RegioJatek.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

Shakeheadz szörnyecskék kedvezményes áron!

 • Már csak 3 napig érvényes
 • Még senki sem használta ki
Akció

Hónap játékai kedvezményes áron!

 • Érvényes 2021. okt. 31.-ig
 • Még senki sem használta ki
Akció

Akciók!

 • Korlátlanul érvényes
 • 3 vásárló használta ki

Hogyan kell használni a kódot a RegioJatek.hu oldalon

 1. Válaszd ki a kuponkódot!

  Válaszd ki azt a kuponkódot, amelyet használni szeretnél a Regiojatek.hu weboldalon, majd kattints a "Kérem a kupon"-t gombra.

 2. Másold ki a kuponkódot!

  Másold ki a kuponkódot!

 3. Helyezd el a kuponkódot!

  A pénztárban írd be a kuponkódot az erre kijelölt mezőbe,majd erősítsd meg a "Kupon beváltás" gombbal!

Gyakran ismételt kérdések a RegioJatek.hu számára

A RegioJatek.hu leírása

Szerezz örömet a gyerekeknek! REGIO JÁTÉK, minden nap gyereknap! A REGIO JÁTÉK 25 éve alakult meg, gyerekjáték árusításával foglalkozik. 2014-ben A REGIO JÁTÉK megnyílt a megújult regiojatek.hu játék webshop is. Budapest után számos nagyobb városban nyitotta meg kapuit. Több mint 30.000 féle játékot kínálunk, sokféle mesehőssel, legyen a gyermek kedvence a Minyonok, Jégvarázs, Pókember, Barbie vagy Minnie egér!

Játékországba belépve a következők tárulnak elénk:
Játék minden mennyiségben! A plüss állatkerttől a pónik és sárkányok földjén át, a két, három vagy négykerekű guruló szerkezeteken keresztül, a különböző katonák és babafigurákkal találkozva, kültéri sporteszközökkel gazdagodván, bébi játékokkal elhalmozva, érkezni meg a kreativitás megyéjébe, ahol a gyöngyfűzéstől kezdve a hímzésig minden megtalálható. A társasjátékok és kirakók vidékén járva, választhatunk a rengeteg játék közül, melyeket másokkal megosztva élvezhetünk! Innen folytatva az utat találkozhatunk még a labdák végeláthatatlan mezejével amit az evezők, homokozók, hinták és tollaslabdák tarkítanak. S ha az évszakok változnak, ez a táj is követi a természet csodás körforgását. A nyári tikkasztó hőségben a medencék és különféle vízi játékok nyújtanak felfrissülést, ősszel a tanévkezdéskor a rengeteg színes ceruza, füzet és tolltartó varázsolja élménnyé az iskola kezdést. Ha jő a tél, a szánkók és bobok kimeríthetetlen tárháza hív felejthetetlen téli szórakozásra mindenkit. Ez a képeslap épp csak egy részletét festi le, a játékok birodalmának, az igazi élményhez, látogass el hozzánk! Így élünk mi, itt Játékország földjén, és sok szeretettel várunk mindenkit!

A RegioJatek.hu webáruház előnyei

Nagy választék

Kedves ügyfélszolgálat

A RegioJatek.hu webáruház hátrányai

Lassú szállítás

Rossz termék kiszállítása