Shooos.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Minden kupon

20%
Kedvezmény

Vans és Puma akció!

 • Érvényes 2021. szept. 30.-ig
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Shooos.hu oldalon

 1. Válassza ki a kuponkódot!

  Válassza ki azt a kuponkódot, amelyiket használni szeretné a shooos.hu-n, majd kattintson a "Kérem a kupont" gombra

 2. Másolja ki a kuponkódot!

  Másolja ki a kuponkódot!

 3. Helyezze el a kuponkódot!

  A kosárban helyezze el a kódot erre kijelölt mezőbe, majd erősítse meg az "Elfogad" gombbal.

Gyakran ismételt kérdések a Shooos.hu számára

 • Mennyi időbe telik a csomak kézbesítése?
  Magyarországra a kiszállítás időtartama általában 3 munkanap, de szolgáltatótól függően akár 2-5 munkanap is lehet.
 • Honnan tudhatom meg a csomagom követési számát?
  A csomagod nyomonkövetéséhez szükséges azonosító számot automatikusan elküldjük a rendelés során megadott e-mail címedre.
 • Miért nem kaptam még meg a csomagomat, hiszen a honlapon 3-5 munkanapos szállítási ido szerepel
  Abban az esetben, ha a csomagod nem érkezett meg a honlapunkon feltütetett átlagos szállítási időn belül, azt javasoljuk, hogy várj még további két munkanapot. Amennyiben a csomag még ezután sem került kézbesítésre, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, hogy utánajárhassunk a problémának.
 • Az áruk károsodtak. Mit tegyek?
  Ha a futártól érkezett áru sérült csomagban érkezett meg, vagy az áru megsérült, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben. Kérjük, küldj nekünk fényképes dokumentációt a kárról. E-mail: shooos@shooos.hu
 • Hol találom a számlát? Nem jött papírra.
  A számláján az Ön árujaira vonatkozó fizetési adatok szerepelnek, amelyeket automatikusan e-mailben küldünk Önnek. Nem tesszük be a számlákat, és nem küldjük őket a dobozban. Ez az egyik módja annak, hogy megmentsük a környezetet. Így mindig kéznél lesz ha úgy dönt, hogy cserél vagy panaszkodik. Ha számláját nem kapta meg e-mailben, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és újra elküldjük Önnek. E-mail: shooos@shooos.hu
 • A cipő nem ül a lábamon, hogyan küldöm vissza?
  Ha a cipőd nem tetszik, , vagy nem illeszkedik, akkor könnyen visszaküldheti őket. Csak akkor, ha a cipő az eredeti csomagolásban van, eredeti címkével, és sértetlen. Visszaküldéshez kövesse a linkben felsorolt ​​lépéseket: https://www.shooos.hu/termekcsere A cipőt postai úton kell elküldeni, és be kell tölteni a dobozba egy kitöltött űrlapot, hogy tudjuk, honnan jött a cipő és kinek kell a pénz visszaküldeni.
 • Meggondoltam magam, nem kérem az árut. Hogyan törölheti a megrendelést?
  Ha bármilyen okból szeretné törölni megrendelését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon, és töröljük megrendelését. Előfordul, hogy a törlésről nem kapunk időben értesítést, és időközben elküldtük Önnek a megrendelést,ilyenkor abban az állapotban van, amikor nem tudjuk lemondani. Ebben az esetben a csomagot ne vegye át a futártól. Az áru visszajön hozzánk a sikertelen kézbesítését követően,mi automatikusan töröljük megrendelését. Email: shooos@shooos.hu; Telefon: +421949471136(munkanapokon 8:00-tól-16:00-ig)

A Shooos.hu leírása

A shooos.hu webáruház kínálatának legnagyobb részét márkás, minőségi, divatos cipők alkotják. Persze ehhez igazodva vásárolhatóak itt cipőápoló szettek, talpbetétek, cipőfűzők, illetve ruházati cikkek és kiegészítők is. Olyan márkák termékei is elérhetőek a webshopban, melyek nagyon kevés helyen kaphatóak. Ha nem sikerült a méretet vagy a fazont megválasztani, a termékeket 30 napi vissza lehet küldeni. A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, a termékek kifizetés történhet utánvéttel, illetve lehetséges az előre fizetés bankkártyával, valamint PayPal rendszer segítségével.

A jó outfit egy jó cipővel kezdődik

Ezen alapelv mentén indult útjára a shooos.hu cipő webáruház, mely ma a lábbeliken kívül különböző ruházati cikkeket és kiegészítőket is kínál. Mindemellett fő profilját a legjobb márkák fiatalos, modern, kényelmes, tehát a legjobb cipők alkotják. Olyan márkák is szerepelnek a listában, amit más üzletekben csak nagyon ritkán lehet beszerezni. A bolt nem csak online működik, hanem van egy jól menő üzlete is Szlovákia fővárosában, Pozsonyban.

Minden alkalomra, minden stílusban

A hideg, téli napokra egy vízálló, meleg Palladium csizma, Reebook bőrcipő a sportosan elegáns outfithez, az extravagánsabbaknak egy kockás Vans, a született sportolóknak meg akár egy Nike Air Max. Mindezeken kívül persze szandálok, flip-flopok, vászoncipők is találhatóak a shooos.hu kínálatban. A minőségi cipővel törődni is kell, így érdemes beszerezni egy cipőápoló szettet is. Mindig jól jöhet egy pótcipőfűző, illetve egy talpbetét, amely segítségével még inkább illeszkedik a cipő tulajdonosa lábához.

A shooos.hu webshop előnyei

Ritkábban márkák termékei is a kínálatban

Átlátható webshop

Többféle fizetési lehetőség

Modern és minőségi

A shooos.hu webshop hátrányai

Nem mindig zökkenőmentes a kommunikáció

A vásárlók véleménye a shooos.hu webáruházról

A shooos.hu webáruház kínálatával meg vannak elégedve a vásárlók, hiszen olyan cipőket is megtalálnak itt, amit máshol nem sikerül nekik megvásárolni. A termékek általában időben megérkeznek a megrendelőhöz, ha pedig nem megfelelő a méret, a termék 30 napig visszaküldhető. Páran panasz elhangzik az ügyfélszolgálat kommunikációjával kapcsolatban, de egy beszélgetés minőségi mindig két ember összhangján múlik. A webshop dolgozói az online felületeken minden panaszra naprakészen reagálnak.