Shooos.hu kedvezményre feljogosító kuponok

5%

Csak a nem akciós termékekre érvényes

  • Érvényes 2019 dec. 31-ig
  • 8 vásárló használta ki
Kérem a kupont

A shooos.hu webáruház kínálatának legnagyobb részét márkás, minőségi, divatos cipők alkotják. Persze ehhez igazodva vásárolhatóak itt cipőápoló szettek, talpbetétek, cipőfűzők, illetve ruházati cikkek és kiegészítők is. Olyan márkák termékei is elérhetőek a webshopban, melyek nagyon kevés helyen kaphatóak. Ha nem sikerült a méretet vagy a fazont megválasztani, a termékeket 30 napi vissza lehet küldeni. A kiszállítást a GLS futárszolgálat végzi, a termékek kifizetés történhet utánvéttel, illetve lehetséges az előre fizetés bankkártyával, valamint PayPal rendszer segítségével.

A jó outfit egy jó cipővel kezdődik

Ezen alapelv mentén indult útjára a shooos.hu cipő webáruház, mely ma a lábbeliken kívül különböző ruházati cikkeket és kiegészítőket is kínál. Mindemellett fő profilját a legjobb márkák fiatalos, modern, kényelmes, tehát a legjobb cipők alkotják. Olyan márkák is szerepelnek a listában, amit más üzletekben csak nagyon ritkán lehet beszerezni. A bolt nem csak online működik, hanem van egy jól menő üzlete is Szlovákia fővárosában, Pozsonyban.

Minden alkalomra, minden stílusban

A hideg, téli napokra egy vízálló, meleg Palladium csizma, Reebook bőrcipő a sportosan elegáns outfithez, az extravagánsabbaknak egy kockás Vans, a született sportolóknak meg akár egy Nike Air Max. Mindezeken kívül persze szandálok, flip-flopok, vászoncipők is találhatóak a shooos.hu kínálatban. A minőségi cipővel törődni is kell, így érdemes beszerezni egy cipőápoló szettet is. Mindig jól jöhet egy pótcipőfűző, illetve egy talpbetét, amely segítségével még inkább illeszkedik a cipő tulajdonosa lábához.

A shooos.hu webshop előnyei

Ritkábban márkák termékei is a kínálatban

Átlátható webshop

Többféle fizetési lehetőség

Modern és minőségi

A shooos.hu webshop hátrányai

Nem mindig zökkenőmentes a kommunikáció

A vásárlók véleménye a shooos.hu webáruházról

A shooos.hu webáruház kínálatával meg vannak elégedve a vásárlók, hiszen olyan cipőket is megtalálnak itt, amit máshol nem sikerül nekik megvásárolni. A termékek általában időben megérkeznek a megrendelőhöz, ha pedig nem megfelelő a méret, a termék 30 napig visszaküldhető. Páran panasz elhangzik az ügyfélszolgálat kommunikációjával kapcsolatban, de egy beszélgetés minőségi mindig két ember összhangján múlik. A webshop dolgozói az online felületeken minden panaszra naprakészen reagálnak.