ajánlórendszer

Egyedülálló matematikai-statisztikai alapú öntanuló rendszer ajánlja Neked azokat a társkeresőket, akikkel a legnagyobb eséllyel fogtok egymásnak tetszeni. Nézelődj aktívan a társkeresők között, kattints, pontozz és kommunikálj, hiszen ez alapján a speciális algoritmus egyre pontosabb találatokat fog neked ajánlani, akik közül valaki egyszer a potenciális randi partnered lehet!

Mutasd meg a valódi éned

A Randivonalon rengeteg lehetőséged van megmutatni, mi jellemző rád! Játékos formában adhatod meg, milyen szabadidős tevékenységek érdekelnek, milyen fontos jellemvonásaid vannak. Egy speciális személyiségteszt alapján pedig megtudhatod, milyen a személyiségtípusod, illetve ha a másik fél is kitöltötte a tesztet, látni fogod, hogy mennyire illetek össze ez alapján!

Magyar Ügyfélszolgálatunk segít!

Elakadtál a regisztrációban? Segítségre van szükséged az oldalunk használatával kapcsolatban? A Randivonal ügyfélszolgálata gyors és megbízható segítséget nyújt!