Szerszamkell.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Akció

Outlet ajánlatok

 • Korlátlanul érvényes
 • Még senki sem használta ki

Hogyan kell használni a kódot a Szerszamkell.hu oldalon

 1. Válaszd ki a kuponkódot!

  Válaszd ki azt a kuponkódot, amelyet használni szeretnél a Szerszamkell.hu weboldalon, majd kattints a "Kérem a kupon"-t gombra.

 2. Másold ki a kuponkódot!

  Másold ki a kuponkódot!

 3. Helyezd el a kuponkódot!

  A pénztárnál írd be a kuponkódot az erre kijelölt mezőbe, majd erősítsd meg a "Beváltás" gombbal!

A Szerszamkell.hu leírása

Vásárolj a nagy múltú, magyar tulajdonú SzerszamKell barkácsáruházban, akik mögött valós áruház és valós raktárkészlet van. Ez jelenleg több mint 50 ezer termékből áll ami heti szinten bővül újdonságokkal, egyedülálló szerszámokkal. Máshol nem kapható márkákkal és gépekkel is találkozhatsz. Rendelésedet akár 24 órán belül az otthonodba vagy műhelyedbe szállítjuk. Biztos lehetsz benne, hogy tőlünk a legjobb ajánlatokat és mindig trendi barkács cuccokat kapsz! Kizárólag első osztályú, új termékeket forgalmazunk hivatalos magyarországi garanciával (törvényes jótállással). Évente nagyjából 100 ezer csomagot küldünk országszerte és a környező országokba.

Miért érdemes feliratkozni és mit jelentenek a speciális ajánlatok? Természetesen akciós leárazott termékeket és újdonságokat állítunk össze egy csokorba, amiről a feliratkozók elsőként értesülnek. Ha korlátozott a mennyiség ez nagy előny! De van további előnye is! Csak egy példa: Előre nem tervezett módon ingyenessé tesszük a házhoz szállítást minden termékre amit csak a feliratkozók kapnak meg!

A SzerszamKell.hu egy barkácsáruház valós raktárkészlettel, több mint 50 ezer termékkel azonnal raktárról és mindig a legjobb árakon!

Minőségbiztosítás

Profi szállító csapattal dolgozunk, rendelés leadásakor választhatsz az MPL és a GLS szállító szolgáltatók között. Kiszállításkor minden lépésről informálunk, amíg át nem veszed a csomagod. Minden csomag többszöri kontrollon megy át mielőtt becsomagoljuk és elküldjük. Nem fordulhat elő, hogy nem azt kapod amit rendeltél vagy valami hiányzik belőle. A csomagolás folyamatát kamera rendszer rögzíti, minden egyes csomag tartalma utólag ellenőrizhető. Ha ilyen jellegű reklamáció érkezik, haladéktalanul kivizsgáljuk és orvosoljuk. Hibás vagy szállítási sérült termékeket 72 órán belül cserélünk. Szállítási sérülés esetén szükségünk van a jegyzőkönyvre mely bizonyítja, hogy a szállító hibájából sérült meg.

A Szerszamkell.hu webáruház előnyei

 • Praktikus

 • Kiváló minőség

 • Kedvező árak

A Szerszamkell.hu webáruház hátrányai

 • Nehéz elérni az ügyfélszolgálatot