SuperGamer.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Minden kupon

Akció

Kiárusítás!

 • Érvényes 2021. szept. 30.-ig
 • Még senki sem használta ki

Gyakran ismételt kérdések a SuperGamer.hu számára

 • Hogyan adhatom le a megrendelésem?
  A megrendeléseket rendszerünk kizárólag webáruházunk online felületén tudja fogadni (regisztráció/személyes beállítások, adatok kitöltése, termék kosárba tevése, stb.).
 • Lehetséges személyes vásárlás?
  Egyelőre kizárólag online webáruházként működünk, és nincs lehetőség személyes átvételre/vásárlásra Magyarországon. A csomagokat a központi raktárunkból Besztercebányáról (Banská Bystrica), Szlovákiából szállítjuk.
 • Van más kézbesítési lehetőség?
  Jelenleg a lehetséges legolcsóbb kézbesítési módot használjuk raktárunkból (Besztercebánya, Szlovákia), Magyarországra - a futárszolgálatot, amelynek díja Magyarország egész területére egységesen 1490,- forint/csomag a csomag súlyától, méretétől a megrendelt mennyiségtől függetlenül.
 • Mennyi idő alatt kapom meg a terméket a megrendelésem leadásától?
  Az minden esetben a megrendelt termék webáruházban a termék képe mellett, a termék ára alatt feltüntetett elérhetőségétől függ. Javasoljuk odafigyelni erre a fontos részletre. Hogyan kaphatom meg a terméket már holnap? SuperGamer.hu: A munkanapon 15:59 óráig "raktáron" elérhetőséggel jelölt termékre leadott megrendeléseket már megrendelést követő munkanapon kézbesíteni tudjuk.
 • Kérhetem a kézbesítést átvevőpontra vagy postán maradóra?
  Erre nincs lehetőség, csak konkrét címre tudunk csomagot kézbesíteni.

A SuperGamer.hu leírása

ProGamer csomagok, fejhallgatók, játékok, konzolok, játékvezérlők, egerek, egérpadok, billentyűzetek, hangszórók, mobiltelefonok, tabletek, memóriakártyák, USB kulcsok és egyéb kiegészítők, ajándékok.

Társaságunk a játék és játékos kiegészítők eladásának a specialistája az e - kereskedelemben. 2002 - től több, mint 200.000 megrendelést sikeresen teljesítettünk.

A raktárunkon több, mint 5.000 féle áru áll reálisan a vásárlóink rendelkezésére. Ez összességében több, mint 20.000 darab, ebből a PC és konzol játékok mintegy 10.000 darabot tesznek ki, amiket még a megrendelés napján kiszállítunk. További több tíz ezer termék a beszállítóink raktárairól áll rendelkezésre, akár pár napon belül. Fő célunk, hogy az ügyfeleink a megrendeléseiket a lehető legrövidebb időn belül megkapják, elfogadható áron, hiszen ügyfeleink elégedettsége számunkra a legfontosabb.

Bízunk benne, hogy Ön is elégedett lesz a szolgáltatásainkkal, és ezt a barátainak is el fogja mondani.

Ebben a részben minden fontos információt megtalál rólunk és a webshopunkról, a www.SuperGamer.hu - ról. Szintén ide soroltuk a Gyakran Ismételt Kérdésekre a válaszokat, hogy egy kicsit tehermentesítsük a telefonvonalainkat :)

A feltüntetett árak bruttó árak, 27% ÁFA - t tartalmaznak.

ÁFA fizetők vagyunk.

Az áruhoz automatikusan számlát küldünk. Az áruhoz automatikusan számlát küldünk e-mailben.

A SuperGamer.hu webáruház előnyei

Átlátható weboldal

MEGBÍZHATÓ BOLT tanúsítvány


A SuperGamer.hu webáruház hátrányai

Lassú panaszkezelés