Turbado.hu kedvezményre feljogosító kuponok

Ez a bolt most nem kínál semmilyen kupont vagy akciót

Gyakran ismételt kérdések a Turbado.hu számára

 • Tényleg minden tartozékkal együtt szállítják a terméket?
  Igen. A gyári csomagolást mi nem módosítjuk; Ön azzal a csomaggal kapja, amit a márka a beszerzésünk régiójára írt elő és csomagolt be.
 • Meddig tart és milyen meghibásodásra érvényes a garancia?
  Összes termékünkre kettő év, teljes körű garanciát adunk, amely minden, a gyártó által is elismert meghibásodásra érvényes.
 • Mire NEM érvényes a garancia?
  Felületi kopásra; mechanikai sérülésekre (pl: törés); víz- és egyéb kémiai kárra; funkcionalitást nem gátló, esztétikai elváltozásra; a gyártó által meghatározott, "nem rendeltetésszerű használat"-ként definiált esetekre.
 • Gyári garancia is van a készüléken?
  Természetesen, hisz minden termékünk EU-s eszköz. Amiben azonban a Turbado többet ad: ingyenes el- és visszaszállítást biztosítunk a javítás alatt, hogy a folyamat gördülékenyebb legyen. Önnek csak be kell jelentenie a hibát és mi átvesszük a feladatok oroszlánrészét.
 • Meddig tart a javítás?
  A javítási idő hossza a márkaszervizeken múlik (amit befolyásolhat alkatrészhiány is), de általánosan elmondható, hogy 20 napon belül kapjuk vissza a leszállított eszközöket.
 • Mi a különbség a prémium- és az alapszolgáltatásuk között?
  Alapszolgáltatásban 2 év garanciát adunk, ahol megjavítjuk az esetlegesen elromló készülékeket, míg a prémium (+10% befizetéssel érhető el) ügyfeleknek 2 éven át új terméket adunk meghibásodás esetén, két kivétellel amit szervizvizsgálat előz meg (100%-os beszámítással). További előny a 30 napos pénz-visszafizetési intervallum. (Ha pedig nem használja fel a csere-lehetőséget 2 éven át, lejáratkor a +10%-os befizetést beforgatjuk egy esetleges új megrendelés összegébe.)
 • Mikor lesz újra elérhető az XXX típus?
  Nem tudjuk. Napi szinten rendeljük a termékeket, melyek tárgya nagyban függ az adott piaci helyzettől. Így nem tudjuk biztosan ígérni, hogy az adott termék mikor érkezik hozzánk.
 • Ha most megrendelem, mikor kapom meg a terméket?
  A kiszállítási időpont az adott termék weboldalán, a fotótól jobbra található info-boxban szerepel (legtöbb esetben ez 48 óra). A megrendelést követően több e-mailben is informáljuk klienseinket a termékkel kapcsolatos tudnivalókról.

A Turbado.hu leírása

A Turbado (Holding) egy nemzetközi e-kereskedelmi vállalat-csoport, melyet a legmagasabb szintű vásárlói igények kiszolgálására hoztunk létre. 

Nagykereskedelmi sikereink ösztönöztek minket, hogy paradigmaváltó üzleti modellünket a kiskereskedelmi szegmensben is bevezessük. Ügyfeleinknek prémium termékeket kínálunk versenyképes áron, egy sor, magas színvonalú kapcsolt szolgáltatással karöltve. 

Hiszünk ügyfeleink elégedettségben. Másképp megfogalmazva: a felhasználó nézőpontjából szemléljük a kiszolgálás teljes folyamatát, támogatást biztosítva akár az első klikkelésnél vagy a garancia lejárta után is.

Cégpolitikánk alapvetése, hogy minden ügyfelünknek éreznie kell a különbséget a hagyományos megrendelés és a Turbado-élmény között. 

Újraértelmeztük a legapróbb részleteket is, hogy mindenki élvezhesse prémium termékeinket, prémium költségek nélkül.

Az aktuális árunk mindig a legversenyképesebb ajánlatok közé tartozik a piacon. 

A Turbado.hu webáruház előnyei

 • Ingyenes házhoz-szállítás
 • Folyamatos raktárkészlet, állandó rendelkezésre állás
 • 30 napos, 100%-os pénz-visszafizetési garancia
 • Visszavásárlási garancia az egész élettartam alatt, előre meghatározott árszinten
 • 48-72 órás csereszolgáltatás (azonos vagy hasonló modell biztosításával)

A Turbado.hu webáruház hátrányai

 • Lassú kiszállítás