Spartoo.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Minden kupon

Akció

Kiárusítás akár -60%-ig!

Folyamatos akciók az egész év folyamán!

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki
Akció

Akciók!

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Spartoo.hu oldalon

 1. Válaszd ki a kuponkódot!

  Válaszd ki azt a kuponkódot, amelyet használni szeretnél a Spartoo.hu weboldalon, majd kattints a "Kérem a kupon"-t gombra.

 2. Másold ki a kuponkódot!

  Másold ki a kuponkódot!

 3. Helyezd el a kuponkódot!

  A kosárban írd be a kuponkódot az erre kijelölt mezőbe, majd erősítsd meg az "OK" gombbal!

Gyakran ismételt kérdések a Spartoo.hu számára

 • Honnan tudhatom, hogy a rendelésemet valóban felvették-e ?
  Miután érvényesítette internetes rendelését, a Spartoo.hu küld Önnek egy visszaigazoló e-mailt rendelése számával. Majd Spartoo.hu fiókjában kövesse minden pillanatban rendelése állását a Rendeléseim menüpontban. E-mailben értesíteni fogjuk csomagja különböző státuszairól.
 • A csomagom mennyi idő alatt érkezik meg, és milyen költségek fejében?
  A jelzett kiszállítási határidők jelzésértékűek, és munkanapokra vonatkoztathatók (a szombat, a vasárnap és a munkaszüneti napok nem számolhatók bele a kiszállítás határidejébe). Vis maior esetén a Spartoo.hu nem vállal felelősséget a küldemény késéséért. A kiszállítási határidők a csomag a kézbesítő részére történő átadásától számítódnak. Magyarország területén A Magyar Postával történő szállítás: 6 munkanapon belüli kiszállítás irányítószámtól függően A szállítás díja forintban: Ingyenes A Standard szállítás díja UPS STANDARD-dal: 6 munkanapon belüli kiszállítás irányítószámtól függően A szállítás díja forintban: 2.499 Ft Az Expressz szállítás díja UPS EXPRESS-szel: 1-2 munkanapon belüli kiszállítás irányítószámtól függően, minden 13 óra előtt beérkezett rendelés esetében A szállítás díja forintban: 5.499 Ft
 • Hogyan tudom követni a csomagjaimat?
  Amint csomagja útnak indul, a Spartoo.hu-tól e-mailben kap egy linket, mely lehetővé teszi küldeménye különböző állomásainak követését. Kattintson erre a linkre, és rendszerünk automatikusan átirányítja Önt az Ön által választott szállító oldalára. Itt megnézheti, hol tart éppen a csomagja.
 • Milyen fizetési módok állnak rendelkezésre?
  Válassza ki fizetés módját a "Fizetési információ" oldalon miközben leadja rendelését. A Spartoo.hu-n elfogadott fizetési módok a következők: Bankkártyás fizetés: VISA vagy MASTERCARD Fizetés Paypal-al Utánvétellel a Magyar Postán és UPS futárszolgálaton keresztül (UPS futárszolgálatnál kizárólag készpénzben lehetséges) Fizetés Spartoo.hu ajándékutalvánnyal Háromszori részletfizetés
 • Melyek a visszaküldés megvalósulásának feltételei?
  A következő információk minden termékre érvényesek. A Spartoo.hu honlapon vásárolt minden termék kicserélhető vagy visszatéríthető. Ügyfelünk a küldemény átvétele után 30 napig visszaküldheti a termékeket vagy élhet elállási jogával. A termékek visszaküldéséhez a fenti határidőn belül az alábbi lépéseket kell betartania: Az elfogadhatóság érdekében a visszárunak az alábbi feltételeknek meg kell felelnie: - A termékeknek új állapotban, utcai használat nélkül kell visszaérkezniük - A termékeket megfelelő állapotú eredeti csomagolásukkal együtt kell visszaküldeni (a cipős dobozon nincs ragasztás nyoma), mindezt egy megfelelően lezárt dobozban elhelyezve. - A termékeket az átvételüktől számított 30 napon belül vissza kell küldeni. - A visszaküldési folyamat betartása fontos, melynek a legelső lépése a visszaküldés kérvényezése az ügyfélfiókon keresztül. - A visszárut 7-10 munkanapon belül feldolgozzuk.

A Spartoo.hu leírása

Spartoo.hu egy webáruház, ami női, férfi és gyermek ruházat értékesítésével foglalkozik. Számos világmárka termékét megtalálja kedvező áron. A Spartoo többek között az Adidas cipők, a Vans cipők és más sportcipők széles választékát kínálja. Ha feliratkozik a hírlevélre, vásárlásáig legfeljebb 1 600 ft értékű kedvezményt kap. Ha szeretne kedvező áron vásárolni, akkor minden bizonnyal élvezheti a rendszeres árengedményeket, akár 50%-os értékben.

Ruha- és cipővásárlás online

 
Ha olyan üzletet keres, ahol az összes ismert márka kiváló áron megtalálható, akkor a Spartoo webáruház a megfelelő hely. Itt nemcsak a nők, urak, hanem a gyermekek ruháinak széles választékát találja. Blúzokat, pólókat, ruhákat, rövidnadrágot és sportruházatot kínálnak. Ezen felül itt, például gyorsan és kiváló áron, online vásárolhat cipőt. Itt különböző márkájú balerinákat, magassarkúkat, tornacipőket, csizmákat,  félcipőket, mokaszinokat vagy sportcipőket megtalál. A férfiak választhatnak olyan kategóriák közül is, mint félcipők, mokaszinok, mamuszok vagy sportcipők.
 
 

Luxus márkák

 
A cipők értékesítésében számos ismert márka található, mint például a Vans cipők, a Nike cipők, valamint az Adidas cipők. Ezen túlmenően nagyon jó áron talál férfi és női páros cipőt is. A Timberland cipők itt megtalálhatók különböző mintákban férfiak és nők számára.
 
Az "exkluzív" részben elsősorban olyan márkák találhatók, amelyek garantálják a minőségi cipőt, de ez egy kicsit drágább. Itt olyan márkák találhatók, mint a Diesel vagy a Geox. Ezen kívül luxuscikkeket is kínálnak, azaz ruházatot, cipőt és kézitáskát olyan márkákból, mint a Chloé, Ralph Lauren, Armani, stb.
 
 
 

A Spartoo.hu webáruház előnyei

 
áru széles választéka elfogadható áron, kiváló minőségben
ingyenes szállítás
a termék megfelel a leírásnak és a fényképnek
Panasz esetén a Spartoo állja az áru visszaszolgáltatásáért
csomag követésének lehetősége
 
 
 

A Spartoo.hu webáruház hátrányai

panasz esetén bonyolultabb áruk feladása egy franciaországi raktár miatt
vonakodó személyzet az Ügyfélközpontban
alkalmi zavar, ill. más termék küldése